Juvenil zkušenost?

15.2.23 17:08

Juvenil zkušenost?

Krásný den všem.

Chci se zeptat na zkušenosti kapek Juvenil. Píšou o nich moc hezky, ale nikde žádné recenze. Mate prosím někdo zkušenost?

Chtěla bych to pro věčně nemocné děti (2roky,1rok,12let a 13let) :pankac:

Děkuji za případné odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.2.23 20:53

To opravdu nikdo?😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.5.23 22:36

Zkouším u dcery 8 let, brala 3 tydny stejně onemocněla. Asi je brzo hodnotit, budu pokračovat, je to poslední co zkouším. Nic nepomohlo ani imunologie, kde noc nenašli, jejich leky nepomohly. Jsem zoufalá je to stale dokola a dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
17.7.23 21:44

Já zkoušela u syna (3 roky). Užíval to asi od dubna do konce června.
Sice během užívání chytl různá nacházení, ale řekla bych, že průběh byl o dost lepší než kdy dřív a že třeba i rýma, nebyla na tak dlouhou dobu, jako obvykle. Na léto jsem vysadila, ale teď objednávám další kapky. A od sprna mu začnu zase dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.25 09:41

@Matýsekanelinka známá dává dětem. Když ji syn nastupoval do školky, dávala i jenž a za celý rok měl jen 2× rýmu. Teď se chystám Juvelin objednat i mým dětem. Tak jsem na to zvědavá. Ale je to dlouhodobá záležitost, není to tak, že když to teď začne dítě brát, tak za týden nechytí rýmu, kaše, nebo že v bližší době nebude nemocné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.1.25 06:55

Tak za sebe musím říct, že juvenil je naprostá pecka. Syn 5 let, ve školce pořád nachlazený, neustále paragrafy, no hrůza. Od září jsem najela na juvenil kapky a od té doby nevíme, co to rýma je - neskutečné. Objednala jsem už 3 balení. Dala jsem i mamce tobolky jako dárek na Vánoce a taky pochvaluje. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.1.26 10:37

Juvenil

Píšou o tom sice hezky, ale je to snůška lží.
Nic zázračného. Zase jen lákačka na zázračný výrobek.
Ono se taky stačí podívat na kontakty. Žádná adresa, jen podivné tel. číslo a e-mail.
Stejné vitamíny koupíte mnohem levněji v lékárně.
Tohle jsou opět jen podvodníci, vždycky se někdo nachytá. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí