Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@iila píše:
No a vadí ti to?
Vůbec, rád se kochám dorty, čekám na březen, až naskladní čokopěnu Albert Excellent a tak.
@Lorre píše:
Občas si něco sladkého dám, ale rychle se toho přejím. Preferuji spíš něco mene sladkého jako máslové sušenky, croissant, či dezerty typu tiramisu, cheesecake apod… no a nebo ovocná zmrzlina to můžu. Třeba čokoládu skoro vůbec. Paradoxně nejčastější univerzální dárek je čokoláda, takže si za chvíli mohu otevřít oobchod a prodávat to, jak se mi tu kupí. Nechce některa?
Já propadl Ritterskám, miluju punčák, Schwarzwald, hnědý Fidorky, bonbony Lindt, Hanutu, Pick-kup, miluju donuty, zmrzku skoro nejím. Šlehačku miluju, ale skoro vždy se po ní posheru
![]()
@Zmatka píše:
@Atisia Jako klasický český dezerty moc nemusím a vrchol fujtajblu je pro mě osobně kremrole a taky laskonkyAle na věneček si nedám sáhnout, miluju odpalovaný těsto s krémem
Věneček, větrník, špička, laskonka… Ja tomu nějak nepřišla na chuť. Jako dítě jsem měla ráda pudinkovou kostku ale bez toho rozpatlanyho cukru nahoře. Pak ještě kuřátka, takový ten žlutý
indian?.
Vážně nejraději sahnu po mečem „lepším“.
Na oslavy kde všichni milují tu klasiku si kupuju medovník, Marlenku. Několikrát mi to někdo sežral.
to je furt to já nejím, já mám rád/a střechu, větrník… No a pak se.mi sapou po ořechu
.
Toužím mít super metabolismus, abych mohla žrát sladkosti, kdy se mi zachce, a kolik se mi zachce ![]()
Na toto téma tu mám deníček Kvartální cukrholik. Směju se sama sobě, když to po sobě ctu. Momentálně abstinuju ![]()
@MeloryNox píše:
Toužím mít super metabolismus, abych mohla žrát sladkosti, kdy se mi zachce, a kolik se mi zachce
To mi připomíná vtip: Chlapi, vy si myslíte, že jste snem každý ženský? Kdepak. Snem každý ženský je žrát a nepřibrat.
![]()
@MeloryNox píše:
Na toto téma tu mám deníček Kvartální cukrholik. Směju se sama sobě, když to po sobě ctu. Momentálně abstinuju
Jak ten deníček funguje? To mě zajímá.
@Ploskutáček píše:
Vůbec, rád se kochám dorty, čekám na březen, až naskladní čokopěnu Albert Excellent a tak.
Aha. Takže co si myslíš o tom úvodním videu?
@iila píše:
Jak ten deníček funguje? To mě zajímá.
Deníček je jako článek, tady: https://www.emimino.cz/…holik-14280/
S tím vtipem máš recht ![]()
@iila píše:
Aha. Takže co si myslíš o tom úvodním videu?
Myslím si, že tak za 15 let by šlo z mých ztučnělých jater dělat luxusní foie gras. Ne, neuberu, nepřestanu, sladké je jedna z mála posledních radostí, který v životě mám.
@Lorre píše:
Občas si něco sladkého dám, ale rychle se toho přejím. Preferuji spíš něco mene sladkého jako máslové sušenky, croissant, či dezerty typu tiramisu, cheesecake apod… no a nebo ovocná zmrzlina to můžu. Třeba čokoládu skoro vůbec. Paradoxně nejčastější univerzální dárek je čokoláda, takže si za chvíli mohu otevřít oobchod a prodávat to, jak se mi tu kupí. Nechce některa?
Lorre, dáš mi čekuládku?
![]()
@iila píše:
To si pleteš, to nejsou přežitky, ale požitky. Teda aspoň v dobrých cukrárnách.
Nejlepší větrníky mají v Praze na Palmovce v takové pidi cukrárně u tramvaje. Musím přecházet na druhou stranu, jinak bych se tam pokaždé stavila. ![]()
@Ploskutáček píše:
Lorre, dáš mi čekuládku?![]()
![]()
Chlapům většinou nedávám, ale u tebe možná udělám výjimku. Musíš mi přestat jet po Marion, rozumíš, já se o ženský nedělím
.
Když je ta rec o sladkém, viděl jsem tartaletky s malinovou náplní. Tak jsem hned zhřešil a bez milosti je hned sežral
… To já zas můžu ![]()
Já jak kdy. Když není menstruace, tak se udržím a maximálně snim dětem v sobotu jeden lívaneček z ovesných vloček s Nutellou. Ale když to mám, sežeru kyblík zmrzliny za den. Pak se to zase těžko odnaučuje ![]()
@Modesta píše:
Já jak kdy. Když není menstruace, tak se udržím a maximálně snim dětem v sobotu jeden lívaneček z ovesných vloček s Nutellou. Ale když to mám, sežeru kyblík zmrzliny za den. Pak se to zase těžko odnaučuje
Můžu netaktní otázku? Ženy jsou během menstruace více žravé?
![]()
Nechutnají mi kupované sušenky, oplatky a čokolády, maximálně si dám občas čtvereček ultrahořké. Hůře se mi odolává nějakému fancy dortíku v kavárně, nebo klasickým zákuskům typu špička nebo větrník. Na čem ale ujíždím a musím se fakt krotit, jsou domácí buchty/koláče. To bych sežrala půl plechu na posezení ![]()