Zátěžový test

92
15.3.11 09:07

test???

Ahojky holky chci se optat co je to vlastně ten zátěžový test čeká mě ted v pátek a mám stoho celekm hruzu:(jako vim že je to monitor a kapačka jenže nevim kam tu apačku píchaj jako tam kde berou krev?nebo kam mám hruzu z jehel a musim se mazat emla kremem :( a taky by mě zajímalo jestli to bolí ten test :( a ještě sem se chtěa zeptat co je to ta vyvolavaci tableta předem moc děkuju :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58838
15.3.11 09:34

Jehla se při zátěžovém testu píchá normálně do ruky. A je to takový jakoby dlouhý monitor, kdy zjišťují jak pracuje děloha. Nejdřív se natáčí 20 minut normálně, potom 20 minut s kapačkou oxytocinu a potom zase 20 minut bez. Pokud je miminko připravené, tak může spustit porod.
A jestli to bolí :nevim: Oxytocin způsobuje kontrakce, ale u každé ženy jinak silné, takže bolest je opravdu individuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
15.3.11 09:44
tezi píše:
Jehla se při zátěžovém testu píchá normálně do ruky. A je to takový jakoby dlouhý monitor, kdy zjišťují jak pracuje děloha. Nejdřív se natáčí 20 minut normálně, potom 20 minut s kapačkou oxytocinu a potom zase 20 minut bez. Pokud je miminko připravené, tak může spustit porod.
A jestli to bolí :nevim: Oxytocin způsobuje kontrakce, ale u každé ženy jinak silné, takže bolest je opravdu individuální

Ahooj dekuju moc za radu :) je mi jasne ze do ruky ale jestli tam jak se bere krev nebo nekam jinam to pichaji ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
15.3.11 10:12

píchají tam kde se bere krev :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
18.3.11 16:21

ahoj…já měla napíchnutou kapačku do zápěstí (hřbetu)…opravdu jsou bolesti, které kapačka spustí individuální…a taky si živě pamatuju křeče do zad z toho dlouhého ležení :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí