Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mne osobne se nejvic libi Julie…myslim ze Sofie je od minuleho roku kazda druha holcicka a hned v zavesu je Amalie, takze treba ja na tahle jmena mam uz uplnou alergii
Hlavně ne Sofii, pro mě jedno z nejotřesnějších(a teď hlavně i nejčastěji dávaných) jmen…
Líbí se mi Julie.
Mě se Julča nelíbí. Sofie je krásný, ale je jich dost, takže za mě Lucie, klasické jméno se spoustou variací..
Já až budu mít holčičku tak to bude Julinka
jen abych se dočkala.
TAkže za mě Julie ![]()
Líbí se mi Sofie, ale nedala bych jí právě z důvodu velké častosti v dnešní době. Nemám ráda, když se prak např. ve třídě potkají tři stejného jména. Lucie je pro mne moc klasické, je to přece jen jméno naší generace, u kterého se právě stávalo, že se sešlo více holčiček toho jména, na druhou stranu dnes již to je u tohoto jména jinak. Já bych dala Julie, méně časté jak Sofie a není to klasicky české jméno jako Lucie
.
Já bych vybrala Julii, k těmto jménům je podobné i Silvie, tohle jméno se mi moc líbí.
Za mě Sofii, sice taky se mi moc nelíbí, ale z nabídky asi nejlepší… nemůžu si pomot, ale i když pominu žížalu Jůlii, tak prostě julču už mám zafixované jako označení části těla a dost by mi vadilo někdo tak oslovovat moje dítě… no a Lucie je divný jméno, nelíbí se mi, ani Lucka, Lůca či jiný děsivý tvary toho jména… no evidentně u Lucie jsou rodiče jiného názoru, tak mi není jasné jak by jim tahle diskuse mohla pomoct, ale třeba něják… ![]()
Lucie
Julca taky neni spatna. Sofinek je ted tolik, ze se mi delaji pupinky kdyz to slysim. I kdyz jmeno je to hezke, to zas jo.
Ahoj, kamarádka čeká holčičku a váhají mezi těmito jména - Sofie, Lucie a Julie. Mají pětislabičné příjmení, proto krátká jména.
Které z těch tří byste jí poradily vy?