Jméno pro holčičku Klára vs. Noemi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
29.11.14 10:37

Noemi je docela pěkné, Klárka se mi líbí více, ale i přesto si myslím, že k příjmení nejde ani jedno jméno. Ale asi víc ta Klárka, přeci jenom, je to takové více známe, já se před pár lety potkala s paní co měla Noemi, no ze začátku mi to přišlo zvláštní…Ale opravdu záleží na vás, dejte o co cítíte v srdci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
29.11.14 10:39
@Virginia píše:
Ale s vaším příjmením je i Klára jazykolam.

Souhlasim. Vymyslela bych jine jmeno, ktere se dobre vyslovuje. Jmeno Noemi se mi k tomu vubec nehodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
29.11.14 12:56

Musím upřímně říct, že Noemi k vašemu příjmení není dobrý nápad. K těmto jménům by mělo být odpovídající příjmení z podobného soudku a to většina Čechů nemá, Klára je určitě lepší.

• Citovat
  • Upravit
25179
29.11.14 21:04

Tak mě bohužel nesedí ani jedno. Klára je jazykolam a v kombinaci s vaším příjmením obzvlášť. A Noemi zní dost exoticky, v kombinaci s typicky českým příjmením divné. Z dalšího výběru bych vypustila Lauru, taky se vyslovuje hůř. Ta ostatní jsou pěkná, hodí se všechna. Zejména Anežka Zdražilová mi zní malebně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
30.11.14 12:36

Noemi spolu s příjmením je jako pěst na oko, Klára je pěkné jméno, ale s oním příjmením se bude hodně špatně vyslovovat. Takže za mně ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.14 14:22

Noemi

Jména pro tebe: http://cs.wikipedia.org/…_p%C5%AFvodu

Co třeba nějaké jiné? Třeba ta Anežka - Áňa, Aný, Neška

Kratší: Luna, Evelin, Vlaďka, Vlasta, Zdenka, Brigid, Edyta, Robyn, Ingrid, Ida „Idun“, Hedwig, Freja, Franka, Ethel

Delší: Drahomíra, Dobromila/míra zdrobněle „Romy“, Mahulena, Henrieta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
14.6.18 20:27

Rozhodně KLÁRKA

KLÁRINKA :srdce:
CHCI ABY SE TAK JMENOVALA :oops: :dance: :D MOJE DCERA ALE DOMA MI TO NEPROJDE :,( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze