Bartoloměj - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43033
25.11.14 14:05
@KackaDoup píše:
Exoticky? me spis KATOLICKY..proste me to evokuje neco z cirkve, a exoticke tedy neni ani omylem, spis hooodne starobyle.

ale exoticky nemyslim, jako z indie, ale jako nezvykle. Pouzila jsem nevhodny vyraz. Bartolomej je apostol, mas pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
25.11.14 14:14

@MARTULA.NY
Jméno Bartoloměj mi vždycky přišlo jako jedno z nejkrásnějších vůbec. Je v mých TOP 10 klučičích jmen.

• Citovat
  • Upravit
11565
25.11.14 14:18

@zerezmijka Já mám jedinej problém s Andělkou, že pokud by byla tmavooká, černovlasá a při těle, tak by mi přišlo, že jsem jí neudělala úplně dobrou službu :D Pokud bude blond a mít 40 kilo i s postelí, tak jméno značka ideál :D

Podle mě je to trochu problém u těch „českých“ jmen, kde tak jako hodně cítíme, co to znamená (Květa, Růžena, Květoslav, Pravoslav apod.), že když se to nepotká s tím člověkem, tak je to trochu blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.11.14 14:21
@marfra píše:
@Tersuita jeee vy mate Evelinku? to je tak krasne jmeno! taky bych jednou jednu Evelinku chtela. A myslim, ze se bude dobre hodit i k nasemu Vendelinovi :mrgreen:
:mrgreen: to bude
  • Citovat
  • Upravit
74

@kacka52 Ja myslím že nic jiného jim asi ani zbývat nebude :mrgreen: děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@Slečna Ferka píše:
@zerezmijka Já mám jedinej problém s Andělkou, že pokud by byla tmavooká, černovlasá a při těle, tak by mi přišlo, že jsem jí neudělala úplně dobrou službu :D Pokud bude blond a mít 40 kilo i s postelí, tak jméno značka ideál :DPodle mě je to trochu problém u těch „českých“ jmen, kde tak jako hodně cítíme, co to znamená (Květa, Růžena, Květoslav, Pravoslav apod.), že když se to nepotká s tím člověkem, tak je to trochu blbý.

to jsou zajimave myslenky :think: ja jen koukam jake ma kdo asociace..

• Citovat
  • Upravit
9358
25.11.14 14:23

@Slečna Ferka Tak ono i taková Anička či Verunka bude znít divně ke stokilové slonici. :lol: To, že bude blond, je po předchozích blonďatých dětech, dost pravděpodobné. Ovšem těch 40 kilo nezaručím. S manželovými skoro dvěma metry a mými 176 cm, to asi neklapne. Nicméně ještě jí pořád budeme moct říkat „Anděla“, když vyroste z „Andělky“. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.11.14 14:24
@Menora píše:
@MARTULA.NY
Jméno Bartoloměj mi vždycky přišlo jako jedno z nejkrásnějších vůbec. Je v mých TOP 10 klučičích jmen.

Super děkujii :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.11.14 14:27

@terich Děkuji mocc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.11.14 14:28
@zerezmijka píše:
@Slečna Ferka Tak ono i taková Anička či Verunka bude znít divně ke stokilové slonici. :lol: To, že bude blond, je po předchozích blonďatých dětech, dost pravděpodobné. Ovšem těch 40 kilo nezaručím. S manželovými skoro dvěma metry a mými 176 cm, to asi neklapne. Nicméně ještě jí pořád budeme moct říkat „Anděla“, když vyroste z „Andělky“. :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
25.11.14 14:28
@MARTULA.NY píše:
Ahoj holky, strašně se mi líbí Bartíček ale hodně známých mě odrazuje, že se mu budou pak ve škole posmívat a že nás za to bude nenávidět :nevim:.Zdá se Vám to jméno tak strašné??

nečtu ostatní komenty ale za mě Bartoloměj ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
25.11.14 14:32

@zerezmijka Mám kamarádku Andělku a nikdo jí neřekne jinak než Andí a teda je to vyhublá blondýna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
25.11.14 14:34
@MisaHanuska píše:
@zerezmijka Mám kamarádku Andělku a nikdo jí neřekne jinak než Andí a teda je to vyhublá blondýna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak té naší budeme muset asi od narození nastolit nějakou redukční dietu, aby se nám moc nezkrmila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.11.14 14:38
@zerezmijka píše:
@Slečna Ferka Tak ono i taková Anička či Verunka bude znít divně ke stokilové slonici. :lol: To, že bude blond, je po předchozích blonďatých dětech, dost pravděpodobné. Ovšem těch 40 kilo nezaručím. S manželovými skoro dvěma metry a mými 176 cm, to asi neklapne. Nicméně ještě jí pořád budeme moct říkat „Anděla“, když vyroste z „Andělky“. :D

nadherne jmeno! mit holku :(..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
25.11.14 14:39
@zerezmijka píše:
Tak té naší budeme muset asi od narození nastolit nějakou redukční dietu, aby se nám moc nezkrmila. :mrgreen:

dyt je to blbost ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze