Julie, Lucie nebo Sofie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
6.12.14 13:19

Za mě Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
6.12.14 13:19

Opravdu nechápu co je otřesné na jméně lucie?
Já se tak sama nejmenovat tak ho holčičce dám. Lucinka je moc hezké a neni to tak časté jako dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.12.14 13:22

Julie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
6.12.14 13:24

Všechna tři jména jsou krásná. Každému se líbí něco jiného, takže těžko radit. Hlavně aby se líbilo Vám. :palec: Já vybírám jiná, ale z těchto tří se mi líbí Lucie a Julie. Sofie moc ne, to už radši Žofie, znamená to to samé a pro mě to zní líp. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
6.12.14 13:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
6.12.14 13:26

Julie je krásná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
6.12.14 13:31

Sofie je krásný jméno, ale teď ho má každej druhej. Já taky chtěla teď druhý mimčo Sofii, ale teď je to hrozne populární, asi jako před 4 rokama byla každá druhá Natálka. Julie není špatná. Lucie taky není ošklivé jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.12.14 13:33
@luciekal píše:
Já se tak sama nejmenovat tak ho holčičce dám. Lucinka je moc hezké a neni to tak časté jako dřív.

Přesně. Taky bych ho dala. :palec:
Já ho tedy ani v naší generaci nepovažuji za hodně dávané, ze 4 tříd v ročníku jsem na ZŠ i SŠ byla jediná Lucie. Až v dospělosti znám hodně Lucií (ale víc Peter, Martin, Jan atd.), ale v dětství jsem měla pocit výlučného jména.
Julie se mi taky líbí, Sofinek je hodně, ale taky je to hezké. Mně se líbí všechna 3 jména, ale osobně bych se řídila tou častostí. My jsme dali dětem spíše neobvyklá jména.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
6.12.14 13:48

Tady jsou teda kriticky :mrgreen:. Já jsem Lucie, dcera Sofie. Jednou bych chtěla mít dceru Julii. Jména jsou všechny 3 moc pěkná. Kdybych já nebyla Lucie, hned bych dceri toto jméno dala. A jestli je moc Sofii, je mi u zadele. Pro mě je Sofinka jen jedna :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
6.12.14 13:49

Za mě LUCIE. Jsem taky nositelkou tohoto jména a taky mi pěkně zní a má spoustu variant. Ovšem když mi někdo řekne Lucino, tak to ve mě pění krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
6.12.14 13:53
@luciekal píše:
Já se tak sama nejmenovat tak ho holčičce dám. Lucinka je moc hezké a neni to tak časté jako dřív.

Co je otřesné na jménu Lucie?
Většina jeho variant a pro mě také fakt, že sama jsem Lucie… nikdy se mi to jméno nelíbilo. Nemám ráda oslovení Lucko, Lucino… takže pro všechny jsem Lucí nebo Lucinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
6.12.14 13:55

Lucie ( hlavně jí neříkat Lucko :cert: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
6.12.14 13:55

Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
6.12.14 13:56

Tak doufám že ted nenaštvu nějaké Lucie ale já to jméno prostě nějak nemusím. Nic v tom není ale nějak mi to nic neříká. :think: Nejlepší je Sofinka a Julinka taky není k zahození :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
6.12.14 13:57
@1Luca
@1Luca píše:
Lucie ( hlavně jí neříkat Lucko :cert: ).

A neříkat taky Lucino. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko