Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Katchi píše:
Jednoho Bartolomeje znam, rika se mu Bart a je to kluk uplne v pohode
Za me klidne ano
@Terunka píše:
Bartoloměje teď mají dvoje naši známí, říkají mu Barte, Bartíku, Barťasi..je to pěkný jméno, i když záleží, s jakým se pojí příjmení
@MARTULA.NY Sami ho máme v úzkém výběru, i když pravděpodobně nedáme. První je Vavřinec, takže u nás také jedou ne úplně obvyklá jména ![]()
@fenny píše:
@MARTULA.NY Sami ho máme v úzkém výběru, i když pravděpodobně nedáme. První je Vavřinec, takže u nás také jedou ne úplně obvyklá jména
vavrinec hradilek to je kabrnak!!
@KackaDoup Pravda, kvůli tomuhle jmenovci jsme pak s výběrem docela váhali, protože vždycky se najdou jistí lidé… škoda mluvit. Hezký den ![]()
@MARTULA.N většinou si za jménem představíš konkrétní osobu
@MARTULA.NY píše:
Ahoj holky, strašně se mi líbí Bartíček ale hodně známých mě odrazuje, že se mu budou pak ve škole posmívat a že nás za to bude nenávidět.Zdá se Vám to jméno tak strašné??
Bartoloměje jsem si moc přála, bohužel jsme o něj přišli, než se stihl narodit (zamlklé těhotenství). moanžel mým výběrem nadšen nebyl, ale prosadila bych si ho, měl by dvě jména, Jan Bartoloměj (příjmení máme krátké tak by to nevadilo). myslela jsem že mu malému budem říkat bertíku.
@MARTULA.NY Tak i můj manžel se vyjádřil, že Bartoloměj je hezké jméno. A vůbec mu to nepřišlo nijak neobvyklé. Jako jasně, není žádná TOP 10 v četnosti, ale prostě hezké jméno. ![]()
@lenk Ti jedni naši kamarádi mají taky Jana Bartoloměje
Ale mluví o něm jako o Bartolomějovi, Honzík snad neřekli nikdy ![]()
@Slečna Ferka tak jsem to měla v plánu taky, Jan by byl jenom aby mi prošel Bartoloměj, Jan je manžel i tchán, čili by byli šťastní že by měli pokračovatele rodu, i když by se mu říkalo jinak. co nadělám.
@lenk píše:
Bartoloměje jsem si moc přála, bohužel jsme o něj přišli, než se stihl narodit (zamlklé těhotenství). moanžel mým výběrem nadšen nebyl, ale prosadila bych si ho, měl by dvě jména, Jan Bartoloměj (příjmení máme krátké tak by to nevadilo). myslela jsem že mu malému budem říkat bertíku.
@zerezmijka píše:
@MARTULA.NY Tak i můj manžel se vyjádřil, že Bartoloměj je hezké jméno. A vůbec mu to nepřišlo nijak neobvyklé. Jako jasně, není žádná TOP 10 v četnosti, ale prostě hezké jméno.
Mě se tak zdá že ti chlapi jsou fakt chlapi a unesou každé jmeno
děkuji a zdravím manžílka ![]()
@fenny píše:
@MARTULA.NY Sami ho máme v úzkém výběru, i když pravděpodobně nedáme. První je Vavřinec, takže u nás také jedou ne úplně obvyklá jména
Já jsem fanda takových jmen
super ![]()