Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@P-aulin-a jestli můžu,tak se přupojuji, pakliže myslíme stejný kočárek Junama Diamonds s-line.
Holky sice máme Madenu, ale jízdní vlastnosti si myslím, že budou podobný..
Za mě úžasný kočárek i teď ve sněhu se dá v pohodě frčet ![]()
Já ho mám už koupeny (s-line), ale ještě si bude muset měsíc počkat na obyvatele, podám pak recenzi
ale zatím “nanečisto” je super. Akorát není nejlehčí no.
@Evik09 to ty kombinovane nejsou no, ale ja myslim, ze nam to vadit nebude - snad ![]()
hod foteckuu ![]()
@P-aulin-a Zatím je ve skladu v praci, takže není cely “rozbalený”, ale posílám zatím takto foto s korbickou. Jinak jsem si našla dobre video na YouTube, sice je to rusky, ale obrazově staci
prikladam odkaz: https://youtu.be/ZjrkzSotR-Q
@Evik09 no krasavec! ja taky uvazovala o celem cernem (i konstrukce), ale pak jsem si rekla ze to uz by bylo moc a navic v lete vozit prcka v uplne cernem kocaru taky asi nebude idealni no. Ta zlata konstrukce to ale ozivi! ![]()
@P-aulin-a to jsem si taky říkala o černé, ale ze spodu korbicky je případně větrání a stříška se dá rozepnout a je tam sitka, tak to snad tak hrozny nebude. Ale nevím no. Akorát jen ten podvozek má 10 kilo, korba přes 5 a ta taška dole není kdovíjak velká. Větší balení plen se tam nevleze. Ale když mne se strašně líbil 😃
@Evik09 @Jannys
holky, tak uz ho mame doma! je opravdu tezky jako pra*e, ale je krasny, to staci
ignorujte neporadek za tim ![]()
jo, akorat houpani je trochu hlucnejsi :/ ja doufam ze se to trochu opotrebuje a prestane to - je to takove cvakani..
@P-aulin-a ten je úžasný
vůbec mi nebude vadit těžkost.
Alespoň když zafouká vítr,tak neuletí ![]()
@P-aulin-a ahoj Já ho mám a jsem spokojená.. nicmene dolu se nesmi davat nic extra tezkeho, protoze pak tasku soupes o jakykoliv patnik
a ted po pul roce mi zacala vrzat rukojet, ale to zkusim maznout. Jinak me nenapada co bych vytkla. Kazdy mi ho chvali..cizi lidi na ulici ![]()
@Marcy 21 ja uz s nim taky jezdim skoro 5 mesicu ![]()
Jsem spokojena, tezke veci dole taham porad a nejak mi ta taska zatim extra nezavazela 🤷♀️ A to vrzani se myslim nespravi :/ mam stejny problem, i kamaradka s o radu starsi Junamou a nepomohly ani specialni oleje :/
Jinak ale ja jsem spokojena, hlavne jsem ten kocar jeste ani jednou nevidela u nekoho jineho ![]()
Jakou mas barvnou kombinaci? Ja sedo/cernou
@P-aulin-a hoj
Mam cerno zlaty. Uvidime. Taky zkusim promazat az ho budu posílat dal ![]()
No o jakykoliv obrubnik slysim, jak se soupe ta taska ![]()
Uz mam vymenenou korbu za sportak a tam me trochu vadi, ze ta striska neni pevne napnuta. Ze vypadá pořád zmuchlane..