Listy maliníku a porod je již hračka!

250
19.3.11 19:47

Porod je již hračka!!!!

Dobrý den píši zde dobrou radu a zázrak v bylinkách který pomohl již mnoho mích kamarádek,mně a jistě mnohým dalším ,který se jmenuje LISTY MALINÍKU-kupte si listy maliníku v lékárně a pijte 3litri denně,porodíte tak že o tom nrbudete vědět-listy maliníku totiž uvolnují svaly a hlavně dno pánevní-porodila jsem tak to mé 4děti,a můj 4porod při pití maliníku 14dní před očekávaným termínem,spůsobilo to že mi na den termínu praskla voda a za 15minut se šimonek narodil,taktéž jsem rodila předešlé děti,i když p.doktorka na přímu šla spát a řekla že sem na 2cm otevřená A ŽE DO RÁNA NEPORODÍM nevěřila vlastním očím,mě nic moc nebylo ani klistýr jsem nestihla, tak přiběhla a chytala šímu jen tak tak.No rmálně jsem to pila i při porodu je to opravdu významná bylina a všem ji doporučuji.Jedná se o bylinu která je normálně volně prodejná a má se začít pít asi tak od 8měsíce.Všem přeji mnoho štěstí a bezbolestných porodů!!! :lol: :-D :palec: iriska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
941
19.3.11 19:55

Gratuluji k super porodu, ale malinik rozhodne neni nic, bez ceho by to neslo. Rychlost tveho porodu spis prisuzuji tomu, ze slo o ctvrte dite.

Ja jsem ho pila taky a nakonec jsem dopadla s tydennim prenasenim, po 18ti hodinach kontrakci otevrena na 1 cm a muselo se vyvolavat.

Takze urcite pit, protoze … co kdyby. Rozhodne to ale neni nic samospasitelneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.3.11 19:56

Ahoj. Gratuluju k tak hladkým porodům, musím přiznat, že ti je až závidím (v dobrém ale).

Ale kdoví, jak bys porodila bez maliníku :wink: . Já třeba před prvním porodem pila maliník na litry (mně moc chutnal) a porod jsem takhle hladký rozhodně neměla. Před druhým porodem jsem maliník taky pila, ovšem v malém množství (tak šálek, max půl litru denně) a porod byl nesrovnatelně rychlejší a pohodovější.

Ono těžko říct, jaký vliv má pití maliníku na průběh porodu, protože se nedá porovnat tentýž porod s ním a bez něj :lol: . Ale rozhodně si myslím, že to neublíží a za sebe taky vřele doporučuju. Už pro ten pocit.

A všem těhulkám přeji hladký porod a na jeho konci zdravé miminko v náručí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
19.3.11 19:58

Souhlas, taky myslim, ze diky tomu si rada maminek zlepsi pitny rezim, takze urcite i pro to je to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
19.3.11 20:00

taky jsem pila maliník, cca pul litru denně od 32.tt, porod byl rychlý (4hod od prasklé vody, 3 hod kontrakcí) a docela pohodový ale nevím jaký by byl bez něj. Za pár měsíců mě čeká druhý porod, samozřejmě si maliník zase nasbírám v lese a budu pít, třeba opět alespon trochu pomůže :palec:

• Citovat
  • Upravit
10683
19.3.11 20:02

Gratuluji k super dobrému porodu.

Jinak já maliník taky pila a porod jsem měla šílenej, po půl hodině tlačení akutní císař, takže já mu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
19.3.11 20:03

porody

Ano souhlasím,je tedy pravda že i první porod probíhal takto hladce,a plánuji ještě jedno ale až budem více v pohodě uvidíme,,,Všem taky přeji pohodové těhotenství a nejpohodovější porod.iriska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
19.3.11 20:05

Taky gratuluju k dobrému porodu .Taky jse pila čaj listů maliníku a porod jsem měla příšernej…Rodila jsem 20 hodin a jěště ke všemu mě museli hodně nastřihnout :( Takže čajík mě nepomohl… :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.11 20:10

Tak se musím trošku pousmát,nic teda ve zlém,ale malinik žádný zázrak určitě není a maminky myslím o něm ví až až.Kdyby to byl takový zázrak,tak ho pijem všechny a všechny máme užasné porody :roll: Já při prvním těhu pila malinik o sto šest a porod byl otřesný,ještě ted mi je zle,když si na něho vzpomenu.Druhé těhu jsem se maliniku ani nedotkla a za dvě hodky od první kontrakce byl malý venku.Ono totiž nikdy nikdo nepodložil,že to fakt pomáhá :palec:

• Citovat
  • Upravit
8921
19.3.11 20:21

Zas tak dobre nefunguje

Tak ja si myslim, ze je to jako se vsim. Nekomu zabere, nekomu ne. Ja mela sice porod v pohode, ale nakonec skoncil cisarem, protoze malej nesestupoval. Takze kdyby to bylo tak super, tak jsem uvolnena az az a porodim normalne. Pila jsem malinik na litry a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
19.3.11 20:22

já teda osobně bylinám věřím a dost, ale nikdy bych neřekla že kdo bude pít maliník bude mít 100% rychlej a bezproblémovej porod. On může pomoci, určitě nikomu neublíží ale o tom jaký bude porod rozhoduje straně moc jiných faktoru

• Citovat
  • Upravit
9511
19.3.11 20:25

…o tom už je tu mraky diskuzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
19.3.11 20:25
Anonymní píše:
Tak se musím trošku pousmát,nic teda ve zlém,ale malinik žádný zázrak určitě není a maminky myslím o něm ví až až.Kdyby to byl takový zázrak,tak ho pijem všechny a všechny máme užasné porody :roll: Já při prvním těhu pila malinik o sto šest a porod byl otřesný,ještě ted mi je zle,když si na něho vzpomenu.Druhé těhu jsem se maliniku ani nedotkla a za dvě hodky od první kontrakce byl malý venku.Ono totiž nikdy nikdo nepodložil,že to fakt pomáhá :palec:

Pod tento názor se podepisuju.Zakladatelko, ty to píšeš, jak kdybys objevila evoluci - neobjevila. Mě maliník nepomohl :lol:

Příspěvek upraven 19.03.11 v 20:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
19.3.11 20:26

Milá Irisko - gratuluji k bezproblémovým porodům, je fajn, že u Tebe to jde tak hladce a pohodově - nicméně doporučovat to tady jako univerzální recept na bezbolestný porod, to je naprostý nesmysl. Rychlost otevírání, tedy první dobu porodní, žádný maliník neurychlí. Pomáhá ve fázi vypuzovací (tím uvolňováním hladkých svalů), ale jak dlouho se kdo bude trápit na „hekárně“, než se k té samotné fázi tlačení dostane, to se ovlivnit moc nedá, to máme každá v genech.

Takže ano, maliník je jistě fajn, aspoň doplní pitný režim - ale rozhodně žádný zázrak nezpůsobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
19.3.11 20:30

…třeba nedávno tady
https://www.emimino.cz/…linik-61856/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...