Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, strašně se mi líbí Bartíček ale hodně známých mě odrazuje, že se mu budou pak ve škole posmívat a že nás za to bude nenávidět
.Zdá se Vám to jméno tak strašné??
Upřímně? Ano, ja byt kluk s tímhle jménem, tak te budu proklinat
![]()
Poprve co se se tady vyskytuji napisu ze je to silene jmeno..nechtela bych se tak jmenovat ani za trest…ale dej na sebe, ne na druhe.
Dyt to nejde ani nijak normalne rict…Barticek to je jak psychopat
@MARTULA.NY píše:
Ahoj holky, strašně se mi líbí Bartíček ale hodně známých mě odrazuje, že se mu budou pak ve škole posmívat a že nás za to bude nenávidět.Zdá se Vám to jméno tak strašné??
ja ho chtela, neprosel.
Byl to muj strejda ze slovenska, tak mi to jmeno nezni exoticky.
@MARTULA.NY je to jméno pro velkou osobnost, proč ho nedat když se vám líbí? A Bartíček mi přijde hezký a pro velkýho Bart dost cool
.
Dejte na vás, ne na okolí. Mně to zas mezi milionem Natálek, Sebastiánů a Matyášů přijde jako originální.
A proč ne? Je to normální jméno. Oslovení se najde i jiný než Bart. A proč by se mu smály děti? Jakože Simpsonovi?
Tak teda to vypadá že asi ani mě neprojde
.Pak už mě napadá jen Maxim, Mikuláš nebo Teodor
…
Dyt povidam, pokud sis to jmeno vysnila tak ho dej. Hlavne se nikoho na to neptej! Bartolomejku, Bartolomeji…njn je to normalni jmeno, ale me se proste nelibi, ale pokud se libi tobe, proboha nac se to tady ptas.
Příspěvek upraven 25.11.14 v 11:34
@MARTULA.NY píše:
Tak teda to vypadá že asi ani mě neprojde.Pak už mě napadá jen Maxim, Mikuláš nebo Teodor
…
Theodor je nadherne jmeno..a ty ostatni vsechny jsou lepsi nezli tohle.