Jste doma na rizikovce?

76
28.4.11 09:56

Jste doma na rizikovce?

Ahoj holky, chystám se na umělé oplodnění a zvažuji, že kdyby se to podařilo, tak bych pak rovnou zůstala doma. Nechci riskovat ty stresy v práci.. Jen bych se ale chtěla zeptat, jaké jsou povolené vycházky, po celý den nebo jen pár hodin dopoledne a odpoledne? A kolik se vlastně platí? Je to považované jako nemocenská?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
28.4.11 09:58

Ahoj, jsem na rizikovém, ano jako nemocenská se to platí a já mám neomezené vycházky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
28.4.11 10:00

ja mam vychazky od 12-20hodin,jsem rada aspon za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
28.4.11 10:00

Je to bráno jako nemocenská-tedy vypočítáno z platu.
No a vycházky-já mám např.neomezeně-dle mudr.těhotná nemusí mít pravidelné časy.Jsem přeci těhotná a ne ´mám žádnou nemoc,která lze chytit jen tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22635
28.4.11 10:01

S vycházkama je to individuální, někdo dává celodenní, jiný 2 hod dopoledne a 2 hod odpoledne, někdo 4 hodiny v kuse buď dopoledne nebo odpoledne…To se spíš poptat holek, co jsou u tvého doktorka, jak on to praktikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332

ahoj já byla na nemocenské po IVF, ale já byla až potom druhém, s komplikacemi -hyperstimulačním syndromem poté, co se dvojky ujaly (odsávali mi vodu z břicha, vypadala jsem jako v 6. měsíci…)
vycházky jsem měla 2 hod. dopoledne a 4 hod odpoledne, ale byla jsem s dr. domluvená, že v případě, že by to nevyšlo, že mu mám zavolat a vyřídíme to spolu
stále jsem měla připravenou výmluvu -omdlela jsem (neměla jsem k tomu daleko) zvracela jsem - běžně :roll: a pak jsem si musela odpočinout apod. :-)

jj počítá se ti normálně nemocenská z platu, já pak přecházela rovnou na mateřskou

Příspěvek upraven 28.04.11 v 10:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908

taky jsem mela neomezene vychazky(poprosila jsme doktora) a mela to jako nemocenskou a sla jsem marodit hned jak jsem zjistila ze jsem tehu, hrozil mi potrat
ale mam kamosku, co ji dr. dal normalni vychazky

• Citovat
  • Upravit
76

Opravdu neomezené? To se máš :wink: Takže od rána do večera můžeš být pryč, akorát noci musíš být doma?
A nemocenská je 60% původního platu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
28.4.11 10:03
salomme píše:
S vycházkama je to individuální, někdo dává celodenní, jiný 2 hod dopoledne a 2 hod odpoledne, někdo 4 hodiny v kuse buď dopoledne nebo odpoledne…To se spíš poptat holek, co jsou u tvého doktorka, jak on to praktikuje.

jojo,u nas se neomezene nejak nepraktikuji a nebodu protestovat,jsem rada aspon za ten cas,nektere maji casy debilneji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
28.4.11 10:06
zirafka-1 píše:
Opravdu neomezené? To se máš :wink: Takže od rána do večera můžeš být pryč, akorát noci musíš být doma?
A nemocenská je 60% původního platu?

no ja uz mam triletou dcerku, ze zminovaneho rizikoveho tehu :hug: ale doktorovi jsme rekla, ze mam rizikove povolani(ucitelka na SS), ze je tam plno deti, ze musim denne slapat nekolikrat schody nahoru a dolu a ze jsem na zac. tehu krvacela, ze chci miminko donosit, dlouho jsme se snazili a musim rict, ze muj doktor byl super a neomezene mi napsal.ale musela jsem udelat psi oci a poprosit ho :-D

• Citovat
  • Upravit
3663
28.4.11 10:13

Ahoj Já jsem také doma a mám vychazky od 8:00 - 20:00h. Docela to jde.Jenže nemužu ani nikam na víkend,přes noc musim být doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
28.4.11 10:15

Ja jsem mela vychazky 8-20 hodin, neomezene moje MUDra nerada pise. Ale v praxi to znamena, ze stejne zadna kontrola takhle brzy rano nebo pozde vecer nechodi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
28.4.11 10:18
Aliik píše:
Ja jsem mela vychazky 8-20 hodin, neomezene moje MUDra nerada pise. Ale v praxi to znamena, ze stejne zadna kontrola takhle brzy rano nebo pozde vecer nechodi :wink:

Ahoj myslíš ,že nechodí??:-) Mě setra říkala,že pravě choděj tak abych to dodržovala.nebo myslíš ,že mě jen straší :lol: :-D

""http://premamy.sk/images/ticker/tehotenstvo/29277.png:http://premamy.sk/…vo/29277.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
28.4.11 10:36

ahoj,
já jsem taky doma, mně gyndr. řekla, že max. vycházky jsou 6 hodin, víc nelze dát :roll: takže já je mám od 10-14, pak 16-18 :-x
Ani nevíte, jak vám holky ty neomezené vycházky zavidim, užijte si to i za mne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
28.4.11 10:47

taky marodím a vycházky mám od 13-17 a ted sem narazila na netu na článek, a tam přímo píší: Dosud může ošetřující lékař rozhodnout o délce i času vycházek podle svého uvážení. Zákon jim nezakazuje, aby povolili vycházky bez omezení, pokud to zdravotní stav pacienta a stanovený léčebný režim připouštějí. Zítra jdu do poradny tak schválně co mi na tohle řekle doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí