Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Podle mě je to moc krásný jméno.
Ale my dvě máme asi stejný vkus, protože já strašně chtěla Mikuláše a jako další se mi mimo jiné líbil právě Bartoloměj a Theodor je taky pěkné. U nás byl problém, že je moc dlouhé k dlouhému příjmení a taky končí na stejné písneno, jako příjmení začíná, takže by se to špatně vyslovovalo. Ale pokud se vám líbí a příjmení se hodí, tak ho určitě dej. A na okolí se neohlížej! ![]()
Mně se líbí, ale k našemu příjmení je to moc dlouhé. Upřímně nevím, proč by se mu někdo měl smát, mně třeba přijdou horší zase dnes běžně dávaná jména Maxmilián, Nathaniel a podobné. Myslím, že Bart bude hodně v pohodě, a malému bych říkala klidně i Lomíku, Bertíku.
@KackaDoup chtěla jsem tím říct, že se děti smát jménu nebudou a když budou, je jedno jestli se bude mít jméno netradiční, nebo časté, protože děti si klidně vymyslí hlášku i na častté jméno ![]()
A taky souhlasím, že se mu děti smát nebudou, dnešní děti naštěstí nejsou tak omezené jako jejich rodiče. ![]()
Je to hezké jméno, ale zdrobnělina se mi nelíbí
i když já bych ho asi nedala, k tomu musí mít člověk jednoduchý příjmení…
My jsme se nemohli s manželem dohodnout, takže syn se jmenuje V. Bartoloměj…Nejprve si nemohlo zvyknout okolí. Častěji mu říkáme Barte, Barticku. Zatím je malý.
S jedním jsem chodila na základku. Osobně se mi to jméno nelíbí.
@MARTULA.NY nedala bych, ale spíš proto, že mi příjde že se bude špatně vyslovovat. Jinak mi příjde jako normální, vcelku pěkné jméno a taky jsem pro originálnější jména než Jan, Matěj a Jakub
Já mám Erika, taky se mnozí netvářili, ale já se do toho jména zamilovala a konec
Ted když už je Eriček nějakou dobu s náma toto jméno miluju ještě víc. Takže za mě DEJ HO ![]()
@Aneta.Berg píše:
Mě se moc libí! Líbí se mi, že základní podoba je ryze česká, kdežto zrkatka světově vyslovitelná. Hezky na mě to jméno působí i díky tomu - art -/umění v něm. Když se to jméno řekne, představím si hudebního skladatele, klavírního hráče, váženého herce… prostě hodně cool jméno.
@KackaDoup píše:
@MARTULA.NY Hele holka, proc si netrvas na svem? pokud se ti to jmeno libí a kvuli necemu jsi si ho vybrala, tak proc se tady ptas??? proc ho proste nedas??Ja uz tedy musim rict ze me tak silene uz neprijde…jen je proste zvastne tvarovane![]()
Příspěvek upraven 25.11.14 v 11:43
@MARTULA.NY pro mě chudák kluk.. i když to jméno je celkem fajn, ale automaticky ho překřtí na Barta a bude ![]()
@ShadowHunter píše:
Syn se měl jmenovat Bartoloměj, ale pak mi blesklo hlavou jiné jméno a z Barta jsme upustili. Ale jestli bude druhé kluk, tak bude Bart
@Kakachna píše:
A taky souhlasím, že se mu děti smát nebudou, dnešní děti naštěstí nejsou tak omezené jako jejich rodiče.
deti tohle vubec neresi
@MARTULA.NY píše:Máte styl
Dáváš jméno bartolomej kvuli bartovi simpsnovi?
Příspěvek upraven 25.11.14 v 12:00
@MARTULA.NY píše:Máte styl