Jsou to poslíčci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
14.8.10 13:42

To je teda mazec pak má ženská myslet pozitivně na porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
14.8.10 14:02

Teda taky byla u vás bořka jako tu? jsem chodila na záchod a jsem nemohla ani si na chvilku sednout na postel bolesti v podbřišku a jsem myslela že mu sedím snad na hlavičce jak mě tam dole tlačil a od pátku rána pořád ze mě lítá ta zátka :cert: hrůza ale pořád to nevypadá že bych mohla rodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
14.8.10 20:04

tady byla bouřka včera asi ve 22.30.ale malinká.Velká se přihnala asi po třetí ráno.Taky jsem nemohla spát celou noc jsem co hodinu courala na záchod :cert: a když byla ta bouřka tak malej se v tom břiše vrtěl jak blázen,ale bolesti žádný.Ještě dva dny to musíš do tý doby porodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
14.8.10 20:16
AAlisek píše:
tady byla bouřka včera asi ve 22.30.ale malinká.Velká se přihnala asi po třetí ráno.Taky jsem nemohla spát celou noc jsem co hodinu courala na záchod :cert: a když byla ta bouřka tak malej se v tom břiše vrtěl jak blázen,ale bolesti žádný.Ještě dva dny to musíš do tý doby porodit :lol:

jo to bych ráda a dneska opravdu mám problém sedět i na míči dost mě to dole tlačí a bolí musím chodit nebo chvilku ležet ale to se taky nedá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
14.8.10 20:18

AIDINA73

Jestli už nemáš mimíska až moc dole a nepujde už ven :pankac: když tě to tak tlačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
15.8.10 14:51

já si právě porod tak hezky plánovala, pozitivně naladěná, že vše bude OK, tohle mě vyléčilo, takže příště si nic nebudu plánovat a budu jen doufat, že tentokrát to bude jiné a že tu hrůzu, kterou jsem si prožila už znovu nezažiju a druhé dítko až budeme čekat porodím normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
15.8.10 15:03

po šestinedělí jsem si ale už pak na žádné bolesti vůbec nezvpomněla a z porodu si téměř nic nepamatuju. Je blbý, že si člověk nemůže porod naplánovat jak se mu zlíbí a že neví co ho čeká. Moje kamarádka měla ten porod, který jsem si vysnila já. Chtěla jsem holčičku, mám kluka, chtěla jsem jet do porodnice až mi praskne voda, byla jsem tam o týden dřív, chtěla jsem rodit normálně, rodila jsem sekcí, takže ani jedno z vytouženého mě nepotkalo. Dítko bylo do 4 měsíců ukázkově hodné a jen se najedl už zase spal, teď si to vybírá a pěkně zlobí. Takže hlavu vzhůru a vše bude OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
15.8.10 19:41
Tak to máme stejně akorát já si přála holčičku a mám ji:-)Ted za pár dní budeme mít kluka a na porod radči moc nemyslím asi je to lepší :palec:
Pettulle píše:
po šestinedělí jsem si ale už pak na žádné bolesti vůbec nezvpomněla a z porodu si téměř nic nepamatuju. Je blbý, že si člověk nemůže porod naplánovat jak se mu zlíbí a že neví co ho čeká. Moje kamarádka měla ten porod, který jsem si vysnila já. Chtěla jsem holčičku, mám kluka, chtěla jsem jet do porodnice až mi praskne voda, byla jsem tam o týden dřív, chtěla jsem rodit normálně, rodila jsem sekcí, takže ani jedno z vytouženého mě nepotkalo. Dítko bylo do 4 měsíců ukázkově hodné a jen se najedl už zase spal, teď si to vybírá a pěkně zlobí. Takže hlavu vzhůru a vše bude OK
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
20.8.10 11:37
AAlisek píše:
Jestli už nemáš mimíska až moc dole a nepujde už ven :pankac: když tě to tak tlačí

BYL TO MIMÍSEK v neděli ráno jsem jela do porodnice a huš mám miminko doma :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
20.8.10 13:29

Gratuluji k mimískovi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
20.8.10 18:02

Ahoj děvčata, už druhou noc po sobě mám poslíčky, silné tvrdnutí a bolest v podbřišku a zádech jako u menzes, k tomu tlaky na konečník. Moc se nevyspím.. Za jak dlouho mě tak může prasknout voda? Dnes v noci nebo třeba až za týden? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
20.8.10 18:57
Jéééééééééééé sem si to myslela moc moc gratuluju :hug: :kytka: a tiše závidím :oops: Já mívám bolesti a dnes mi doktor řekl,že na porod se nechystám,že je pořád vysoko a jsem zavřená :zed: Prý jestli do 3 neporodím tak pujdu do nem.ale tak mě překvapil,že sem se zapoměla zeptat jestli vyvolat nebo opět císař rovnou.A ty si měla jaký porod?
AIDINA73 píše:
AAlisek píše:
Jestli už nemáš mimíska až moc dole a nepujde už ven :pankac: když tě to tak tlačí
BYL TO MIMÍSEK v neděli ráno jsem jela do porodnice a huš mám miminko doma :dance: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
20.8.10 18:59
Voda ti nemusí prasknout vůbec.Bejt tebou jedu se zeptat do porodky,protože ten tlak na konečník může být už mimísek že se klube ven :pankac: Jinač držím palce a informuj
shani píše:
Ahoj děvčata, už druhou noc po sobě mám poslíčky, silné tvrdnutí a bolest v podbřišku a zádech jako u menzes, k tomu tlaky na konečník. Moc se nevyspím.. Za jak dlouho mě tak může prasknout voda? Dnes v noci nebo třeba až za týden? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
20.8.10 19:16

Já byla dnes právěže na monitorech a tam řekl doktor, že podle křivky se to chystá.
U prvního mě praskla voda a bylo to jasný, ale tyhle poslíčky vůbec u prvního nebyli, tak jsem zmatená.
Můj gynekolog říkal, že je dobrý se před porodem vydat na dlouhou, ale fakt dlouhou procházku :-)
Jinak teď mi porodila známá naprosto ukázkově - 3hodinovej porod. Pila jakýsi olej s meruňkama a maliník. To mi připomíná, že si ho půjdu taky udělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
20.8.10 20:26

To je divný když máš tlaky na konečník člověk se stejně z prvního porodu nepoučí a zapomene.V kolikátým si týdnu?Maliník taky piju prý je dobrý nějaký lněný semínko nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí