Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@AdelaHores píše:
Je to hezké jméno, ale zdrobnělina se mi nelíbíi když já bych ho asi nedala, k tomu musí mít člověk jednoduchý příjmení…
No příjmení bude mít Miča, takže je sice jednoduché ale jen stačí přehodit písmenko a zas nám vznikne důvod pro posměšky ale to už jaksik neovlívníme ![]()
@ShadowHunter píše:nejde o styl, ale nemám ráda ten zástup Matyášu, Tadeášů, Sebastiánů, Tomášů. Ono bohužel i teď je moc kluků se synovým jménem, ale s tím nic neudělám
ja kdyz davala pred peti lety Matyaska bylo jich velice malo, myslim z enecelych 6000…nikdo nemuze za to co koho popadne..a myslim ze uz to pominulo ten boom…nezvzdam se jmena jen proto ze jich narazove pribylo…to bych se ani nemohla jmenovat tak jak se jmenuju, nektera jmena zustavaji proste porad aktualne krasne a ze jich je..me spis vadi moda davani jmen podle telenovel a jinych srac…a uz mam alergii na Natalky Sofinky a Vanesky..u nas tedy dava hlavne romska komunita
![]()
Příspěvek upraven 25.11.14 v 12:04
@ShadowHunter píše:nejde o styl, ale nemám ráda ten zástup Matyášu, Tadeášů, Sebastiánů, Tomášů. Ono bohužel i teď je moc kluků se synovým jménem, ale s tím nic neudělám
Když jsem kdysi dávno dávala jméno Tadeáš, byla jsem za exota
Zatím se žádný mezi vrstevníky mého syna druhý nenašel, ale mezi prcky je jich fakt dost
@blecha72 A já když jsem babičce v roce 1981 říkala, že dám své holčičce jméno po ní Terezie, lekla se a řekla, ježiš to ne, to by se jí každej smál. Dcera se mi narodila o dest let později, jméno jsem dala a za tři roky jich byla plná republika ![]()
@MARTULA.NY uzasne jmeno!
mne se to libi, byl i v nasem uzsim vyberu pri vyberu jmena.
Z techto duvodu jsme nikomu nase vybrane jmena nerikali, aby nam do toho nikdo nekecal. My dali nakonec Vendelina. Kdyby jsi slysela ty kecy kolem, tchyni malek trefil slak…ale ja to neresila. Byl a je to muj milovany Vendelinek a ted uz si vsichni zvykli. Pro dalsiho kluka mam vybraneho Metodeje ![]()
Prijdou mi tyhle jmena porad peknejsi a originalnejsi nez treba Nicolas a podobne zahranicni jmena. ![]()
Mne to neprijde tak spatne. Ale nedala bych to.
Hlavne ne toho Maxima - tak se jmenují Rusáci (doufam, ze mi admin nevycinká že jsem xenofob - ale v pripade tohoto naroda opravdu jsem
)
Za mě hrozný. Sousedka má Alberta - Bertíka. To je o malý chlup lepší.
Ale řiď se svým instinktem, ne cizím. ![]()
Já bych se Bartoloměj teda jmenovat nechtěla
Maxim, Mikuláš ani Teodor se mi nelíbí. Mám teď před sebou na stole časopis Maxim
Mikuláše máme v rodině, říkají mu Mikine a Teodora teda neznám ani jednoho. Co třeba Jáchym? René? Eda? Erik?
My máme Radímka.
Jo, holky, téma přesně pro mě, protože čekáme mimčo a mě napadl Melichar ![]()
Krasne jmeno. Meli jsme ho pripravene pro kluka, ale mame Barborku. Snad priste
nicmene se taky nesetkavame s nedsenim okoli. Akorat mi to moc nepasuje k tomu vasemu prijmeni ![]()
@marfra píše:
@MARTULA.NY uzasne jmeno!mne se to libi, byl i v nasem uzsim vyberu pri vyberu jmena.
![]()
Z techto duvodu jsme nikomu nase vybrane jmena nerikali, aby nam do toho nikdo nekecal. My dali nakonec Vendelina. Kdyby jsi slysela ty kecy kolem, tchyni malek trefil slak…ale ja to neresila. Byl a je to muj milovany Vendelinek a ted uz si vsichni zvykli. Pro dalsiho kluka mam vybraneho Metodeje
Prijdou mi tyhle jmena porad peknejsi a originalnejsi nez treba Nicolas a podobne zahranicni jmena.
dobry vkus, take mame Vendelinka
a taky jsme nikomu nesdlovali po nadhozeni Mikulase svuj vyber, bo vsichni se tvarili asi takhle ![]()
To je super jméno… a jak říkají holky lepší tohle než všichni Matyáši, Tadeáši, Tobiáši
Nám by se nehodilo k příjmení jinak bych klidně o něm uvažovala… ![]()
@teckaa píše:
dobry vkus, take mame Vendelinkaa taky jsme nikomu nesdlovali po nadhozeni Mikulase svuj vyber, bo vsichni se tvarili asi takhle