Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mame Sleep&Play s cernou sitkou a bocnim vlezem. Jsme spokojeni. Sklada se a rozklada v pohode. Vkladaci luzko jsem nebrala, protoze mala je od zacatku dost tezka a kdyz jsme ji kupovali mela uz 7kg a otaceni bylo na spadnuti, takze mi prislo zbytecne. Zatim jsme ji vyuzili asi 10 dni a planuju ji take na denni spani a provizorni ohradku na doma, az se prekulovani stane beznou akci (uz nebudu moci pouzivat vozicek, ve kterem spi ve dne pokud vubec ve dne spi).
Aja
Máme taky Sleep&Play a před měsícem jsme ji vytáhli místo ohrádky na hraní. Boční vlez máme stále otevřený a malá si z ní i do ní leze kdy chce a hračky zůstávají uvnitř. Když už je vytahá, tak je večer naházím zpátky. Je sranda malou pozorovat jak přehazuje hračky z jedné strany na druhou. Jsem moc spokojená, že jsme jí koupili i s vlezem. ![]()
Papaja
ahojky,
my máme HAuck (sleep/play -úplně obyč.) a malý (27m) v ní spí i teď, protože v klasické dřevěné byl obitý a samá modřina,jak cestoval ve spánku.Byla jsem zoufalá, vypadal hrozně a ještě se stále budil.A to i přes mantinely,které byly po celém obvodu postýlky.Vytáhla jsem z ní tedy kvalitní matraci a šupla ji do cestovní postýlky(na té matraci by se asi nikdo nevyspal, je tvrdá a hrozně šustí). a je to! doporučuju všem
Jenom se děsím doby,až prckovi bude postýlka malá,kam ho strčím.Cestuje pořád.Nejbezpečnější by bylo uslat mu na zem
,ale to mu neprojde.Neporadí někdo,co s takovými cestovatelskými typy?Kam je uložit ke spánku?Díky Katty
MARKETKAD taky jsem zápasila než jsem jí poskládala, ale stačilo si přečíst návod a říkala jsem si, proč jsem to neudělala dřív
Máme Hauck Dream and Play jen jí teď musíme reklamovat, přestala nám zacvakávat jedna strana
Snad nám reklamaci uznají
![]()