Bartoloměj - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
625
26.11.14 12:02

@lenk Nas malej má právě dvě jména Vojtěch Bartoloměj a nerekneme mu prvním ani jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.14 12:05

Bartoloměj je krásný, zdrobněle Bart je ještě hezčí :palec:, Bartíček je infaltivní :zed: Jestli se Ti to líbí, tak ho dej. Na okolí nehleď, ty zkritizujou všechno.
Bartoloměj ke kratšímu příjmení a Bart k delšímu.

Výskyt Bártů: http://www.kdejsme.cz/…art/hustota/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.11.14 22:21
@Marjorie_Simpson píše:
Bartoloměj je krásný, zdrobněle Bart je ještě hezčí :palec:, Bartíček je infaltivní :zed: Jestli se Ti to líbí, tak ho dej. Na okolí nehleď, ty zkritizujou všechno.
Bartoloměj ke kratšímu příjmení a Bart k delšímu.Výskyt Bártů: http://www.kdejsme.cz/…art/hustota/

Já jména vyhledávám tady a čísla moc nesedí. Ale nevadí, asi je to jedno… Bartoloměj je zajímavé jméno. Na první pohled mě neoslovilo, spíš naopak, ale než jsem došla na konec diskuze - říkám si, proč ne.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.14 14:03
@Lotuska píše:
Já jména vyhledávám tady a čísla moc nesedí. Ale nevadí, asi je to jedno… Bartoloměj je zajímavé jméno. Na první pohled mě neoslovilo, spíš naopak, ale než jsem došla na konec diskuze - říkám si, proč ne.:-)

Zkus to tu: http://cs.wikipedia.org/…_p%C5%AFvodu To je též dobrá stránka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
1.12.14 09:45
@Marjorie_Simpson píše:
Zkus to tu: http://cs.wikipedia.org/…_p%C5%AFvodu To je též dobrá stránka.

Aha, díky. Wikipedii znám, jen mi občas úplně nesedí. Jsem zvyklá chodit na ty http://svatky.centrum.cz/, mají to celkem dobře poskládané, je tam vždy ke každému jménu něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
2.12.14 09:48

@Lotuska @Marjorie_Simpson Díky holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.12.14 07:43
@zerezmijka píše:
Tak to není co řešit. Jděte do toho! :palec:Já teď řeším zas holčičí (Andělka) a jediné, co mi kazí dojem z vybraného jména, jsou řeči některých lidí…

Andělku jsme měli taky v plánu, ale je z ní Tomášek také jsme si vyslechly hromadu negativ, ale ipřímě nám to bylo jedno kdyby to byla holčička prostě by byla Andělka nenechte se ničím odradit. Syn má ve školce kamarádku Andělku. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
16.12.14 07:47
@MoDaTo píše:
Andělku jsme měli taky v plánu, ale je z ní Tomášek také jsme si vyslechly hromadu negativ, ale ipřímě nám to bylo jedno kdyby to byla holčička prostě by byla Andělka nenechte se ničím odradit. Syn má ve školce kamarádku Andělku. :potlesk:

Díky. ;) My se nedáme. :lol: A Andělka stále vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.12.14 19:20

Mě osobně se Bartoloměj mooc líbí :potlesk: :palec: taky nad ním přemýšlím, ale na jméno máme ještě dost času, ale jelikož mám bratrance Bartoloměje a odjakživa mu říkame Bartek, nebo Bartes tak mi to přijde cajk, a nahodou takovej Bart je cool 8) moc žeru simpsny :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
16.12.14 19:46

Bartík

Tato diskuze mi padla do noty. Bartoloměje chce můj muž, a jsem byla radikálně proti, ale když už teď se ptá, co dělá Bart, na co má chuť Bartík, po usg je muž hodnotí že je to Bartoloměj, škádlí mě tím, ale mě se to jméno začíná líbit.

A proč se ti líbí Bart? Máš to ze Simpsonů'

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.12.14 21:22

@kalypsoooo Ja ti nevím, prostě mi to jméno přijde strašně pěkné a netradični. A Simpsony miluju :mrgreen: přítelovi se taky libí jediný kdo je proti (z rodiny) je Babi, ale ta je proti všemu. Ale každemu komu jsem to zatím řekla tak nejprve se kouká jestli nám šibe a pak je třeba potkám za pár dni a řeknou mi že se jim to začíná líbit :mrgreen: tak kdo ví, třeba za par let bude trendy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
17.12.14 21:23
@Jandof-ka píše:
Mě osobně se Bartoloměj mooc líbí :potlesk: :palec: taky nad ním přemýšlím, ale na jméno máme ještě dost času, ale jelikož mám bratrance Bartoloměje a odjakživa mu říkame Bartek, nebo Bartes tak mi to přijde cajk, a nahodou takovej Bart je cool 8) moc žeru simpsny :jazyk:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
17.12.14 21:32

Ahoj zakladatelko..
mám to ai jako většina v tvém okolí.. na začátku jsem si říkala „o jéé zas někdo kdo chce mít něco extra“, ale už po pár minutách jsem nalomená a říkám si proč ne :) asi bych si na tu představu jména u svého dítěte musela zvykat o něco dýl, ale dala bych ho s klidným svědomím :)

P. S. nečetla jsem celou diskuzi, tak nevím jak je to s příjmením, ale jako jméno mi přijde v pohodě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
18.12.14 09:30
@MARTULA.NY píše:
@kalypsoooo Ja ti nevím, prostě mi to jméno přijde strašně pěkné a netradični. A Simpsony miluju :mrgreen: přítelovi se taky libí jediný kdo je proti (z rodiny) je Babi, ale ta je proti všemu. Ale každemu komu jsem to zatím řekla tak nejprve se kouká jestli nám šibe a pak je třeba potkám za pár dni a řeknou mi že se jim to začíná líbit :mrgreen: tak kdo ví, třeba za par let bude trendy :pankac: [/ci
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
18.12.14 09:31
@kalypsoooo píše:
@MARTULA.NY píše:
@kalypsoooo Ja ti nevím, prostě mi to jméno přijde strašně pěkné a netradični. A Simpsony miluju :mrgreen: přítelovi se taky libí jediný kdo je proti (z rodiny) je Babi, ale ta je proti všemu. Ale každemu komu jsem to zatím řekla tak nejprve se kouká jestli nám šibe a pak je třeba potkám za pár dni a řeknou mi že se jim to začíná líbit :mrgreen: tak kdo ví, třeba za par let bude trendy :pankac:

jestli se vám to líbí oběma, tak nemáte co řešit. Docela mě překvapuje, že se to nelíbí babičce, přijde mi to takový tradiční, křesťanský… Kdy máš termín porodu? já mám ještě půl roku na to si zvykat, a nebo ukecat muže. Ale nejhorší je, že si zvykám už teď a Bártík a jiné zdrobněliny se mi začínají líbit. U nás v rodině se to nelíbí nikomu, a nikomu jinému jsem neměla odvahu to říči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze