cest postylka -poradte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5891
2.5.06 07:25

cest postylka -poradte

ahoj premyslim o koupi cest. postylky Cam Nanna - mate nekdo s ni zkusenosti nebo doporucujete jinou.
potrebuji skladna, lehka, bezpecna…
 http://www.detskydum.cz/obr/1804_1.jpg

vice na http://www.detskydum.cz/detail.aspx?…

dekuji moc Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
carsa
2.5.06 09:27

Ahpj Dalif,
já mám tuhle - i s tím závěsným dnem. Obecně jsou dopručované spíš s černou (nebo tmavě modrou síťkou), protože je přes ní líp vidět. Máme ji od narození, cetujeme docela často a spí v ní bez problémů. Používám ji i jako druhou postýlku v obýváku. Teď zrovna v ní chrupe. Až bude větší, to dno oddělám a bude hrací ohrádka.

http://www.babydirekt.cz/…COL.41_l.jpg

měj se, carsa

• Citovat
  • Upravit
529
2.5.06 09:34

Dalif ,
já mám postýlku Chicco a jsem spokojená,rozdíl je,že u té tvé nejsou průhledný bočnice a máš tam kapsu,která se hodí.Jinak si myslím,že když nekoupíš vyloženě nějakou za pár stovek,tak to vyjde nastejno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
2.5.06 13:17

čauky,
zrovna nedávno jsme museli kupovat novou cest.postýlku - tu starou jsme zdědili a mě se ji povedlo nějak podivně rozbít :(
takže teď máme tuhle - BABYPOINT APOLLO, koupenou v Dětském ráji na Žižkově

http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…

(nejde mi vložit obrázek :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.5.06 13:21

Ahoj Dlaif,
mame stejnou spostylku nana.
Ted jsme ji delsi dobu nepouzivali(asi rok) a nejak jsme meli problem ji rozlozit. Mam sikovneho pritele, tak ten to nakonec zvladl, ale trvalo to par minut. Ale to se stalo jen jednou po druhe to uz zase bylo v pohode.
Jsme s ni spokojeni, Honzik v tom usne a spi.
Honzik v tom spi jen u babicky, ale je to dobra vec kdyz nekde jedete a nechcete se mackat s ditetem na posteli. To se moc nevyspite.
at dobre vyberete.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.5.06 13:23

PZN.
Nanu jsme koupili v Hypernove za 1200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
2.5.06 13:55

Ahoj Dalif.

Máme taky Nanny. Je fajn. Váha normální, rozložení zvládáme bryskně, složení manžel bryskně, já trošku déle ( v nahmatávání páček nejsem zrovna přeborník). Boční bílá síťka nám nevadí , protože v ní Radim jen spí, nemusí moc vidět ( jako ohrádku jsme nikdy nepoužívali). Nechybí nám ani boční průlez a podobné zlepšováky.

Rozhodně můžu doporučit jako dobrou postýlku za příznivou cenu.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
2.5.06 19:24

My máme Hauck Sleep&Play a jsme s ní spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
2.5.06 20:05

Ahojky

Holky, jsem v koncích. Dnes jsem koupila postýlku Cam Nanny, rozložila, ale ani za nic mi nejde složit!!! :cry:
Jsem na mrtvici :evil:
Poraďte mi jak na to, nebo ji rozšlapu :lol:

Díky zničená Xenie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
3.5.06 14:10

Ahoj, zrovna prohlížím akční leták Carrefouru a od 3. do 14.5. mají Cam nanna za 1 490.
Pa Irucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
3.5.06 14:23

Ahojky

Včera jsen ji v Carrefouru koupila, vypadá dobře,ale pořád mi nejde složit :evil:
Poraďte mi, prosím, grif na zvládnutí tohoto problému nebo půjdu hledat pilku a kladivo. :roll: :lol:

Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
3.5.06 14:43

Ahojda, já mám sice jinou postýlku, ale napíšu jak ji skládám. Zatáhnu za očko na dně, jen trochu, aby to povolilo. Pak na všech 4 stranách na tý horní hraně uprostřed je pod tou látkou čudlík (je to naznačený puntíkem na látce). Chytnu zároveň 2 protilehlé stěny, zmáčknu v tom místě, kde je schovaný čudlík a povolí to. No a pak ty další dvě. Pak to vezmu za očko na dně a dovytáhnu a je to. Akorát se mi zatím nepovedlo ji složit tak, aby se to všechno vešlo zpátky do tašky, nejde mi dopnout zip, ale to už bude maličkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
3.5.06 14:44

Podle obrázku koukám, že tahle postýlka má taky ty bílý puntíky… pod tím je ten čudlík! Zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
3.5.06 15:06

Irucho
v návodu mám naznačeno, že se má ten oznečený bod mačak oběma rukama 8) tam půjdu zkusit ještě podle Tebe.
Zatím děkuji a drž mi pěsti. :wink:
 Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
3.5.06 15:07

Musíš protilehlé strany zároveň… Držím pěsti :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí