Tepláky pro kluka do školy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
76123
5.4.21 18:28
@zrcadlo píše:
Nezlob se na mě, ale mlátit hlavou do zdi za to, že by měla být nějaká kultura oblékání, mi nepřijde úplně ok. Tepláky fakt do školy nepatří, škola je zaměstnání dětí, a do většiny zaměstnání taky nechodí lidi v teplákách. Pokud někdo nemá na nové, má možnost koupit něco z té tuny oblečení po bazarech a sekáčích, případně má možnost se naučit šít.

já nevím, proč to tak hrotíš, pomalu půl roku se děcka učila v pyžamu, a když na možná pár dní otevřou školy, tak honem musí mít pomalu oblek :zed:
paní nepsala, že na nové nemá, ale než přes internet sežene správné kalhoty - třeba bonprix, jak tu zmiňovaly holky, má 3týdenní lhůtu na dodání - a v té době už mohou být školy zase zavřeny
prostě mimořádná doba s sebou nese i nutnost mimořádných opatření a nikdo se určitě nezblázní, když kluk párkrát půjde do školy v čistých a slušných teplácích

• a navíc já vidím často na ulici mladé muže typu „šamponek“, kteří v teplácích chodí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
5.4.21 18:28

Jo to hodně blbý. I kdyby měly 10 proužků adidas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
5.4.21 18:29
@zrcadlo píše:
Nezlob se na mě, ale mlátit hlavou do zdi za to, že by měla být nějaká kultura oblékání, mi nepřijde úplně ok. Tepláky fakt do školy nepatří, škola je zaměstnání dětí, a do většiny zaměstnání taky nechodí lidi v teplákách. Pokud někdo nemá na nové, má možnost koupit něco z té tuny oblečení po bazarech a sekáčích, případně má možnost se naučit šít.

Případně by musely být ty sekáče otevřené. Jako jo, kupuju i přes net, z bazaru, třeba teď bundu, trička, ale opět, kalhoty prostě neseženu. Ani v obchodě, ani v sekáči, ani na netu.
Mají přestat chodit do školy, když nedokážou dodržet dress code? Puberťaci si chodí jak chtějí, ale je desne faux pas aby dítě na 1 stupni šlo v pohodlném oblečení? :nevim: To jako vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
5.4.21 18:29
@andelka83 píše:
V dámském na výšku 150 nejsou. A zkrácení to nevyřeší. Navíc je to úplně jiný střih.

Střih je asi trochu jiný, na 150 jsou právě ty „malé velikosti“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76123
5.4.21 18:30
@topazio píše:
Kup mu pánské rifle a nech je zkrátit.

ale to také za 4 pracovní dny nestihne, než přijdou, a navíc švadleny jsou také zavřené - jistě může se naučit šít, že jo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
5.4.21 18:31
@Havlova píše:
Co nějaká šikovná maminka v okolí? Neušila by něco? A když neseženeš, tak holt půjde v teplákách. Přeci ho nepošleš v malých gatích.

Asi klidně nahatého..jen proboha ne v teplácích. :mrgreen: Měsíc na to budou chodit v kratasech a bude mít dušička pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.4.21 18:32
@stinga píše:
ale to také za 4 pracovní dny nestihne, než přijdou, a navíc švadleny jsou také zavřené - jistě může se naučit šít, že jo :?

To je pravda. :zed: Špatná doba teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
@Havlova píše:
Střih je asi trochu jiný, na 150 jsou právě ty „malé velikosti“.

Jaké malé? Já mám 160 a mám problém. I já musím zkracovat a mnohdy to ani není možné, aby to nevypadalo blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76123

@andelka83 no tady jsou samé dokonalé dámy, které mají dokonalé děti v dokonalých oblecích :zed:
já myslím, že v dnešní šílené době se paní učitelka rozhodně nezblázní, když chlapec přijde pár dní v teplácích a posléze koupíš nové kalhoty
hlavně když bude mít negativní test :palec:, na gatích zas až tak nesejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
5.4.21 18:34

@stinga a co teprve ty fashion maminky, vystajlovane..v teplácích. Normálně na ulici, v obchodě, v kavárně. Ale malé děti jsou problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
5.4.21 18:35

Tak nic. První musí otevřít obchody.
Ať se můžou pidi lidé vrátit do škol. Aby někdo nebyl pohoršený, že dítě druhého má mimořádně tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
5.4.21 18:36
@andelka83 píše:
Jaké malé? Já mám 160 a mám problém. I já musím zkracovat a mnohdy to ani není možné, aby to nevypadalo blbě.

Dcera má 170 a 36 jí jsou dost často krátké. 32 a 34 jsou ještě menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16086
5.4.21 18:36

@stinga Já nic nehrotím, reagovala jsem na paní, která psala, že v obchodech jsou slim střihy a ostatní věci jsou drahé, tak nemá jinou možnost, než občas posílat děti v teplákách, a nad názorem, že tepláky do školy nepatří, mlátila hlavou do zdi (tzn. neřešila situaci zakladatelky, ale zevšeobecnila to).
Za mě prostě obecně tepláky do školy nepatří, situace se řešit dá, a dítě by mělo mít jiné kalhoty než tepláky i v případě, že do školy nechodí. A můj názor nemění ani to, že někde je ta kultura oblékání jinde. Když jde někdo na operu v džínách, tak to taky neznamená, že si řeknu „ok, už se tak chodí, tak budu taky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76123
5.4.21 18:37
@MiaBea píše:
Nechtěla jsem být rýpavá. Ale za mě jsou tepláky Adidas ještě horší než obyčejný nevýrazný tepláky.

jak už jsem psala, důležité bude, aby chlapec měl negativní test, bez toho ho do školy nepustí, nějaké tepláky fakt nikdo řešit nebude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
5.4.21 18:37
@stinga píše:
@andelka83 no tady jsou samé dokonalé dámy, které mají dokonalé děti v dokonalých oblecích :zed:
já myslím, že v dnešní šílené době se paní učitelka rozhodně nezblázní, když chlapec přijde pár dní v teplácích a posléze koupíš nové kalhoty
hlavně když bude mít negativní test :palec:, na gatích zas až tak nesejde

Myslím že učitelka by měla ráda děti ve třídě jakkoliv.
Na ten Bonprix mrknu, to se mi teď připomnělo. Zrovna mám kód na slevu. Akorát že často jsou naše velikosti vyprodané. Ale ty rifle tam jsou super, i když též dost drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková