Bartoloměj - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1053
25.11.14 12:54

S pritelem jsme nad Bartem premysleli, uz proti, ze mame oba radi Simpsonovy :palec:
A mozna bychom to jmeno dali, ale priroda minila jinak a mame holcicku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.11.14 12:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
25.11.14 12:57

To je tvá věc jak ho pojmenuješ mě se zase nelíbí Maxmim ani Theodor ani Mikuláš, bydlím na vesnici ale každé druhé dítě se tak dnes jmenuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
25.11.14 12:58

Teodor se mi libi mnohem vic nez Bartolomej, ale dala bych klidne i Bartolomeje. Ja budu za par mesicu rodit a premyslim, ze napisu Teodor/Teodora. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.11.14 12:59
@Foxisssss píše:
S pritelem jsme nad Bartem premysleli, uz proti, ze mame oba radi Simpsonovy :palec:
A mozna bychom to jmeno dali, ale priroda minila jinak a mame holcicku :-)
:mrgreen: taky miluju Simpsny
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
25.11.14 12:59

@Foxisssss Lisabelu nebo Margaretu :-D ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.11.14 13:05

@xFelli Teodorek je hned číslo 2 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
25.11.14 13:07

@MARTULA.NY Teodor mi prijde, ze se ted dostava do kurzu. Kamaradka ma rocniho Teodora a druha co je tehotna chce taky Teodora :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
25.11.14 13:07

@MARTULA.NY proc by ne,,,taky jsme chteli vendelina jako tu maji jine maminy, nakonec vyhral Jonáš Korf :-) - ve hre byl jeste jachym, simon, matous jezdime k sestre do nemecka, tak aby se jim to tam dobre vyslovovalo, jinak holcicka by byla rozarka nebo dorotka, emilie a zofie atd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.11.14 13:11
@1985bara píše:
@MARTULA.NY proc by ne,,,taky jsme chteli vendelina jako tu maji jine maminy, nakonec vyhral Jonáš Korf :-) - ve hre byl jeste jachym, simon, matous jezdime k sestre do nemecka, tak aby se jim to tam dobre vyslovovalo, jinak holcicka by byla rozarka nebo dorotka, emilie a zofie atd :-)

u nás by byla holčička taky Dorotka :srdce: Ale ten pytlík mezi nožkama je velmi zřetelný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
25.11.14 13:12
@MARTULA.NY píše:
u nás by byla holčička taky Dorotka :srdce: Ale ten pytlík mezi nožkama je velmi zřetelný :lol:

jo u nas take, ale priste jestli to bude holcicka, tak to ma spocitane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
25.11.14 13:13
@marfra píše:
@MARTULA.NY Teodor mi prijde, ze se ted dostava do kurzu. Kamaradka ma rocniho Teodora a druha co je tehotna chce taky Teodora :nevim:

Opravdu? Ja mám ve svém okolí samé Matyášky a Olivery a tucet Sebastiánu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
25.11.14 13:16

@MARTULA.NY jj, ja mam v okoli spis Jakuby, tech celkem hodne, pak Mateje, Matyase, Jachyma, Alexandra, Olivera taky, no a ty Teodory. Mozna se to u nas jen tak seslo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
25.11.14 13:20

Tak u nás se v blízkém okolí opakuji jen dvě Dominiky a dva Davidové. Jinak taky Mikuláš, Jonáš, Lukáš, Jáchym a z holek Magdaléna, Kamila, Barbora, Adéla, Berenika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
25.11.14 13:21

Vůbec bych se Bartoloměje nebála. Okolí bude vždycky reagovat překvapeně, když je jméno neobvyklé, ale rychle si zvyknou. Když se nám narodila Evelínka, taky všichni čučeli a teď už to nikomu nepřijde…a syn je Jonatán, to byly ještě lepší výrazy, ale taky už si zvykli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze