Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky,které už máte miminka nebo taky čekáte,můžete poradit,která postýlka je vhodná,polohovací a pak se stahovací počnicí nebo raději vytahovací příčky?
Díky za radu
Ahoj, co třeba zkusit zadat postýlku do vyhledávání a kdy už musíš založit novou dikusi, tak nevim co je na posltýlce za situaci, která by tě s někým spojovala.....není to spíš výbavička????
No nic tady jsou nějaké odkazy, tak si počti…
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ahojky,
já mimi teprve čekám, jsem ve 32tt, postýlku jsem si koupila polohovací–3 polohy a mám jen ty vytahovací šprušle.
Zkus se podívat na tyto stránky, zde jsem si postýlku objednala a mám postýlku Radek VII Měsíček- medová. Je tady asi o 500,– levnější než v obchodě
http://postylky.babyexpert.cz/
Hodně štěstí při výběru.
Já mám postýlku taky jen s vytahovacíma špruslema. Stejně tu bočnici stahneš jen o kousek, tak je otázka, jestli ti to k něčemu bude. Určitě je fajn mít min. 2 ale lépe 3 polohy, abys v začátku měla mimi hezky nahoře a až povyroste a bude stát, tak ho dáš níž.
Naše postýlka je od Scarlett za asi 1.700 buková. Materiál je důležitý, pokud plánujete postýlku pro víc než jedno děcko, nebo jí pak budete půjčovat dál. Taky si promysli, jestli budeš chtít se šuplíkem nebo bez a jak s kolečkama.
Milli
Ahoj,
my mame postylku polohovaci 3polohy, tatka vytvoril 4 a jedna bocnice jde bud dat nizko nebo uplne dat pryc. To se nam velice osvedcilo.
Meli jsme postylku prisunutou k nasi posteli, protoze se vzdycky dozadoval jit k nam do postele, kdyz byl prisunuty s postylkou tak byl porad u nas a vlastne na sve casti, tak jsme se nemackali a bocnice byla sundana a poloha dana na nasi vysku postele.
Vyberte dobre.
Kac
já mám se stahovací bočnicí, ale je moc vysoká a když s bočnicí manipuluješ tak rachtá. Ta moje je sice 40 let stará, ale stejné je to i u nových, alespoň mi to říkaly kamarádky.
Holky,
polohujete nektera mimiskovi v postylce matraci (vyvrtanim dalsich der pro rost)? Nebo polohujete celou postylku podlozenim nozek?
Diky za rady, Baza
Holky, můžu se zeptat? U těch postýlek vždycky píšou, že sou vyndavací 2 nebo 3 šprušle. To jako nejdou vyndat všechny? Nebo odstranit celej bok? Sem z toho jelen ![]()
celý bok ne, ty šprušle se vyndávají uprostřed, dítě ti tím je schopno prolézt - zkušenost s tím nemám žádnou, tak nevím…my máme postýlku po mě (30 let starou), se stahovatelnou bočnicí a připadne mi to v pohodě…(vydržela už 3 děti - rošt je polohovací…3 polohy)takže jsem šprušle neřešila
Prosím o radu, kde by se daly sehnat šrouby do postýlky? „Zdědili“ jsme postýlku v rozloženém stavu, ale bez šroubů… Děkuju za odpovědi
Doufám, že jsem dotaz pochopila správně:
„Anonymní“,
my taky máme starší postýlky (máme celkem 4 postýlky - 2 děti, na doma a k babičce). Šrouby jsme kupovali normálně v železářství (nebo Baumax, OBI apod.). Prostě je třeba změřit (třeba zastrčit do díry tužku), jak dlouhé mají být. Případně pokud máš alespoň 1, tak ho vzít s sebou do obchodu.
Ahoj, potřebovala bych poradit postýlku. Chtěla bych dřevěnou, polohovací rošt (nejlépe 3 polohy), 3 vyndávací příčky, šuplík a nejlépe velikost 140×70. Kolečka ani stahovací bočnici nepotřebujem. Nesnáším na čelech postýlek ty různé obloučky, má to každá druhá postýlka, na dřevu celkem nesejde, ale asi nějaké světlé. Zdá se to jednoduché, ale nemůžu žádnou najít, nemáte někdo zkušenost?
Jee, diky! takovou presne shanim, jaktoze jsme ji nemohla najit?
Jesteze jsemobjevila tyto stranky, jinak bych byla uplne ztracena ![]()