Bartoloměj - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
18.12.14 16:51

@inwei Děkuji :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.12.14 16:56

@kalypsoooo Termínek mám 14.3,takže už se mi to kratí :kytka: Naše babička je proti všemu :lol: to my vubec neřešíme. kdy maš ty termínek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
18.12.14 17:01

@kalypsoooo
Bartoloměj je moje :srdce: srdeční záležitost. Nakonec by mi i prošel, ale byla to dívka. Jméno má biblickou tradici, dřív se dávalo i u nás, byl to jeden z apoštolů. Jen že to není žádná novinka ze Simpsonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
18.12.14 17:01

Bartoloměj je super jméno!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.12.14 17:05

@viveca :hug: že jo? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74

@mimoza666 a holčička se jmenuje jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
@viveca píše:
Bartoloměj je super jméno!! :palec:

jednoznačně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
18.12.14 17:08

@MARTULA.NY Žofie :lol:. Neprošla mi ani Hermínka ani Lada, ani Nina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.12.14 17:16

@mimoza666 Boží jména, jsem fanda takových jmen, jsem ráda že v tom nejsem sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.12.14 16:13

Perfekt

Bartoloměj je perfektní jméno, je to můj favorit už asi 10 let. Když bych byl ve společnosti a někdo se mi představil jako Bartoloměj, řekl bych si „teda, tak to je frajer“. Říkal bych mu Bárt, Bája, Bártík, fakt pěkný. Navíc jsem si všiml, že se ti líbí i Mikuláš, evidentně máme podobný vkus. Držím palce, ať bude jméno jakékoliv, ať nikdo z blízkých neudělá reakci, která by tě mrzela a zkazila ti radost z toho úžasného zážitku a zázraku, jakým je narození syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
27.12.14 16:27

Bartoloměj je krásné jméno, kdybych měla syna, bude to Bart… I když teda okolí to bere jako vtip… A kdyby ne Bartoloměj, tak Mikuláš… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
27.12.14 17:32

Jak už se tu psalo, každýmu se líbí něco jinýho a asi je lepší si stát za tím co se nám líbí. I my budeme mít asi chlapečka a s jmenem to bude problem, protože s mužem se neshodneme skoro na ničem. On je odpurce jiných jmen než klasických Honza, Michal atd a já bych zas ráda taky spíš nějaký co nemá každý, ikdyž ne zas uplně exotiku.Na holku bych věděla hned ale kluk je horší a po projetí českého i slovenského kalendáře se mi nejvíc líbí Samuel a Dominik, jen si to nechávám zatim pro sebe a tajně doufám že se toho pak můj nezhrozí :)Co na to říkáte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
27.12.14 17:41

Bartoloměj je pěkné, ale není to má srdcovka. Můj vysněný je Mikoláš (Mikouš, Mikolka). :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Flenka
27.12.14 17:45
@optimistka85 píše:
Jak už se tu psalo, každýmu se líbí něco jinýho a asi je lepší si stát za tím co se nám líbí. I my budeme mít asi chlapečka a s jmenem to bude problem, protože s mužem se neshodneme skoro na ničem. On je odpurce jiných jmen než klasických Honza, Michal atd a já bych zas ráda taky spíš nějaký co nemá každý, ikdyž ne zas uplně exotiku.Na holku bych věděla hned ale kluk je horší a po projetí českého i slovenského kalendáře se mi nejvíc líbí Samuel a Dominik, jen si to nechávám zatim pro sebe a tajně doufám že se toho pak můj nezhrozí :)Co na to říkáte? :)

Moc pěkný výběr, Dominika mám stále v zásobě.

• Citovat
  • Upravit
1053
27.12.14 19:49
@MARTULA.NY píše:
@kalypsoooo Termínek mám 14.3,takže už se mi to kratí :kytka: Naše babička je proti všemu :lol: to my vubec neřešíme. kdy maš ty termínek?

Jé, na moje narozeniny, tak doufám, že se to poštěstí :-D a kdyby ne, tak i tak rychlý porod bez komplikací a hlavně zdraví vám oběma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze