Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Ploskutáček píše:
Můžu netaktní otázku? Ženy jsou během menstruace více žravé?![]()
![]()
Mno úplně přesně nevím. Ale teda já mám rozhodně mnohem větší chuť na sladké, kterou bohužel v tu dobu nezvládnu ukočírovat vůlí. A teď jsem někde narazila na část rozhovoru s Havlíčkem (z pořadu Jste to co jíte) a on říkal, že prostě ženám radí, ať se během té doby nají víc, protože jinak se dojí něčím jiným (viz já a ta zmrzlina). Takže asi tak.
@Modesta píše:
Mno úplně přesně nevím. Ale teda já mám rozhodně mnohem větší chuť na sladké, kterou bohužel v tu dobu nezvládnu ukočírovat vůlí. A teď jsem někde narazila na část rozhovoru s Havlíčkem (z pořadu Jste to co jíte) a on říkal, že prostě ženám radí, ať se během té doby nají víc, protože jinak se dojí něčím jiným (viz já a ta zmrzlina). Takže asi tak.
Děkuji za upřímnou odpověď. Jsem rád, že mně každý měsíc orel nepřistává, ale já žeru sladký, když se nudím. A nudím se docela často.
@Ploskutáček Jo, já jsem to tak mívala, děsná chuť na sladké…a mám to i před migrénou, vlčí hlad a honím sladké jak ďábel ![]()
@Ploskutáček píše:
![]()
No jééje, ale spíš pár dní před. Chuť na všechny ty nezdravé, sladké, smažené a kořeněné pochutiny.
@MeloryNox píše:
Deníček je jako článek, tady: https://www.emimino.cz/…holik-14280/S tím vtipem máš recht
Jo tenhle deníček. Já myslela, že je to nějaká psychologická metoda, jak se vypořádat se záchvaty touhy po sladkém. ![]()
Tak ať ti momentální abstinence vydrží
.
@Ploskutáček píše:
![]()
Já to na sobě nepozoruju.
Ale já už jsem v takovým stádiu, že na sladký myslím minimálně půl dne každý den.
Miluju všechno, co šlo kolem cukru. Ale asi nejradši mám Kofilu, 3bit, zákusky typu věneček, punčák, a pak čerstvě vylisovanou cukrovou třtinu. Jediný, co úplně moc nemusím, tak sladké limonády.
@Snorlaxik píše:
Miluju všechno, co šlo kolem cukru. Ale asi nejradši mám Kofilu, 3bit, zákusky typu věneček, punčák, a pak čerstvě vylisovanou cukrovou třtinu. Jediný, co úplně moc nemusím, tak sladké limonády.
3bit je boží, ale tak sladkej, že se občas zakuckám…
![]()
@Ploskutáček píše:
3bit je boží, ale tak sladkej, že se občas zakuckám…![]()
![]()
Sladkej je dost, takže se ho snažím omezovat. Ale jde to těžko ![]()
@Lorre píše:
Občas si něco sladkého dám, ale rychle se toho přejím. Preferuji spíš něco mene sladkého jako máslové sušenky, croissant, či dezerty typu tiramisu, cheesecake apod… no a nebo ovocná zmrzlina to můžu. Třeba čokoládu skoro vůbec. Paradoxně nejčastější univerzální dárek je čokoláda, takže si za chvíli mohu otevřít oobchod a prodávat to, jak se mi tu kupí. Nechce některa?
Jojo, pošli přes SZ ![]()
@iila píše:
Jojo, pošli přes SZ
Ok za chvíli ti to zacne vypadávat z obrazovky ![]()
@Ploskutáček píše:
Děkuji za upřímnou odpověď. Jsem rád, že mně každý měsíc orel nepřistává, ale já žeru sladký, když se nudím. A nudím se docela často.
Já taky! A nejen sladký ![]()