Plánovaný císař a "otec u porodu"

26
16.3.11 18:49

Plánovaný císař a "otec u porodu"

Měly jste u císaře i otce miminka? V Porubě je za sklem a až po změření, zváření, umytí… mimča mu ho prý na chvíli dají. Uvažuji jestli to vůbec stojí za to a nebylo by lepší, kdyby přišel až druhý den na návštěvu.. Asi si to bude muset rozhodnou sám :) Minule tam byl a bulel jak želva a to není žádná velká cíťa.
Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
16.3.11 18:55

Já manžela u plánovaného císaře měla, v Podolí, a seděl mi u hlavy a držel za ruku. Hned po vytažení dcerky z břicha mu jí dali zabalenou do ruky a pak je oba odtáhli někam na umytí, zvážení atd. … a pak jsem je zase oba měla během zašívání u hlavy. Odcházel, až když mě taky odváželi ze sálu. Celé to představení sice stálo 3000 Kč, ale myslím, že to pro manžela byl silný zážitek.
Nejsem si ale jistá, že stát za oknem je to samé, tam bych asi sama zvažovala, jestli to nejsou vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
16.3.11 19:09

Ja jsem manzela mela u obou CS. Poprve to nejak neustal a cekal na prijmu. Podruhe byl statecnejsi a koukal za sklem. Maleho mu hned dali a pak s nim byl pri myti, vazeni, zmereni a pak ho zase mohl chvili chovat. Byl to pro nej vazne zazitek a mne bylo uzasne u srdicka, kdyz jsem je na chvilku zahledla otevrenymi dvermi :srdce:
Jinak u nas neni klasicka JIP, takze se mnou mohl manzel hned i na pooperacni pokoj, kam mi pak dovezl i mimco :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.3.11 19:18

Měla jsem akutní CS a lokální analgezii, takže byl partner se mnou, pak šel s malym na vážení a měření a pak zase přišel za mnou. Kdybych si nechala celkovou, tak u CS být nemohl. Rodila jsem na Mělníku. Jinak v některých porodnicích partnera u žádnýho císaře neakceptujou, což si myslim že je škoda a blbost, když jinde to berou jako samozřejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
16.3.11 19:31

Já ho u sebe bohužel neměla a strašně mě to mrzí ,císař byl plánovaný a manžel kdesi v sesterně čekal na chlapečky,olomoucká porodnice to zakazuje.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5394
16.3.11 19:35

U nás možnost byla, ale manžel raději nešel a nevadilo mi to, u přirozeného bych ho určitě chtěla mít u sebe.
Aby přišel až druhý den to ne…přeci jenom byl hned u malého, když se prohlížel, měřil vážil, viděl ho jako první a fotil a pak byl chvíli se mnou na pokoji i s malým.....
Zní to hloupě, ale takhle jsem měla jistotu, že malý byl hned od začátku v pořádku, jinak bych nevěděla nic, co se dělo, protože po císaři mi ho hned odnesli mimo místnost.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
16.3.11 19:56

Tak já se taky rozhodovola, zda mít a nebo nemít chlapa u porodu a nakonec jsem docela ráda, že tam nebyl, navíc 2500,– mi přišlo docela dost peněz. Malou hned po tom, co ji ukázali mě, odnesli za ním a tam s ní byl asi tak půl hodiny sám, dokud mě nezašili a nevyvezli z porodního sálu. Bulel jako želva i tak :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
16.3.11 19:57

Já měla dělané oba císaře v Kolíně.Manžel byl celou dobu se mnou.Seděl mi u hlavy a pak se šel podívat jak ošetřují mimčo.Pak zase přišel zpátky ke mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.3.11 20:02
Weruska píše:
Tak já se taky rozhodovola, zda mít a nebo nemít chlapa u porodu a nakonec jsem docela ráda, že tam nebyl, navíc 2500,– mi přišlo docela dost peněz. Malou hned po tom, co ji ukázali mě, odnesli za ním a tam s ní byl asi tak půl hodiny sám, dokud mě nezašili a nevyvezli z porodního sálu. Bulel jako želva i tak :mrgreen: :lol:

8-o 2500,– za otce u porodu při císaři??? Já za něj platila normálně 3 stovky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
16.3.11 20:07

já za to neplatila nic,
seděl mi u hlavy, hned mu malého dali, šel s ním na mytí a vážení a pak zase přišli za mnou. Nicméně mě pak museli na chvíli uspat tak už ho vyšoupli, a malého mi pak přinesli na pokoj.
Rodila jsem na Kladně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
16.3.11 20:08

Ta cena je fakt pecka, nechápu… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
16.3.11 20:09

Pettulle fakt? 8-o Tak to máte luxusní :pankac: U nás jsou vydřiduši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
16.3.11 20:12
Evikk píše:
Já manžela u plánovaného císaře měla, v Podolí, a seděl mi u hlavy a držel za ruku. Hned po vytažení dcerky z břicha mu jí dali zabalenou do ruky a pak je oba odtáhli někam na umytí, zvážení atd. … a pak jsem je zase oba měla během zašívání u hlavy. Odcházel, až když mě taky odváželi ze sálu. Celé to představení sice stálo 3000 Kč, ale myslím, že to pro manžela byl silný zážitek.
Nejsem si ale jistá, že stát za oknem je to samé, tam bych asi sama zvažovala, jestli to nejsou vyhozené peníze.

Stejně tak, jako Evikk, ale U Apolináře a za 1000kč. Nádherný zážitek a hlavně mi muž pomohl, abych nezkolabovala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.3.11 20:14
Weruska píše:
Pettulle fakt? 8-o Tak to máte luxusní :pankac: U nás jsou vydřiduši :mrgreen:

jj chtěli po mě jen 3 stovky jako u normálního porodu. To máš pravdu, platit takový prachy, takhle se vydělává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
16.3.11 20:15

Teda holky, to fakt zírám, že na spoustě porodnic to mají takhle levný. Kdybych to věděla, rodím jinde :mrgreen: Především kvůli té částky jsem si říkala, že to za ty prachy zvládnu radši sama. No, co už, malou už si do pupku nenacpu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí