Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@evill píše:
Mi se libi. A trochu nechapu, proc nekomu vadi, ze byl apostolem. Jmeno Natanael by uz tolik nevadilo, predpokladam… nemluve o tom, ze ostatni jmena apostolu se pouzivaji vice nez bezne, nejak nechapu souvislost
To jsem ráda, další příznivec
![]()
@maole píše:
Kamarád zase říká, že tak pojmenuje syna… požene ho na studii filosofie - takže bude to nějaký doktor, docent Bartoloměj a bude frajer a bude to zase znít líp než nějaký Doc. Pepa Novák.. no a spolužáci ve škole mu zase budou závidět, protože bude Bart ze Simsnů.. a jedním dechem dodává, že ženskou, která na to přistoupí, bude na rukou nosit a zbytek dětí ať si potom pojmenuje jak chce
@maole píše:
Kamarád zase říká, že tak pojmenuje syna… požene ho na studii filosofie - takže bude to nějaký doktor, docent Bartoloměj a bude frajer a bude to zase znít líp než nějaký Doc. Pepa Novák.. no a spolužáci ve škole mu zase budou závidět, protože bude Bart ze Simsnů.. a jedním dechem dodává, že ženskou, která na to přistoupí, bude na rukou nosit a zbytek dětí ať si potom pojmenuje jak chce
Zdravím kamaráda a sdílím sním názor
![]()
@liluna píše:
Také čekáme chlapečka, manžel i dcera chtějí aby se jmenoval Bárt, samozřejmě podle žlutého hajzlíka z kresleného seriálu, který oba milují..mě to jméno moc nesedí ale uvažuju nad tím že jim přece jen ustoupím, když vidím že tohle jméno má své příznivce a budeme mít Bártíka. Také jsem se bála aby se mu ve škole nesmáli. Jsem zvědavá co bude dál…Máme morče Houmra, syna budeme mít Bárta, manžel je Milan ale všichni mu říkají Milhaus…
A dcera je Lisa? ![]()
Ale jinak se to pěkně sešlo ![]()
@liluna píše:
Také čekáme chlapečka, manžel i dcera chtějí aby se jmenoval Bárt, samozřejmě podle žlutého hajzlíka z kresleného seriálu, který oba milují..mě to jméno moc nesedí ale uvažuju nad tím že jim přece jen ustoupím, když vidím že tohle jméno má své příznivce a budeme mít Bártíka. Také jsem se bála aby se mu ve škole nesmáli. Jsem zvědavá co bude dál…Máme morče Houmra, syna budeme mít Bárta, manžel je Milan ale všichni mu říkají Milhaus…
@MARTULA.NY tak Bartoloměj byl horký favorit na našeho druhého chlapečka, ještě to je čerstvé, má teprve skoro dva měsíce
na porodním sale jsme se rozhodovali mezi Bartoloměj a Vojtěch..nakonec jsem vyměkla a máme Vojtíška. Ale chtěla jsem ho moc, neměla jsem odvahu. Celé těhotenství jsem o tom uvažovala. Bartoloměj je nádherné nádherné jméno. A chtěla jsem mu říkat Bart, Bartík ale ten Bárt byl super. Někdy si postesknu
![]()
@Markytka01 píše:
@MARTULA.NY tak Bartoloměj byl horký favorit na našeho druhého chlapečka, ještě to je čerstvé, má teprve skoro dva měsícena porodním sale jsme se rozhodovali mezi Bartoloměj a Vojtěch..nakonec jsem vyměkla a máme Vojtíška. Ale chtěla jsem ho moc, neměla jsem odvahu. Celé těhotenství jsem o tom uvažovala. Bartoloměj je nádherné nádherné jméno. A chtěla jsem mu říkat Bart, Bartík ale ten Bárt byl super. Někdy si postesknu
![]()
![]()
Já jsem vždycky říkala že jestli budu mít někdy chlapečka tak to bude Bartík a teď jak už se blížíme čím dál víc k porodu tak mě nějak známí odrazujou
Ale dneska mi tady holky dodaly odvahu a podpořila mě většina tak to prostě bude Bart a hotovo
A třeba budete mít ještě taky Bartíčka
A Gratulace k Vojtíškovi ![]()
@KackaDoup píše:
Muj muz vzkazuje ze to jmeno se dá![]()
Zdravím Vašeho muže
![]()
Ne, za mě určitě ne.Ve vesnici, kde bydlela moje babička, byl jeden Bartoloměj, neměl to chudák v hlavě v pořádku, tak proto.
@mojmira píše:
Ne, za mě určitě ne.Ve vesnici, kde bydlela moje babička, byl jeden Bartoloměj, neměl to chudák v hlavě v pořádku, tak proto.
Já doufám že ten můj to bude mít v hlavě v pořadku ![]()
@MARTULA.NY píše:
Já doufám že ten můj to bude mít v hlavě v pořadku
No jasně
taky jsem si tady dodávala odvahu před dvěma měsíci a hledala jsem maminky co jméno daly, ale vždy je to stejně na vás. Nicméně je fakt, že se to za chvilku vžije a ani vám to nezvyklé jméno nepřijde. Kamarádka má Laru a druhá Lunu a už je to normálka ![]()
Jednoho Bartolomeje znam, rika se mu Bart a je to kluk uplne v pohode ![]()
Za me klidne ano ![]()
Bartoloměje teď mají dvoje naši známí, říkají mu Barte, Bartíku, Barťasi..je to pěkný jméno, i když záleží, s jakým se pojí příjmení ![]()
@Markytka01 kamarádka má zase Lolu, to mi třeba přijde trochu nezvyklé ale proč ne
Ale že Bartoloměj je tak nezvyklý to mi teda nepřišlo
budou si hold známí muset zvykat ![]()