Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Objevil jsem tohle zajímavé video:
Jojo, jsem cukrofil. Nechci být, ale těžko se toho zbavuje.
Co ty?
Tak jako jo dám si ke kávě. Miluji medovník a višně v čokoládě. Spíš jsem na brambůrky. Ty nesmím koupit jinak se neznám
@iila píše:
Jojo, jsem cukrofil. Nechci být, ale těžko se toho zbavuje.Co ty?
Já jedu v podstatě jen na cukr
![]()
@Ploskutáček píše:
Já jedu v podstatě jen na cukr![]()
![]()
No a vadí ti to?
@Atisia Miluju sladky, uplne nejvic dobrou zmrzlinu, cistou vysokoprocentni cokoladu. Pak dezerty typu pudink, tiramisu…Jo a strudl a boruvkovej kolac na plechu, cheesecake ![]()
Nemam rada bonbony, pralinky, nahrazky cokolady, ani na klasickych dortech moc neujizdim. A nesnasim slehacku ![]()
Miluju sladké, téměř nejím zmrzlinu. Jinak asi všechno a musím ho mít denně… ![]()
Já teda na sladkým nefrčím… Ale postavte přede mne tlačenku nebo maso a neznám bratra ![]()
@Zmatka píše:
@Atisia Miluju sladky, uplne nejvic dobrou zmrzlinu, cistou vysokoprocentni cokoladu. Pak dezerty typu pudink, tiramisu…Jo a strudl a boruvkovej kolac na plechu, cheesecakeNemam rada bonbony, pralinky, nahrazky cokolady, ani na klasickych dortech moc neujizdim. A nesnasim slehacku
Když jsme u dortů, tak ty přežitky šla větrník, věneček, špička nemám rada
@Atisia píše:
Když jsme u dortů, tak ty přežitky šla větrník, věneček, špička nemám rada
To si pleteš, to nejsou přežitky, ale požitky. Teda aspoň v dobrých cukrárnách
.
@Atisia Jako klasický český dezerty moc nemusím a vrchol fujtajblu je pro mě osobně kremrole a taky laskonky
Ale na věneček si nedám sáhnout, miluju odpalovaný těsto s krémem ![]()
Občas si něco sladkého dám, ale rychle se toho přejím. Preferuji spíš něco mene sladkého jako máslové sušenky, croissant, či dezerty typu tiramisu, cheesecake apod… no a nebo ovocná zmrzlina to můžu
. Třeba čokoládu skoro vůbec. Paradoxně nejčastější univerzální dárek je čokoláda, takže si za chvíli mohu otevřít oobchod a prodávat to, jak se mi tu kupí. Nechce některa? ![]()
Miluju sladké, zrovna jsem snědla půl kyblíku malinovosmetanové zmrzliny
@Lorre píše:
Občas si něco sladkého dám, ale rychle se toho přejím. Preferuji spíš něco mene sladkého jako máslové sušenky, croissant, či dezerty typu tiramisu, cheesecake apod… no a nebo ovocná zmrzlina to můžu. Třeba čokoládu skoro vůbec. Paradoxně nejčastější univerzální dárek je čokoláda, takže si za chvíli mohu otevřít oobchod a prodávat to, jak se mi tu kupí.Nechce některa?
VŠECHNY chceme! (všechny chceme čokoládu / chceme všechny tvé čokolády)
![]()