Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky blbý dotaz asi bych to měla vědět jelikož jsem to u prvního porodu nepoznala tak se musím zeptat Vás
Celý den mě bolí záda a trošku v podbřišku nemá to nějaký interval.Mimísek je dost aktivní a cítím pohyby uplně všude.Nemáte některá zkušenost? ![]()
ahojky no to budou asi ty poslíčky to mám každou chvilku a hlavně i v noci
takže se moc nevyspím
Mám pocit,že asi jo pomohla mi teplá sprcha
A je to dost nepravidelný někdy mám pocit,že mě bolí,ale jen záda v kříži ![]()
Taky si často dávám teplou vodu a hlavně na ty záda v kolikátém si týdnu?
Právě,že jsem teprve ve 37+1.Ty myslím už by jsi měla rodit ne?Občas koukám na vaše diskuze v srpňátkách a jak se Vám to tam ted začalo hezky rodit
![]()
no přesně už bylo i na čase já už bych chtěla taky doktoři řekly že do 16 srpna nevydržím a hlenová zátka už je fuč a pořád né ané rodit
a ve čtvrtek budu ve 40 tt a to pojedu na monitory opět tak jsem zvědavá co mi poví ty mudři
Oni toho napovídají a skutek kutek.Já byla na monitoru dnes doktor dovču a sestra mi jen řekla přijdte ještě v pátek nic víc
Takže zase taky nic nevím
Někde jsem četla,že můžeš porodit až 14dní potom co ti odejde zátka tak vůbec nevím
Na tebe už to může přijít každou chvíli třeba když to zrovna nebudeš čekat ![]()
To máš pravdu už jim nevěřím jak povídají bude to každou chvilku možná se vrátíte ještě dnes a tak no prostě bla bla no stěma monitorama máš teda pech já tam jdu ve čtvrtek tak jsem zvědavá co mi poví
Mě při prvním vyvolávali a tři dny mi říkali do rána nevydržíš jo jo to jsme viděli vydržela
Si myslím,že už by to měli poznat a ne pořád mlet jen to dokola
Už bych si přála to mít za sebou nechci hlavně porod vyvolávat,protože na každýho učinkuje jinač a mě se to zdálo dlouhý a bolestivý ![]()
no mě u prvního vyvolávat to nemuseli to jsem šla po termínu asi tak po třech dnech ale tady už vidím že to bude asi na vyvolávání
to ti nezávidím z toho mám strach ted taky.Nechci jít dřív do nemocnice a tam se mořit v bolestech ![]()
jo to mi povídej taky to nechci no zítra ve dvě jdu na ty monitory tak jsem zvědavá co mě řeknou
Dej vědět jak si dnes dopadla já jdu na monitor zítra v deset a to tam je jen sestra
Ahoj tak jsem dopadla tak že otevřená na jeden prst a jinak monitor skákal jak blázen a UTZ bylo dobrý malej má 3200g
Hm to je pěknej cvrček to už by si měla porodit rychle at ti tolik nevyroste.Si myslím,že to brzy bude:-)