Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj,
mám doma bílé lodičky ze své svatby a přemýšlím co s nima dál. Nějaké tipy k čemu je nosit? Napadá mě snad jen k džínám, ale k těm mám raději červené nebo tělové. Tak teď nevím, jestli je raději neposlat dál. Úplně nevím k jaký barvě šatů je třeba vzít, kromě k bílým. A ty žádný nemám.
Díky ![]()
@Čičorečka píše:
Vůbec k ničemu. Leda na nějaký retro šedesátkový bál.
Přesně tak to dělám ![]()
@Mimadora
Boty ze svatby byly nepoužitelné úplně ke všemu. Darovala jsem je jedné příbuzné, která o ně stála. Tak jsem se jich „zbavila“.
Nechat na druhou svatbu
(Promin za nejapný žert
ale přijde mi to děsně vtipný, jak me to napadlo
)
Čistě bílé lodičky jsou nepoužitelné, pokud nejedeš v nějakém retrostylu. Poslala bych je dál. Možná by šly využít k nějakým hodně světlým letním šatům ve žluté či růžové s bílými prvky…
Jako bílý lodičky klasickýho typu? Ty jsou, obávám se, neunositelný. Máminy svatební lodičky z roku 1985 se dočkaly reinkarnace, když jsem si je vzala na promoci k prasátkově růžovým šatům a na svoji svatbu, ale mimo tyto příležitosti se obávám, že je jsou neunositelné ![]()
Bile lodicky leda tak k retro letnim satum ve stylu sedesatek…
Díky za odpovědi ![]()
Tak jsem si potvrdila, že jsou k ničemu.
Jako ještě mě napadlo je přebarvit
.
@Mimadora tako sranda.. ale tak si na ně přilet třebanějaké kamínky a hned bílé nebudou
nebo jinou dekoraci
Tak nevím, mám ze svatby bílé korsy, 10cm, do špičky v lesku a k business stylu je unosím normálně
já mám teda barevnou sbírku těchto bot a každá barva je super oživení.