Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Včera jsem měla termín, dneska mě ráno trošku chytaly porodní bolesti, ale ustalo to, teď když stojím, nemůžu bolest skoro vydržet, ve chvíli kdy si sednu bolest okamžitě ustane… Co mám dělat?
doudovka píše:
Včera jsem měla termín, dneska mě ráno trošku chytaly porodní bolesti, ale ustalo to, teď když stojím, nemůžu bolest skoro vydržet, ve chvíli kdy si sednu bolest okamžitě ustane… Co mám dělat?
ject do porodnice
já ale právě kontrakce nemám… když stojím, mám prostě bolesti, ale v okamžiku kdy si sednu to povolí… A v sedě mě nic nebolí…
Jestli je to bolest k nevydržení tak ti stejně nezbyde nic jiné než jet do porodnice… Lepší než něco zanedbat..
jo to jsem měla také, protože mi malá hrozně tlačila na spodek, ale ještě jsem nerodila… Ale radši si tam zajed, at tě aspon zkontrolují
Taky jsem to měla takhle. Valila jsem do nemocnice, doktor mě poslal domů, že malá už slízá dolů. A za dva dny jsem rodila ![]()
Ahojik.
Zas kdybys měla kontrakce tak ti beží pořád,né jen když stojíš. Ale taky bych zajela do porodky. Lepší než něco zanedbat. A odkud ta bolest vychází?
když stojím bolí to jako silná kontrakce, jelikož mám malou dcerku, tak stojím vesměs pořád, bolest je čím dál tím silnější, čekám na manžela a jedem..Nelíbí se mi to..