Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@marfra jo a hafoooo Kubíčku, už jenom můj brácha a přítel jsou Jakubové. Kubové jsou opravdu všude ![]()
@Tersuita
hezký jména
my máme mladšího Ludvíka a taky jsme si vyslechli spoustu zlýho.. ale za ty dva roky si všichni zvykli a dokonce se jim už i líbí
Bárta bych se nebála, je to jméno jako každý jiný. Kamarádky holčička se jmenuje Háta, taky si užila - ale od dospělých: Háta-hnáta. Děti jí tak neříkají ![]()
@MARTULA.NY mne se to take moc libi, s okolim bych si zas az tak hlavu nedelala. ted se davaji obcas fakt divna jmena, zkomoleniny atd ze az bude mezi vrstevniky nikdo bartolomeje resit nebude
![]()
@Tersuita jeee vy mate Evelinku? to je tak krasne jmeno! taky bych jednou jednu Evelinku chtela. A myslim, ze se bude dobre hodit i k nasemu Vendelinovi ![]()
@KackaDoup píše:
@mayerka Bárt je Bartoloměj?
ano v simpsnovych je bart bartolomej, vyslovuji to jen v par dilech ![]()
@MARTULA.NY Mně se to jméno taky moc líbí.
Jediné, co by mi na něm vadilo, je to, že je moc dlouhé. Ale pokud nebude mít chlapec extra dlouhé příjmení, tak proč ne. ![]()
Mám synovce Bartoloměje a druhý je Gabriel nevidím na tom nic divného obě jména jsou krásná a říkáme jim Bárt a Gabri jsou ještě malý 5let a 2 roky ale ve školce není žádný problém.
Osobně zastávám názor, že každé jméno je hezké jen se musí hezky říct.
Jinak já mám doma Danileu, Tomáše, Prokopa a Sebastiana ![]()
A předsudky vůči jménům mají jen dospělí. Děti to do určitého věku, než je zkazí dospělí, neřeší vůbec.