Bartoloměj - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
25.11.14 16:22
@Lively píše:
@KackaDoup Tak jistě, stýskalo se ti, viď? :mrgreen:

strasne :mrgreen: :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1053
25.11.14 16:23
@Lambdada píše:
Děti se vždy vysmívaly kvůli čemukoliv :D. Když to nebude jméno, bude to třeba pěšinka ve vlasech vpravo nebo zelená tkanička :lol:

Souhlasim!
A navic snad u kazdeho jmena se najde nejake rymovane prirovnani… Nela prdela, Alice palice, Kacena stračena, Kamca tlamca, atd. Nebo ze jmena udelaji cokoliv urazliveho, dodnes si pamatuju, ze mi na tabore rikali Klarinet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
25.11.14 16:31

Jen pro odlehčení, jak vlastně přišel Homer na jméno Bart? (pokud pomineme, že se měl jmenovat Homer a kamarádi mu mohli říkat Hoju): „Denis?“ „Penis!“ „Emil?“ „Debil!“ „Bart?“ „Bart? Sart…Part… Bart je čistej!“

• Citovat
  • Upravit
20296
25.11.14 16:46

Mám známou, co má mimo jiné i Bartoloměje. Říkají mu Bártík a mě se to moc líbí. Ve školce ani ve škole s tím neměl a nemá sebemenší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
25.11.14 17:37

@Foxisssss my jsme si nenechali říct pohlaví miminka a o holce jsme měli jasno, ale kluk by snad neměl chudák jméno ještě dneska…takže obdivuji každého kdo se nemůže rozhodnout a má jmen několik…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.14 17:37

@Foxisssss my jsme si nenechali říct pohlaví miminka a o holce jsme měli jasno, ale kluk by snad neměl chudák jméno ještě dneska…takže obdivuji každého kdo se nemůže rozhodnout a má jmen několik…;-)

• Citovat
  • Upravit
1603
25.11.14 17:42

No nic poslala jsem to 2× a místo smazaní jsem nastavila anonim takže pardón:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.11.14 17:47
@Lambdada píše:
Jen pro odlehčení, jak vlastně přišel Homer na jméno Bart? (pokud pomineme, že se měl jmenovat Homer a kamarádi mu mohli říkat Hoju): „Denis?“ „Penis!“ „Emil?“ „Debil!“ „Bart?“ „Bart? Sart…Part… Bart je čistej!“
:lol: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.11.14 17:48
@RyBANA píše:
Mám známou, co má mimo jiné i Bartoloměje. Říkají mu Bártík a mě se to moc líbí. Ve školce ani ve škole s tím neměl a nemá sebemenší problém.
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.11.14 18:25

Ale jen pro pobavení, syn nedokáže pochopit proč ta holčička ve školce je holčička a né myš, když se jmenuje Angelina :mrgreen: Ale jinak říká, že se mu to jméno moc líbí.

Prostě mi každým dnem potvrzuje, to co jsem si furt myslela. Že dětem je šumák, jak se kdo jmenuje, zvyknou si daleko rychleji než dospělí. A pokud mají jednou někoho šikanovat, nebude to kvůli jménu (které ale samozřejmě jako terč posměchu může být, jako cokoliv jiného).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
25.11.14 19:01

Mi se libi 8). A trochu nechapu, proc nekomu vadi, ze byl apostolem. Jmeno Natanael by uz tolik nevadilo, predpokladam… nemluve o tom, ze ostatni jmena apostolu se pouzivaji vice nez bezne, nejak nechapu souvislost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.11.14 19:03

@evill nevadi me to vubec, jak jsme psala me vadi krkolomnost toho jmena..ale v podstate me nevadi..cim vic to skousim tak tim vic me nevadi, jen ja osobne bych nevedela jak mu rikat..to je vse. ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
25.11.14 19:23

Muj muz vzkazuje ze to jmeno se dá :mrgreen: ;)

• Citovat
  • Upravit
85
25.11.14 19:26

Kamarád zase říká, že tak pojmenuje syna… požene ho na studii filosofie - takže bude to nějaký doktor, docent Bartoloměj a bude frajer a bude to zase znít líp než nějaký Doc. Pepa Novák.. no a spolužáci ve škole mu zase budou závidět, protože bude Bart ze Simsnů.. a jedním dechem dodává, že ženskou, která na to přistoupí, bude na rukou nosit a zbytek dětí ať si potom pojmenuje jak chce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.11.14 20:16

Také čekáme chlapečka, manžel i dcera chtějí aby se jmenoval Bárt, samozřejmě podle žlutého hajzlíka z kresleného seriálu, který oba milují..mě to jméno moc nesedí ale uvažuju nad tím že jim přece jen ustoupím, když vidím že tohle jméno má své příznivce a budeme mít Bártíka. Také jsem se bála aby se mu ve škole nesmáli. Jsem zvědavá co bude dál…Máme morče Houmra, syna budeme mít Bárta, manžel je Milan ale všichni mu říkají Milhaus… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze