Postýlka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7628
4.2.13 19:19

@moomi1 ahoj,nech si vyrobit dle svych predstav od truhlare ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.2.13 19:22

@Lindii no to by bylo krásné, ale není to moc drahé? Nábytky na míru se většinou prodraží, a ještě s tím šuplíkem… Ale je to lákavé, já jsem taková hodně náročná, když si něco vymyslím, tak neumím slevit z požadavků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 19:27

@moomi1 no hele zalezi z jakeho dreva a jaka a kdo ti ji bude delat, muj muz truhlar je a vse mame doma od neho, ale co sme koukali, tak dnes neni problem za „masivni“ postylku dat 10 tisic v obchode a podotykam, ze to neni kvalita, za kterou si platis..taky zalezi zda chce mit jeste deti, abys ji treba vyuzila vic apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.2.13 19:35

@Lindii No právě, třeba 10tis… Chápu, že pro víc dětí se to vyplatí, jenže ty prvotní náklady, než se narodí první mimouš, jsou šílené.. Teď jsem si dělala rozpočet, a bez kočárku to vyjde tak na 30tis, jen za to nejnutnější (potřebujem ještě nějaké skřínky a tak), když budu nakupovat v akcích tak třeba 25 tis, dalších deset kočárek. Deset za postýlku je pro nás nereálné :( Ale dovedu si v hlavě přdstavit jak by byla krásná :)) V tomhle máš teda s mužem - truhlářem výhodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
4.2.13 19:41

@moomi1 tak rikam´zalezi od koho a jaka, nase by stala asi 6 tisic, ale je to masiv, unese to oba dospely i dite :D :D ale chapu, jasny, clovek musi otacet kazdou kacku, v tomhle mam vyhodu, ale jinak uz sme taky tech 25 dali do vseho mozneho, je to dnes silene :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí