Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@kalypsoooo Termínek mám 14.3,takže už se mi to kratí
Naše babička je proti všemu
to my vubec neřešíme. kdy maš ty termínek?
@kalypsoooo
Bartoloměj je moje
srdeční záležitost. Nakonec by mi i prošel, ale byla to dívka. Jméno má biblickou tradici, dřív se dávalo i u nás, byl to jeden z apoštolů. Jen že to není žádná novinka ze Simpsonů.
@MARTULA.NY Žofie
. Neprošla mi ani Hermínka ani Lada, ani Nina.
@mimoza666 Boží jména, jsem fanda takových jmen, jsem ráda že v tom nejsem sama ![]()
Bartoloměj je perfektní jméno, je to můj favorit už asi 10 let. Když bych byl ve společnosti a někdo se mi představil jako Bartoloměj, řekl bych si „teda, tak to je frajer“. Říkal bych mu Bárt, Bája, Bártík, fakt pěkný. Navíc jsem si všiml, že se ti líbí i Mikuláš, evidentně máme podobný vkus. Držím palce, ať bude jméno jakékoliv, ať nikdo z blízkých neudělá reakci, která by tě mrzela a zkazila ti radost z toho úžasného zážitku a zázraku, jakým je narození syna.
Bartoloměj je krásné jméno, kdybych měla syna, bude to Bart… I když teda okolí to bere jako vtip… A kdyby ne Bartoloměj, tak Mikuláš… ![]()
Jak už se tu psalo, každýmu se líbí něco jinýho a asi je lepší si stát za tím co se nám líbí. I my budeme mít asi chlapečka a s jmenem to bude problem, protože s mužem se neshodneme skoro na ničem. On je odpurce jiných jmen než klasických Honza, Michal atd a já bych zas ráda taky spíš nějaký co nemá každý, ikdyž ne zas uplně exotiku.Na holku bych věděla hned ale kluk je horší a po projetí českého i slovenského kalendáře se mi nejvíc líbí Samuel a Dominik, jen si to nechávám zatim pro sebe a tajně doufám že se toho pak můj nezhrozí
Co na to říkáte? ![]()
Bartoloměj je pěkné, ale není to má srdcovka. Můj vysněný je Mikoláš (Mikouš, Mikolka). ![]()
@optimistka85 píše:
Jak už se tu psalo, každýmu se líbí něco jinýho a asi je lepší si stát za tím co se nám líbí. I my budeme mít asi chlapečka a s jmenem to bude problem, protože s mužem se neshodneme skoro na ničem. On je odpurce jiných jmen než klasických Honza, Michal atd a já bych zas ráda taky spíš nějaký co nemá každý, ikdyž ne zas uplně exotiku.Na holku bych věděla hned ale kluk je horší a po projetí českého i slovenského kalendáře se mi nejvíc líbí Samuel a Dominik, jen si to nechávám zatim pro sebe a tajně doufám že se toho pak můj nezhrozíCo na to říkáte?
Moc pěkný výběr, Dominika mám stále v zásobě.
@MARTULA.NY píše:
@kalypsoooo Termínek mám 14.3,takže už se mi to kratíNaše babička je proti všemu
to my vubec neřešíme. kdy maš ty termínek?
Jé, na moje narozeniny, tak doufám, že se to poštěstí
a kdyby ne, tak i tak rychlý porod bez komplikací a hlavně zdraví vám oběma ![]()