Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Pěkný večer,
Maminky, mám na Vás dotaz..Sice to bude už můj 3.porod,ale mám obavy, že to nějak nepoznám, ty pravé kontrakce… Ale teď k dotazu…
Jsem v 38.tt a asi 2.týdny mi nepravidelně tvrdne břicho, buď při námaze, někdy i v klidu.Už 2krát se mi ale stalo, že jsem měla fakt silné kontrakce, kdy byl stah,trval asi 1.minutu-pak 2-3.min.pauza-a znova stah trvající 1-2.minuty a tak to trvalo asi půl hodiny. Když jsem si lehla,intervaly se začly prodlužovat na 15.minut,30.min.až to přešlo uplně… Jen vím,že pokud je pauza mezi stahy min.15.min.tak se tím nemám zabývat-jsou to poslíčci,ale toto? Myslíte,že je to v pohodě? Právě proto se bojím,že to nerozeznám,když je to někdy po 2.minutách a pak to přejde.. Pohyby cítím normálně, malá kopká opravdu hodně dole.. Tak nevím..Máte některá zkušenost s takovými poslíky? Ptž u předchozích dvou to bylo uplně jiné… Díky za odpovědi..;)
No, stává se Ti to dva týdny a pokaždé to přestane… takže co jiného by to mohlo být? ![]()
Kdyby to nebyli poslíčci, nepřestalo by to… ![]()
Přeji pohodový porod.
Nj, to je pravda… Ale je to normální? Takové skoky mezi těmi intervaly? Aby to zase jednou nepřišlo, a já budu sedět pořád doma s tím,že jsou to pořád poslici…Abych tady ještě nezačla rodit…
Jak se v tom pak vyznat?
Myslím si že určitě poznáš až budeš opravdu rodit ![]()
Přeji pohodový a rychlý porod ![]()
Myslím si že určitě poznáš až budeš opravdu rodit ![]()
Přeji pohodový a rychlý porod ![]()