Jméno pro holčičku Klára vs. Noemi

Anonymní
29.11.14 09:10

Jméno pro holčičku Klára vs. Noemi

Hezký den ;),

nezakládala bych další diskusní téma, kdyby to nebylo opravdu nutné. S manželem čekáme holčičku. Rozhodujeme se zda máme dát Klárku a nebo Noemi. Problém je, že u každého jména se najde nějaký ten zápor.
Klára: hodně dětí to jméno nedokáže vyslovit a co ostatní děti ve školce, jak to jméno budou komolit…

Noemi: s tímto jménem přišel manžel, mě se také celkem líbí, ale nerve uši Noemi Zdražilová? :nevim:
O něco více se nám líbí Noemi, ale mám strach, aby neměla nějaký problém, že je to až moc cizí jméno apod.

Prosím hoďte mi sem své názory. ( Zanechte prosím anonymitu.)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
29.11.14 09:12

Klara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.11.14 09:12

Noemi se mi líbí, ale s vaším příjmením se mi to nelíbí. Ale Kláru bych taky nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.14 09:13

Noemi. jen nevím, jak jí budete říkat zdrobněle? Noi? Noe? Noinko? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
29.11.14 09:13

Klárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
29.11.14 09:14

Já hlasuju pro Kláru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida

Jmenuju se Zadražilová, což je o trošičku milosrdnější než vaše přímení, a stejně mi to rve uši. :lol:

• Citovat
  • Upravit

@bimbama Ono ani Klára Zdražilová se mi moc nehodí, spíše nějaké dlouhé jméno jako třeba Michaela, ale samozřejmě, to byla jen ukázka:-D Mišku bych nedala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18

Líbí se mi obě jména :kytka: a jestli se vám líbí Noemi, klidně bych ji dala a na přijmení se až tak neohlížela, až se vdá, tak bude mít jiné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.14 09:15

Klárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
29.11.14 09:15

A nechcete uvazovat o uplne jinem jmene? Klarka je hezke jmeno, treba ja se tak jmenuju :lol: ale k vasemu prijmeni se mi hodi neco mekkciho, treba Anicka…Noemi se mi nelibi vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
29.11.14 09:16

Obě jména jsou krásná, ale k vašemu příjmení se opravdu Klárka hodí víc :). Jen ale přemýšlím, kdyby měla problém s vyslovováním „R“, tak se bude trápit u vyslovování jména i příjmení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
29.11.14 09:17

S vaším příjmením bych Noemi několika. Klaru máme, problémů s výkonností jsem si nějak nevšimla, navíc na naší zš, kde je cca 300 dětí, je jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.11.14 09:18
@wandilek píše:
@bimbama Ono ani Klára Zdražilová se mi moc nehodí, spíše nějaké dlouhé jméno jako třeba Michaela, ale samozřejmě, to byla jen ukázka:-D Mišku bych nedala :-D

No jo. Ale Noemi mi k tomuto příjmení nezní vůbec hezky. Taky bych vybírala z jiných jmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
29.11.14 09:18

Já jsem divná, ale já mám jméno Noemi, nevím proč :think:, spojené s tmavší pletí :lol:.
Klárka je hezké jméno, ale já bych dala nějaké delší, které překryje příjmení. Třeba Kateřina, Veronika, Karolína… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze