Jsou to poslíčci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
317
12.8.10 20:40

No já bych radši ale zatím to nevypadá :-( ted si tu dávám vínko červený a snad vyvolám nějaký ty kontrakce abych nešla na vyvolání to se mi opravdu nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
12.8.10 20:47

Tak třeba vínko zabere a zkus ještě sex to prý taky učinkuje ne hned.Dám příklad třeba by to mělo na tebe přijít za dva dny tak to sperma to urychlí jinač to prý nějak neučinkuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.8.10 21:00

Zdravím holky, mě u první dcery chtěly porod vyvolávat ve 41tt, ja to odmítla a šla domů že jsem v pohodě, porod nastal až ve 42tt, nejspíš to byl i termín, jen oni to takto špatně spočítaly. No jsem ráda že jsem s nima nesouhlasila. Pak ale mi to bylo prd platný, protože po asi 12 hodinách kontrakcí po 3 minutách jsem byla na oxytocinu až do konce porodu takže dalších 12 hodin. No chuťovka. Malá měla 3750, ale myslím že to tím nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
12.8.10 21:24

marusenko

Popravdě mě přijde,že ty doktoři sami neví.Já měla ted dva termíny 6.9.-13.9. a přesunul mi to před měsícem na 30.8.-6.9.tak nevím. :nevim: Vím,že se nemůžou trefit na den to neví nikdo kdy se mimískovi bude chtít ven,ale tohle už je moc od sebe :cert: První porod mi vyvolávali nakonec jsem skončila na akut.císaři takže bych ráda ted porodila v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
12.8.10 22:06

AALÍSEK
to máš pravdu páč mudr pořád povídá to nevydržíte do 16 to porodíte dřív a ono nic :cert: prostě jen si tak tipují asi se sním vsadím že budu přenášet ale to jsem měla udělat už dřív by asi čučkal i dnes koukal jak jsem tam napochodovala ......prý mi už jsme se viděli že? a já mu poivídám ano a řekl jste že budu co nevidět rodit a to bylo před třemi týdny a já stále jsem tu :cert: no tak prý mi pomůže a ups opět hmat zvaný hemilton :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
13.8.10 07:40
To se ti o dost sekl tři týdny je dost dlouhá doba to snad už není možný :cert: O tom chvatu už jsem četla mě to nedělal taky mám ještě čas,ale koukám,že na Tebe stejně nezabírá :pocitac: Tak třeba dneska už porodíš včera si měla to vínko :mrgreen: Jinač máš ještě tři dny honem tomu pomož at to stihneš :-D
AIDINA73 píše:
AALÍSEK
to máš pravdu páč mudr pořád povídá to nevydržíte do 16 to porodíte dřív a ono nic :cert: prostě jen si tak tipují asi se sním vsadím že budu přenášet ale to jsem měla udělat už dřív by asi čučkal i dnes koukal jak jsem tam napochodovala ......prý mi už jsme se viděli že? a já mu poivídám ano a řekl jste že budu co nevidět rodit a to bylo před třemi týdny a já stále jsem tu :cert: no tak prý mi pomůže a ups opět hmat zvaný hemilton :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
13.8.10 08:05

AALÍSEK

Dobré ránko tak dneska ráno ze mě vypadla mega zátka hlen s krví že by se mu to povedlo až na po druhý? no uvidíme.Stím vínem to byl mazec poslíčky jak blázen jsem v noci moc nenaspala a chytla mě mega křeč do lítka až jsem zařvala bolestí a rychle vstala z postele jako nikdy předtím :lol: ještě ted mě to bolí.Ten zákrok někdy dělají aniž by si ho chtěla před třemi týdny mi ho udělal ale asi nebyl moc uspěšný až včera mi řekl trochu tomu pomůžem a prý at se neleknu ups a bylo to no a ráno hlenová zátka fuč tak snad už porodím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
13.8.10 10:22

tak to jsem zvedava jak dopadnes, budu drzet palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
13.8.10 10:49
lenholka píše:
tak to jsem zvedava jak dopadnes, budu drzet palce :)

Já sama taky ale dík a ty se drž taky budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
13.8.10 12:41

AIDINA73

Že už by se něco dělo :mrgreen: Si myslím,že do toho 16 určitě porodíš :pankac: Hlenová zátka fuč,posli hodně to už přeci musí něco znamenat :palec: Budu držet palce at už se ti to konečně rozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
13.8.10 17:22

AALISEK
jo bylo by to skvělí,no snad už se to blíží ke konci uvidíme nechám to být a třeba to půjde samo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
13.8.10 20:00

Lepší na to nemyslet a nepřipouštět si to i když to samozřejmě nejde a ono to určitě přijde samo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
13.8.10 21:31

ahojky, tak vyvolávání porodu opravdu nic moc. Zátěžový test jsem prodělala v bolestech s porodem vůbec nesouvisejících, dr. a sestra se nestačily divit co to je, protože i po vyndání jehly jsem měla příšerné bolesti. V pátek mi začali vyvolávat porod, v 8 hodin jsem dostala čípek, po hodině přišly bolesti, ale ne porodní, byly hrozné, naštěstí mi pomáhala teplá voda, ale to bych tam musela strávit celý den. Ovšem v 5 hodin bolesti ustaly (dali mi čípek proti bolestem) a já byla stále 2v1. Chtěla jsem na svátky (Vánoce) být doma, tak jsem s vyvoláváním souhlasila. Druhý den jsem si říkala, že budu mít klid, dr. mě chtěla opět poslat na oxy, ale když si přečetla, že jsem ho špatně snesla, tak ho odvolala, před obědem za mnou přišli abych nic nejedla, že mi porod budou vyvolávat znovu. Byla jsem v klidu a říkala si že to zase nevyjde, v jednu hodinu mi dali čípek a už to jelo. Odchod zátky, prasknutí a odtok poloviny vody na monitoru. Pak jsem si měla přejít na sál, v tu chvíli za mnou přijel přítel a přivezl mi věci. Byl docela v šoku, že přijel na návštěvu a já nečekaně rodím. Na sále klasika, klystýr, holení, sprcha. Na monitoru mi odtekla druhá polovina vody, takže vše opět mokré a tady doktoři zjistili, že normálně neporodím (chtěli to za každou cenu) ani kdybych chtěla a tak jsem šla na akutního císaře. Na JIPce jsem pak zjistila, že jsem měla zánět na děloze a že jsem jim málem vykrvácela. Začalo mi to docházet - byla mi šílená zima, malý byl v pořádku, ale jak to, že doktoři nepoznali že u mě není něco v pořádku když malý vůbec nesestupoval dolu? Rodila jsem v 38+5, ale všude mi napsali, že jsem rodila ve 40tt. U všech mamin, které znám jsem viděla, že jim bříško klesá v 7.-8. měsíci, ale já ho stále měla nahoře. Takže doufám, že u druhého dítka komplikace nebudou a vám držím palce při porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
14.8.10 08:17

ježíš to je jako z hororoví knížky 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.8.10 10:18

no to teda jo a to jsem zrovna vcera zacla tak pekne pozitivne myslet, koupili jsme kraaasnej kocarek v trojkombinaci, jsem z nej uplne urvana, uz bych s nim vyrazila na prochazku :mrgreen: pani co nam ho na krame prodavala byla majitelka obchodu, hodne dobre nam se vsim poradila, nakonec jsem zjistila, ze dela i dulu, tak jsem mela od ni suprovou prednasku a fakt se na ten porod ted divam jinak…

ale clovek muze myslet pozitivne jak chce, kdyz pak narazi na takovyhle nemehla tak je mu to stejne k nicemu, ach jooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí