Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@KackaDoup píše:
dyt je to blbost
A vždyť já vím. Já myslím, že pro každou mámu zůstává dítě, i v dospělosti, Jarouškem, Martínkem, Haničkou, Terezkou… ![]()
@zerezmijka ja uz taky nejsem dite a miluji kdyz me nekdo rekne Kačenko ![]()
Příspěvek upraven 25.11.14 v 14:47
@MARTULA.NY píše:
To jste mě potěšila, opravdu asi dnešní děti nejsou tak zlé aby se vysmívaly jen kvuli jménum
Děti se vždy vysmívaly kvůli čemukoliv
. Když to nebude jméno, bude to třeba pěšinka ve vlasech vpravo nebo zelená tkanička ![]()
Já bych dala Mikuláše, z výběru… líbí s emi oslovení Miky, když už, jak byl v Ulici..
Já bych nedala, nelíbí se mi to, ale to je jenom o vkusu, ale spíš, že se to hodně blbě vyslovuje, asi by s tím měli malé děti problém..
@zerezmijka souhlas.. mě babička pořád říká Janičko a třeba druhá babička tetě- 52říká Maruško
@KackaDoup píše:
@zerezmijka ja uz taky nejsem dite a miluji kdyz me nekdo rekne KačenkoPříspěvek upraven 25.11.14 v 14:47
Přesně. Mně se v práci říká „Terezko“. A když přijdou klienti a kolegové mě osloví „Terezko“, je to úsměvné. Nicméně milé.
@marfra Já si na Vendelína taky myslela, ale ten mi neprošel přes manžela, tak má za trest toho Jonatána
Držím palce, ať Evelínka vyjde ![]()
@KackaDoup píše:
Exoticky? me spis KATOLICKY..proste me to evokuje neco z cirkve, a exoticke tedy neni ani omylem, spis hooodne starobyle.
Teda já se nestačím divit, ale úplně s tebou souhlasím. ![]()
Když slyším tohle jméno, tak mám v duchu obrázek nějakýho starýho papeže. ![]()
@Ebixa píše:
@Foxisssss Lisabelu nebo Margaretu![]()
Liza je jako pro kozu ![]()
A Margareta jako margarita, to uz je jak rodina alkoholiku ![]()
A Meggie mi zas prislo jak pro psa ![]()
Kdyz se tak ctu, tak nechapu, jak jsem si tak rychle dokazala vymyslet nasi Alici a Nelu ![]()