Bartoloměj - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
25.11.14 21:11
@fenny píše:
Za mě ano ;)
:hug: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.11.14 21:12
@Katchi píše:
Jednoho Bartolomeje znam, rika se mu Bart a je to kluk uplne v pohode :mrgreen:
Za me klidne ano :palec:
:srdce: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.11.14 21:12
@Terunka píše:
Bartoloměje teď mají dvoje naši známí, říkají mu Barte, Bartíku, Barťasi..je to pěkný jméno, i když záleží, s jakým se pojí příjmení :-)
:kytka: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
25.11.14 21:15

@MARTULA.NY Sami ho máme v úzkém výběru, i když pravděpodobně nedáme. První je Vavřinec, takže u nás také jedou ne úplně obvyklá jména :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.11.14 21:16
@fenny píše:
@MARTULA.NY Sami ho máme v úzkém výběru, i když pravděpodobně nedáme. První je Vavřinec, takže u nás také jedou ne úplně obvyklá jména :palec:

vavrinec hradilek to je kabrnak!!

• Citovat
  • Upravit
6942
25.11.14 21:19

@KackaDoup Pravda, kvůli tomuhle jmenovci jsme pak s výběrem docela váhali, protože vždycky se najdou jistí lidé… škoda mluvit. Hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.11.14 21:20

@fenny naopak je to skvele :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
140243
25.11.14 21:23

@MARTULA.N většinou si za jménem představíš konkrétní osobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
25.11.14 23:16
@MARTULA.NY píše:
Ahoj holky, strašně se mi líbí Bartíček ale hodně známých mě odrazuje, že se mu budou pak ve škole posmívat a že nás za to bude nenávidět :nevim:.Zdá se Vám to jméno tak strašné??

Bartoloměje jsem si moc přála, bohužel jsme o něj přišli, než se stihl narodit (zamlklé těhotenství). moanžel mým výběrem nadšen nebyl, ale prosadila bych si ho, měl by dvě jména, Jan Bartoloměj (příjmení máme krátké tak by to nevadilo). myslela jsem že mu malému budem říkat bertíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
26.11.14 07:26

@MARTULA.NY Tak i můj manžel se vyjádřil, že Bartoloměj je hezké jméno. A vůbec mu to nepřišlo nijak neobvyklé. Jako jasně, není žádná TOP 10 v četnosti, ale prostě hezké jméno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
26.11.14 10:35

@lenk Ti jedni naši kamarádi mají taky Jana Bartoloměje :D Ale mluví o něm jako o Bartolomějovi, Honzík snad neřekli nikdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
26.11.14 10:46

@Slečna Ferka tak jsem to měla v plánu taky, Jan by byl jenom aby mi prošel Bartoloměj, Jan je manžel i tchán, čili by byli šťastní že by měli pokračovatele rodu, i když by se mu říkalo jinak. co nadělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
26.11.14 11:58
@lenk píše:
Bartoloměje jsem si moc přála, bohužel jsme o něj přišli, než se stihl narodit (zamlklé těhotenství). moanžel mým výběrem nadšen nebyl, ale prosadila bych si ho, měl by dvě jména, Jan Bartoloměj (příjmení máme krátké tak by to nevadilo). myslela jsem že mu malému budem říkat bertíku.
:,( to mě strašně mrzí ale doufám že to nevzdáte a Bartíček nakonec ještě bude :kytka: taky mám za sebou jedno zamklé a nebylo to pro nás zrovna příjemné období, ale stalo se a ted se budeme snad jen radovat :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
26.11.14 11:59
@zerezmijka píše:
@MARTULA.NY Tak i můj manžel se vyjádřil, že Bartoloměj je hezké jméno. A vůbec mu to nepřišlo nijak neobvyklé. Jako jasně, není žádná TOP 10 v četnosti, ale prostě hezké jméno. :palec:

Mě se tak zdá že ti chlapi jsou fakt chlapi a unesou každé jmeno :pankac: děkuji a zdravím manžílka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
26.11.14 12:00
@fenny píše:
@MARTULA.NY Sami ho máme v úzkém výběru, i když pravděpodobně nedáme. První je Vavřinec, takže u nás také jedou ne úplně obvyklá jména :palec:

Já jsem fanda takových jmen :pankac: super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko