Jste cukrofilové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11460
19.2.24 18:58
@iila píše:
No a vadí ti to?

Vůbec, rád se kochám dorty, čekám na březen, až naskladní čokopěnu Albert Excellent a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11460
19.2.24 19:03
@Lorre píše:
Občas si něco sladkého dám, ale rychle se toho přejím. Preferuji spíš něco mene sladkého jako máslové sušenky, croissant, či dezerty typu tiramisu, cheesecake apod… no a nebo ovocná zmrzlina to můžu :dance:. Třeba čokoládu skoro vůbec. Paradoxně nejčastější univerzální dárek je čokoláda, takže si za chvíli mohu otevřít oobchod a prodávat to, jak se mi tu kupí. Nechce některa? :lol:

Já propadl Ritterskám, miluju punčák, Schwarzwald, hnědý Fidorky, bonbony Lindt, Hanutu, Pick-kup, miluju donuty, zmrzku skoro nejím. Šlehačku miluju, ale skoro vždy se po ní posheru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
19.2.24 20:30
@Zmatka píše:
@Atisia Jako klasický český dezerty moc nemusím a vrchol fujtajblu je pro mě osobně kremrole a taky laskonky :lol: Ale na věneček si nedám sáhnout, miluju odpalovaný těsto s krémem :)

Věneček, větrník, špička, laskonka… Ja tomu nějak nepřišla na chuť. Jako dítě jsem měla ráda pudinkovou kostku ale bez toho rozpatlanyho cukru nahoře. Pak ještě kuřátka, takový ten žlutý :think: indian?.
Vážně nejraději sahnu po mečem „lepším“.
Na oslavy kde všichni milují tu klasiku si kupuju medovník, Marlenku. Několikrát mi to někdo sežral. :cert: to je furt to já nejím, já mám rád/a střechu, větrník… No a pak se.mi sapou po ořechu :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
19.2.24 22:33

Toužím mít super metabolismus, abych mohla žrát sladkosti, kdy se mi zachce, a kolik se mi zachce :mrgreen:

Na toto téma tu mám deníček Kvartální cukrholik. Směju se sama sobě, když to po sobě ctu. Momentálně abstinuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106034
19.2.24 22:36

Ani jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
19.2.24 23:17
@MeloryNox píše:
Toužím mít super metabolismus, abych mohla žrát sladkosti, kdy se mi zachce, a kolik se mi zachce :mrgreen:

To mi připomíná vtip: Chlapi, vy si myslíte, že jste snem každý ženský? Kdepak. Snem každý ženský je žrát a nepřibrat.
:mrgreen:

@MeloryNox píše:
Na toto téma tu mám deníček Kvartální cukrholik. Směju se sama sobě, když to po sobě ctu. Momentálně abstinuju :mrgreen:

Jak ten deníček funguje? To mě zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
19.2.24 23:20
@Ploskutáček píše:
Vůbec, rád se kochám dorty, čekám na březen, až naskladní čokopěnu Albert Excellent a tak.

Aha. Takže co si myslíš o tom úvodním videu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
20.2.24 07:12
@iila píše:
Jak ten deníček funguje? To mě zajímá.

Deníček je jako článek, tady: https://www.emimino.cz/…holik-14280/

S tím vtipem máš recht :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11460
20.2.24 09:22
@iila píše:
Aha. Takže co si myslíš o tom úvodním videu?

Myslím si, že tak za 15 let by šlo z mých ztučnělých jater dělat luxusní foie gras. Ne, neuberu, nepřestanu, sladké je jedna z mála posledních radostí, který v životě mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11460
20.2.24 09:24
@Lorre píše:
Občas si něco sladkého dám, ale rychle se toho přejím. Preferuji spíš něco mene sladkého jako máslové sušenky, croissant, či dezerty typu tiramisu, cheesecake apod… no a nebo ovocná zmrzlina to můžu :dance:. Třeba čokoládu skoro vůbec. Paradoxně nejčastější univerzální dárek je čokoláda, takže si za chvíli mohu otevřít oobchod a prodávat to, jak se mi tu kupí. Nechce některa? :lol:

Lorre, dáš mi čekuládku? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
20.2.24 09:32
@iila píše:
To si pleteš, to nejsou přežitky, ale požitky. Teda aspoň v dobrých cukrárnách ;).

Nejlepší větrníky mají v Praze na Palmovce v takové pidi cukrárně u tramvaje. Musím přecházet na druhou stranu, jinak bych se tam pokaždé stavila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30512
20.2.24 12:18
@Ploskutáček píše:
Lorre, dáš mi čekuládku? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chlapům většinou nedávám, ale u tebe možná udělám výjimku. Musíš mi přestat jet po Marion, rozumíš, já se o ženský nedělím :P.
Když je ta rec o sladkém, viděl jsem tartaletky s malinovou náplní. Tak jsem hned zhřešil a bez milosti je hned sežral :nevim:… To já zas můžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6028
20.2.24 12:39

Já jak kdy. Když není menstruace, tak se udržím a maximálně snim dětem v sobotu jeden lívaneček z ovesných vloček s Nutellou. Ale když to mám, sežeru kyblík zmrzliny za den. Pak se to zase těžko odnaučuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11460
20.2.24 15:23
@Modesta píše:
Já jak kdy. Když není menstruace, tak se udržím a maximálně snim dětem v sobotu jeden lívaneček z ovesných vloček s Nutellou. Ale když to mám, sežeru kyblík zmrzliny za den. Pak se to zase těžko odnaučuje :lol:

Můžu netaktní otázku? Ženy jsou během menstruace více žravé? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
20.2.24 15:31

Nechutnají mi kupované sušenky, oplatky a čokolády, maximálně si dám občas čtvereček ultrahořké. Hůře se mi odolává nějakému fancy dortíku v kavárně, nebo klasickým zákuskům typu špička nebo větrník. Na čem ale ujíždím a musím se fakt krotit, jsou domácí buchty/koláče. To bych sežrala půl plechu na posezení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí