Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Noemi je docela pěkné, Klárka se mi líbí více, ale i přesto si myslím, že k příjmení nejde ani jedno jméno. Ale asi víc ta Klárka, přeci jenom, je to takové více známe, já se před pár lety potkala s paní co měla Noemi, no ze začátku mi to přišlo zvláštní…Ale opravdu záleží na vás, dejte o co cítíte v srdci ![]()
@Virginia píše:
Ale s vaším příjmením je i Klára jazykolam.
Souhlasim. Vymyslela bych jine jmeno, ktere se dobre vyslovuje. Jmeno Noemi se mi k tomu vubec nehodi.
Musím upřímně říct, že Noemi k vašemu příjmení není dobrý nápad. K těmto jménům by mělo být odpovídající příjmení z podobného soudku a to většina Čechů nemá, Klára je určitě lepší.
Tak mě bohužel nesedí ani jedno. Klára je jazykolam a v kombinaci s vaším příjmením obzvlášť. A Noemi zní dost exoticky, v kombinaci s typicky českým příjmením divné. Z dalšího výběru bych vypustila Lauru, taky se vyslovuje hůř. Ta ostatní jsou pěkná, hodí se všechna. Zejména Anežka Zdražilová mi zní malebně.
Noemi spolu s příjmením je jako pěst na oko, Klára je pěkné jméno, ale s oním příjmením se bude hodně špatně vyslovovat. Takže za mně ani jedno.
Jména pro tebe: http://cs.wikipedia.org/…_p%C5%AFvodu
Co třeba nějaké jiné? Třeba ta Anežka - Áňa, Aný, Neška
Kratší: Luna, Evelin, Vlaďka, Vlasta, Zdenka, Brigid, Edyta, Robyn, Ingrid, Ida „Idun“, Hedwig, Freja, Franka, Ethel
Delší: Drahomíra, Dobromila/míra zdrobněle „Romy“, Mahulena, Henrieta
KLÁRINKA ![]()
CHCI ABY SE TAK JMENOVALA
MOJE DCERA ALE DOMA MI TO NEPROJDE
![]()