Junama Diamond - zkusenosti

7065
3.1.19 10:55

@P-aulin-a jestli můžu,tak se přupojuji, pakliže myslíme stejný kočárek Junama Diamonds s-line.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
505
3.1.19 11:17

@Jannys nebudu kupovat S-line, ale to uz je asi stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.19 21:45

Ja se do nej taky zamilovala ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
9.1.19 22:18

Holky sice máme Madenu, ale jízdní vlastnosti si myslím, že budou podobný.. :) Za mě úžasný kočárek i teď ve sněhu se dá v pohodě frčet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.1.19 23:49

Já ho mám už koupeny (s-line), ale ještě si bude muset měsíc počkat na obyvatele, podám pak recenzi :-) ale zatím “nanečisto” je super. Akorát není nejlehčí no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.1.19 08:46

@Evik09 to ty kombinovane nejsou no, ale ja myslim, ze nam to vadit nebude - snad :D
hod foteckuu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.1.19 14:34

@P-aulin-a Zatím je ve skladu v praci, takže není cely “rozbalený”, ale posílám zatím takto foto s korbickou. Jinak jsem si našla dobre video na YouTube, sice je to rusky, ale obrazově staci :D :D prikladam odkaz: https://youtu.be/ZjrkzSotR-Q

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
18.1.19 16:47

@Evik09 no krasavec! ja taky uvazovala o celem cernem (i konstrukce), ale pak jsem si rekla ze to uz by bylo moc a navic v lete vozit prcka v uplne cernem kocaru taky asi nebude idealni no. Ta zlata konstrukce to ale ozivi! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.1.19 19:44

@P-aulin-a to jsem si taky říkala o černé, ale ze spodu korbicky je případně větrání a stříška se dá rozepnout a je tam sitka, tak to snad tak hrozny nebude. Ale nevím no. Akorát jen ten podvozek má 10 kilo, korba přes 5 a ta taška dole není kdovíjak velká. Větší balení plen se tam nevleze. Ale když mne se strašně líbil 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
19.1.19 20:09

@Evik09 taky si počkám ;) mě taky nebude vadit těžkost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
26.1.19 17:06

@Evik09 @Jannys
holky, tak uz ho mame doma! je opravdu tezky jako pra*e, ale je krasny, to staci :D :D :D :D ignorujte neporadek za tim :D

jo, akorat houpani je trochu hlucnejsi :/ ja doufam ze se to trochu opotrebuje a prestane to - je to takove cvakani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
26.1.19 18:15

@P-aulin-a ten je úžasný :srdce: vůbec mi nebude vadit těžkost.
Alespoň když zafouká vítr,tak neuletí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.8.19 23:30

@P-aulin-a ahoj Já ho mám a jsem spokojená.. nicmene dolu se nesmi davat nic extra tezkeho, protoze pak tasku soupes o jakykoliv patnik :roll: a ted po pul roce mi zacala vrzat rukojet, ale to zkusim maznout. Jinak me nenapada co bych vytkla. Kazdy mi ho chvali..cizi lidi na ulici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
16.8.19 09:01

@Marcy 21 ja uz s nim taky jezdim skoro 5 mesicu :)

Jsem spokojena, tezke veci dole taham porad a nejak mi ta taska zatim extra nezavazela 🤷‍♀️ A to vrzani se myslim nespravi :/ mam stejny problem, i kamaradka s o radu starsi Junamou a nepomohly ani specialni oleje :/
Jinak ale ja jsem spokojena, hlavne jsem ten kocar jeste ani jednou nevidela u nekoho jineho :))
Jakou mas barvnou kombinaci? Ja sedo/cernou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.8.19 12:33

@P-aulin-a hoj
Mam cerno zlaty. Uvidime. Taky zkusim promazat az ho budu posílat dal :lol:
No o jakykoliv obrubnik slysim, jak se soupe ta taska :think:
Uz mam vymenenou korbu za sportak a tam me trochu vadi, ze ta striska neni pevne napnuta. Ze vypadá pořád zmuchlane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí