Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Lindii no to by bylo krásné, ale není to moc drahé? Nábytky na míru se většinou prodraží, a ještě s tím šuplíkem… Ale je to lákavé, já jsem taková hodně náročná, když si něco vymyslím, tak neumím slevit z požadavků ![]()
@moomi1 no hele zalezi z jakeho dreva a jaka a kdo ti ji bude delat, muj muz truhlar je a vse mame doma od neho, ale co sme koukali, tak dnes neni problem za „masivni“ postylku dat 10 tisic v obchode a podotykam, ze to neni kvalita, za kterou si platis..taky zalezi zda chce mit jeste deti, abys ji treba vyuzila vic apod.
@Lindii No právě, třeba 10tis… Chápu, že pro víc dětí se to vyplatí, jenže ty prvotní náklady, než se narodí první mimouš, jsou šílené.. Teď jsem si dělala rozpočet, a bez kočárku to vyjde tak na 30tis, jen za to nejnutnější (potřebujem ještě nějaké skřínky a tak), když budu nakupovat v akcích tak třeba 25 tis, dalších deset kočárek. Deset za postýlku je pro nás nereálné
Ale dovedu si v hlavě přdstavit jak by byla krásná
V tomhle máš teda s mužem - truhlářem výhodu ![]()
@moomi1 tak rikam´zalezi od koho a jaka, nase by stala asi 6 tisic, ale je to masiv, unese to oba dospely i dite
ale chapu, jasny, clovek musi otacet kazdou kacku, v tomhle mam vyhodu, ale jinak uz sme taky tech 25 dali do vseho mozneho, je to dnes silene ![]()