Tepláky pro kluka do školy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21730
5.4.21 20:35

@Janasas bylo napsáno, že tloustnou přes břicho, stehna a zadek, klasická velikost má proto dlouhé nohavice. O růstu řeč nebyla, to je snad jasný důvod, ale tady se psalo, že děti moc přibraly. To mě zarazilo, že rodiče řeší, až když dítě nevleze do oblečení a jinak jim to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
5.4.21 20:37

Tepláky nejsou oblečení do školy kromě tělocviku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18113
5.4.21 20:38

@sloninka
Tak naše učitelka s tím problém nemá, všimla jsem si, že nějací kluci v hezkých teplácích chodí. To je kus od kusu, pro ni jsou asi důležitější jiné věci. :mrgreen:.
Osobně si myslím, že pro baculaté děti je většina oblečení enormně nepohodlná a primární by mělo být, aby se dítě cítilo pohodlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41814
5.4.21 20:38
@sloninka píše:
Jsem učitelka druháků a ANO, TEPLÁKY BYCH ŘEŠILA. Dětem jsem vysvětlila loni, že existuje určitá kultura oblečení a tepláky jsou volnočasové oblečení. Také jsem požádala rodiče, aby neposílali do školy děti v teplákách. Ani děti, ani rodiče s tím nemají problém.

A kdyby měli? Co bys mohla dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
5.4.21 20:39

@sloninka :mrgreen: :mrgreen:
A jak bys to jako RESILA?
Exemplarne bys potrestala maminku a udelila ji napomenuti tridni ucitelky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
5.4.21 20:41

@andelka83 V tom prave mela spocivat ta rada. Ze u tohoto obchodu je vsechno spis sirsi a tyhle dziny typu jogger jsou opravdu pohodlne. Dopravu maji zdarma po registraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
5.4.21 20:43

@bigl No já si myslím, že je důležité, aby věděli jak a kam se obléct…pak se nikdo nemůže divit, že chodí křupani v džínách do Národního…dají se koupit i volné kalhoty…tepláky prostě do školy nepatří…za chvíli by mohli chodit rovnou v pyžamu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
5.4.21 20:46
@sloninka píše:
Jsem učitelka druháků a ANO, TEPLÁKY BYCH ŘEŠILA. Dětem jsem vysvětlila loni, že existuje určitá kultura oblečení a tepláky jsou volnočasové oblečení. Také jsem požádala rodiče, aby neposílali do školy děti v teplákách. Ani děti, ani rodiče s tím nemají problém.

Dobře. S tím souhlasím. Ukazovat, vysvětlovat, které oblečení je vhodné pro různé situace.
Ale teď v téhle situaci mi příjde nelidské, aby se nepřimhouřilo oko, než se bude dát normálně nakupovat. Vše je zavřené. Člověk je odkázány pouze na ten blbý e-shop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
5.4.21 20:46

Jé, tak koukám, že se mám na co těšit, až půjdou děti do školy…názory se koukám různí :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13997
5.4.21 20:47

Dite bych nildy neposla v teplakach do skoly..
Do skoly se taplkay nenosi.. ve skole poste nejsou jako doma.
A adidas teplaky nejsou vzhledove hezci nez neznackove teplaky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
5.4.21 20:50

@mado no protože ne kazdé dítě je pavouk no pořád nevím, proč se toto řeší, pokud kluk nemá 80 kg, tak ji prostě vyrostl z velikosti a ty dnešní střihy… střih slim opravdu málokterý dítě dá pokud neni pavouk..
Unás taky kluk zesílil, ale neztrloustl a je mu to malé, protože ted ry džiny hodně šijí jakoby uzké střihy, tak je asi lepší tem klukum, co nejsou ruka, noha koupit třeba kapsáčové kalhoty atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16393
5.4.21 20:51

Mě přijde, že ted jsou všude kalhoty do gumy nebo na šnurky. Byly v akci, tak jsem koupila :oops:. V pase jak pro dvě děti, při stažení kolem pasu jako balon, jedny jsem darovala, druhé mi tu leží. Holky, fakt to máte na dětech odzkoušené, že se do toho nevlezou, tyhle byly z coccodrilla a jsou obrovské, tak velké, až jsou nenositelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13997
5.4.21 20:51
@boball píše:
Hele, mně je to úplně jedno, já klukovi kupuji to co on sám chce, co nosí jeho kamarádi, co ho netlačí a v čem se mu pohodlně sedí. I drahé kalhoty nejsou pořádně ušité. Černé džíny dědovi na pohřeb byl sehnat skoro nadlidský úkon a nakonec je měl jen na tom pohřbu, protože je nosit nechtěl. Na penězích mi nezáleží, ale opravdu nevím, kde koupit pohodlné kalhoty, v kterých se dá sedět, blbnout o přestávce, chodí neustále ven a ještě s nimi jít domů, aby si neodnesly úhonu. Jedny drahé jsem mu koupila na vysvědčení, to už jsem psala, měly kratší sed, a záhy bylo po nich. Všechno zboží je beztak z Číny na jedno brdo.Co naděláš.

Tak jeste ze mu neni pohodlne nosit do skoly pizamo nebo kostym spidermana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76195
5.4.21 20:53
@_.Emilyyy píše:
Dite bych nildy neposla v teplakach do skoly..
Do skoly se taplkay nenosi.. ve skole poste nejsou jako doma.
A adidas teplaky nejsou vzhledove hezci nez neznackove teplaky..

ale teď není normální doba - já bych to v normální době také neschvalovala, ale kluk je půl roku doma, vyrostl z toho co měl, obchody jsou zavřené - tak co má jako dělat - možná než to objedná přes net a dojde to, tak budou školy zavřené znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
5.4.21 20:53

@irisssss já tonapíšu natvrdo.. v dnešní době, kdy je všechno zavřené, řeší se kde co, a prostě ještě někdo bude stát a řešit, že třeba kluk ve druhé třídě jde a má třeba pěknou teplákovku, tak je podle mě trubka. Můj názor.. Protože maminky td maní jiné starosti, je taková době, a jako poslední co je, řešit, že třeba týden, někdo dá třeba pěknou slušivou teplákovu malému dítěti..
Hlavně řešit jak to bude s testy, jak to děti budou zládat, zase roušky, a ne hledět v šem jaké jde :roll: ted bych to fakt neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková