Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Tereza Z
Já bych to vůbec neřešila, když budou vkusné, myslím, že to je asi to poslední, co tu učitelku zajímá, důležité je, aby byl čistě oblečený, umytý, čisté vlasy a nehty. Osobně bych pěkné tepláky u děcka vůbec neřešila.
Baculatější holka si dá legíny, ale s klukem je to blbé. Rvát do ho kalhot s páskem, které ho budou celé dopoledne škrtit je podle mě blbost. Primární je, aby se cítil pohodlně.
@Tereza Z píše:
Je blbí dát klukovy do školy tepláky? Jak byl dlouho doma, tak přibral a teď se do kalhot nevejde…
Upřímně, za mě to není oděv do školy.. Ale vím, že půlka školy tak chodí. Já to svým dětem ovšem nedovoluju
tepláky jsou na zahradu
@bigl baculatější holčička v leginách, krása přechází v nádheru. Od toho jsi snad rodič, abys byla soudná a nedělala z dítěte nevkusnou maškaru.
Doporucuju H&M. Delaji veci vseobecne sirsi. Kupuju tam teplakoidni dziny. Do gumy, se snurkou. Nachystej si ale 700 Kc.
@mado píše:
Holky, když ty děti máte doma pod dohledem, proč jste dopustily, že vám tak šíleně ztloustly? Vždyť tím těm dětem zdravotně děsně škodite.
Skoro všichni přibrali. Je to blbý. Fakt to není jednoduché to takhle odsoudit. Ne každý má možnosti. Ne všechny děti mají zájem. Organizovaný sport skončil. Sportovní možnosti se omezily. Mladšímu skončila atletika, házená, TV ve škole, plavání..Nejsme schopní to plně nahradit.
@VitaminC píše:
Doporucuju H&M. Delaji veci vseobecne sirsi. Kupuju tam teplakoidni dziny. Do gumy, se snurkou. Nachystej si ale 700 Kc.
S tím počítám. Akorát potřebuju ty obchody otevřít, projít, ty věci vidět, poměřit, ideálně vyzkoušet..
@mado píše:
@bigl baculatější holčička v leginách, krása přechází v nádheru. Od toho jsi snad rodič, abys byla soudná a nedělala z dítěte nevkusnou maškaru.
Baculatejsi holčička v leginach nebo Slim džinach je už jedno ne? Budeš ji trápit v něčem nepohodlném? Legíny a šaty, nevidím problém.
@andelka83 vidím, že přibrali jen tam, kde to rodiče tak nechali. Tam, kde si rodiče dětem věnovali, tam se žádné velké přibírání nekonalo. Že děti nemají zájem je výmluva rodiče, co je pohodlný a nemyslí na budoucnost dítěte.
@mado píše:
A co má baculatější holčička nosit, než šaty s legínami, paní „odbornice na všechno“? ![]()
@andelka83 budu ji chuderku trápit, ať se naučí vhodně oblékat a nechodí jak maškara jen proto, že mamince se to zdá pohodlné.
Slim ani legíny na tlusté holčičky nepatří.
@Tereza Z podívej se v bonpr.. já tam nakupuju dá se tam koupit s regulaci v pasu a i šitší.. Náš kluk má 12let a kupuju tak na 14 má silnější zadek stehna, a vštšinou všechny ta lahoty ted šijí, ty slim.. v tom je hodně narvaný
Synovi mam v plánu kupovat tenké džíny s gumou v pase. V teplákách ho do školy posílat nebudu, ale zároveň chci, aby měl pohodlí, tak myslím, že tohle je dobré řešení.
Ještě mě napadá, zkusit nějaký bazárek na fcb, dalo by se popřípadě sehnat tam.
https://www.wolf-textil.cz/…t2161-cerne/
https://www.wolf-textil.cz/…-2/strana-2/?…
Příspěvek upraven 05.04.21 v 20:32
@mado protože rostou
ne vážěn to je dotaz.., tal pokud máte třeba větší oblečení na jeden rok co koupíte na jaro, obleče ho třeba ještě na podzim, ale orpavdu rostoucí dítě za rok se do toho nevleze.. Náš kluk má ted kalhoty nad kotníky a prostě o číslo větší trička.. jinak se mu to vytahuje. na záda o botech nemluvím.
@bigl píše:
@Tereza Z
Já bych to vůbec neřešila, když budou vkusné, myslím, že to je asi to poslední, co tu učitelku zajímá, důležité je, aby byl čistě oblečený, umytý, čisté vlasy a nehty. Osobně bych pěkné tepláky u děcka vůbec neřešila.
Baculatější holka si dá legíny, ale s klukem je to blbé. Rvát do ho kalhot s páskem, které ho budou celé dopoledne škrtit je podle mě blbost. Primární je, aby se cítil pohodlně.
Jsem učitelka druháků a ANO, TEPLÁKY BYCH ŘEŠILA. Dětem jsem vysvětlila loni, že existuje určitá kultura oblečení a tepláky jsou volnočasové oblečení. Také jsem požádala rodiče, aby neposílali do školy děti v teplákách. Ani děti, ani rodiče s tím nemají problém.