Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Je blbí dát klukovy do školy tepláky? Jak byl dlouho doma, tak přibral a teď se do kalhot nevejde… ![]()
No tak zítra se do školy nejde, tak snad bude čas koupit nové kalhoty nebo tyhle upravit, ne?
Za mě do školy tepláky nepatří.
Podle toho jaké ty tepláky jsou
Náš má adidas tepláky i s mikinou a nosil to i předtím, ale taky je mu to nějaké menší, nebudete sami, neboj.
Za mě tepláky do školy nepatří. Koupila bych mu kalhoty, času je dost.
Tepláky do školy neeee… Změr ho a objednej na netu.. Taky teď to dělám v tehotenstvi a můj muž taky objednava…
@boball píše:
Podle toho jaké ty tepláky jsouNáš má adidas tepláky i s mikinou a nosil to i předtím, ale taky je mu to nějaké menší, nebudete sami, neboj.
Tepláky jsou pořád tepláky a je jedno, jestli mají 3 pruhy nebo 5 pruhů.
Za mě tepláky do školy rozhodně ne. To je problém objednat na e-shopu, vždyť má minimálně týden čas
Když on má břicho, zadek a stehna a na dýlku mu to bude dlouhý. Přemýšlela jsem právě o teplákách v pase na gumu a co vypadaj jako rifle…A neni nic poznat…
@Jogrr píše:
Dalsi upadek urovne, teplaky do skoly
A mamuš by taky měla zpátky do školy… 🤔
@boball píše:
Podle toho jaké ty tepláky jsouNáš má adidas tepláky i s mikinou a nosil to i předtím, ale taky je mu to nějaké menší, nebudete sami, neboj.
I když Adidas, pořád tepláky. Pro mě snad ještě horší než jednobarevné kvalitní tepláky. Tepláky do školy ne.
@zrcadlo píše:
Tam, kde se na to ptá? Na internetu?
Bez vyzkoušení pro klučíka silnější postavy je to docela risk. Všude prodávají samé nudle.
@MiaBea píše:
Tepláky jsou pořád tepláky a je jedno, jestli mají 3 pruhy nebo 5 pruhů.
Však čím víc pruhů, tím víc adidas ![]()