Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
S pritelem jsme nad Bartem premysleli, uz proti, ze mame oba radi Simpsonovy ![]()
A mozna bychom to jmeno dali, ale priroda minila jinak a mame holcicku ![]()
To je tvá věc jak ho pojmenuješ mě se zase nelíbí Maxmim ani Theodor ani Mikuláš, bydlím na vesnici ale každé druhé dítě se tak dnes jmenuje…
Teodor se mi libi mnohem vic nez Bartolomej, ale dala bych klidne i Bartolomeje. Ja budu za par mesicu rodit a premyslim, ze napisu Teodor/Teodora. ![]()
@Foxisssss píše:
S pritelem jsme nad Bartem premysleli, uz proti, ze mame oba radi Simpsonovy
A mozna bychom to jmeno dali, ale priroda minila jinak a mame holcicku
@MARTULA.NY Teodor mi prijde, ze se ted dostava do kurzu. Kamaradka ma rocniho Teodora a druha co je tehotna chce taky Teodora ![]()
@MARTULA.NY proc by ne,,,taky jsme chteli vendelina jako tu maji jine maminy, nakonec vyhral Jonáš Korf
- ve hre byl jeste jachym, simon, matous jezdime k sestre do nemecka, tak aby se jim to tam dobre vyslovovalo, jinak holcicka by byla rozarka nebo dorotka, emilie a zofie atd ![]()
@1985bara píše:
@MARTULA.NY proc by ne,,,taky jsme chteli vendelina jako tu maji jine maminy, nakonec vyhral Jonáš Korf- ve hre byl jeste jachym, simon, matous jezdime k sestre do nemecka, tak aby se jim to tam dobre vyslovovalo, jinak holcicka by byla rozarka nebo dorotka, emilie a zofie atd
u nás by byla holčička taky Dorotka
Ale ten pytlík mezi nožkama je velmi zřetelný ![]()
@MARTULA.NY píše:
u nás by byla holčička taky DorotkaAle ten pytlík mezi nožkama je velmi zřetelný
jo u nas take, ale priste jestli to bude holcicka, tak to ma spocitane ![]()
@marfra píše:
@MARTULA.NY Teodor mi prijde, ze se ted dostava do kurzu. Kamaradka ma rocniho Teodora a druha co je tehotna chce taky Teodora
Opravdu? Ja mám ve svém okolí samé Matyášky a Olivery a tucet Sebastiánu ![]()
@MARTULA.NY jj, ja mam v okoli spis Jakuby, tech celkem hodne, pak Mateje, Matyase, Jachyma, Alexandra, Olivera taky, no a ty Teodory. Mozna se to u nas jen tak seslo ![]()
Tak u nás se v blízkém okolí opakuji jen dvě Dominiky a dva Davidové. Jinak taky Mikuláš, Jonáš, Lukáš, Jáchym a z holek Magdaléna, Kamila, Barbora, Adéla, Berenika…
Vůbec bych se Bartoloměje nebála. Okolí bude vždycky reagovat překvapeně, když je jméno neobvyklé, ale rychle si zvyknou. Když se nám narodila Evelínka, taky všichni čučeli a teď už to nikomu nepřijde…a syn je Jonatán, to byly ještě lepší výrazy, ale taky už si zvykli. ![]()