jste spokojeni s cest. post. HAUCK ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5891
14.5.06 22:01

jste spokojeni s cest. post. HAUCK ?

Jste spokojeni s cest.postylkou Hauck ???
diky D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
868
14.5.06 22:05

… chi chi, dalif , taky o ní dloooouho uvažuju :lol: …

Jsem zvědavá na ohlasy !!!

Peťula + Pavlík 11,5měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
14.5.06 22:07

já mám Hauck Dream & Play a úplně mi vyhovuje. Když jedeme někam na dovču tak jí mám s sebou, jinak je rozložená u babičky a Vojta v ní občas spí nebo někdy slouží i jako ohrádka.

Bohužel nevím, co bych měla chtít za požadavky od cestovní postýlky :oops: . Tato funguje už rok a neměli jsme s ní žádnou závadu. Takže spokojenost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
14.5.06 22:09

Ahojky,
my máme Hauck Ministar. Je super, má polohovací dno a zatím ho stále využíváme. Máme jí v obýváku a prcek, když není na zemi, si v ní docela vyhraje :wink:
Chce to jen trochu cviku při rozkládání a skládání - ale naučila jsem se to na potřetí :lol:
Určitě jí berem na dovču. Jinak k tomu máme i přebalovací pultík - ten jsem ještě nezkoušela - a kolotoč.
Kupovali jsme na E-bay a vyšla nás na 2.000,–

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
14.5.06 22:10

Ahoj,
my máme Hauck, je tmavě modrá s bílou síťkou, dostali jsme ji jako dárek, používám ji v kuchyni jako ohrádku a jezdíme s ní na výlety.
Skládat jde výborně, je fakt stabilní. Ale už po několikrém složení nám upadlo poutko ve středu plochy na ležení, za které se tahá při každém složení. Ale abych pravdu řekla, není tam moc důležité.
Takže se dá říct že spokojená jsem :) Kdybych ji kupovala já, chtěla bych síťku černou, někdo tady psal, že skrz ní mimčo vidí líp ven.
Pa,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
14.5.06 22:15

ta černá síťka je opravdu lepší. Taky jsem si jí kupovala. Je líp skrz ní vidět na mimčo když spinká.

Jinak jsem si k postýlce taky dokupoval polohovací dno. To jsem využila když byl Vojta hodně malý. Jak se už byl těžší, tak to přestávallo být stabilní.

A teď jsem dala na dno postýlky klasickou matraci. Ta co tam je mi připadá děsně tvrdá a nepohodlná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
14.5.06 22:52

Ahoj,

taky máme Hauck ministar a zatím jsem s ní spokojená. Má vše, co jsem si tak představovala (závěsné lůžko a přebalovák) a kolotoč s tlumeným světlem a příjemnou melodií jako bonus :-). Týně se v ní líbí, i když si jí užívá jenom u babičky :-)

Milka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
15.5.06 00:00

ahoj, mame hauck sleep&play asi 8 let starou podedenou a je porad prima. Kdybych kupovala novou, asi bych chtela aby mela bocni vlez/vylez aby si tam prdola, az bude vetsi, mohl/a sam vlezt, popripade se nesnazil/a o prekonani postylky horem. To se povedlo mne u drevene postylky, kdyz mi byly necele 3 roky. Nastesti z toho po padu na skvarovanou podlahu byla jen zlomena ruka, ikdyz s trochou komplikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
15.5.06 00:18

Ahoj holky.Postýlku Hauck jsem taky měla vybranou ale nakonc jsem koupila cest.postýlku od Zekiwy.Má vkládací lůžko,tmavou sítku,otvírací průlez(dítko si do ní může samo zaléz),na jedné straně kolečka pro jednoduší manipulaci a taky má z boku kapsu.
http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
Zatím jí používáme na spaní u jedné babičky a i skládání a rozkládání je rychlovka.U druhé babičky máme jinou ale tahle je lepší.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
15.5.06 06:37

moc dekuji za vsechny prispevky, no slo mi o to jestli jde dobre skladat a rozkladat, pac jsem slysela jak Cam Nanna jde velice spatne skladat…
diky moc za vsechny odpovedi. prazdninam a dovolenym zdar !!!

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
15.5.06 09:49

Jsme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.5.06 23:27

Ahoj, máme Hauck Sleep & Play s černou síťkou a bočním vlezem. Černá síťka je super, je přes ní dobře vidět. Boční vlez zatím nevyužíváme, ale předpokládám, že si bude moct Bára sama vylézt a vléz, když si bude v ní později hrát. Měli jsme ji zatím jen na týden na dovolené na horách a malá v ní spinkala klidně. Postavení postýlky mi trvá asi 2 minuty i s vyndáním z tašky. A složením je taky fofr. Připadá mi dost stabilní. Váha je 10 kg.

Papaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.5.06 16:06

Děvčata,teď mi přišla postýlka Hauck anejde mi rozložit-asi jsem kopyto:-)Může mi někdo poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.5.06 16:47

Beru zpět:-)Stačilo jen přečíst návod.Je pěkná,stabilní,prcek se v ní hned zabydlel.Doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.5.06 22:02

Mame Sleep&Play s cernou sitkou a bocnim vlezem. Jsme spokojeni. Sklada se a rozklada v pohode. Vkladaci luzko jsem nebrala, protoze mala je od zacatku dost tezka a kdyz jsme ji kupovali mela uz 7kg a otaceni bylo na spadnuti, takze mi prislo zbytecne. Zatim jsme ji vyuzili asi 10 dni a planuju ji take na denni spani a provizorni ohradku na doma, az se prekulovani stane beznou akci (uz nebudu moci pouzivat vozicek, ve kterem spi ve dne pokud vubec ve dne spi).

Aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401