Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Kelsey píše:
Podívat se v Tescu, jestli nemají kalhoty mezi oblečením. Běžně se mi ty tepláky do škol nelíbí. Ale teď je celkově velmi zvláštní doba. Taky nerada dětem kupuji oblečení.
na netu a to ani nejsou oplácaní.
Budeme všichni šťastní, že děti se vrátí do lavic. To je nejdůležitější. A snad se otevře i obchod (za nějakých opatření), ale otevře se a dětem se oblečení koupí.
U vás v Tescu něco seženeš? Tady ne.
@Tereza Z píše:
Když on má břicho, zadek a stehna a na dýlku mu to bude dlouhý. Přemýšlela jsem právě o teplákách v pase na gumu a co vypadaj jako rifle…A neni nic poznat…
Podívej se do Bonprix. Mají tam i možnost širšího střihu. Procti recenze. Syn má odtud elastické rifle, tepláky ( maskacovy vzor, vypadají jako kalhoty, slušně) a máme i ty kalhoty plátěné,3 ks v balení. Dost široké jsou i v základní verzi.
@Jogrr píše:
Dalsi upadek urovne, teplaky do skoly
Chtěla jsem napsat to samé. Tepláky nepatří do školy, jen na hodiny TV.
Tepláky do školy se u nás nosí běžně. Dřív se mi to nelíbilo. Aktuálně mám kluka, co nesnese žádné pořádné kalhoty, takže sháním tepláky, co vypadají jako džíny. Prodávají se běžně a na první pohled to není vidět, že to nejsou rifle.
@zuzanx za mě tedy lepší teplaky než tyto kostkate kalhoty. ![]()
@andelka83 píše:
Ty kalhoty jsem aktivně koupila, ale jsou větší, delší ( no asi jako všechno v Bonprix), nechala jsem je, že doroste. Ale nechce je.
Ale v Bonprix mají super elastické rifle. Kdysi měli úplně tenké, ty byly parádní. Ale už je nemají.
Já s tím nemám zkušenosti, dcera se vešla do konfekce, syn byl hodně vysoký a hóóódně hubený, tomu jsem kupovala dívčí nebo šila. Ale viděla jsem tam i ty větší.
Jo a ještě jsme měli kdysi elastické rifle s širokou gumou z Takko.
@boball píše:
U vás v Tescu něco seženeš? Tady ne.
Vidíš, to taky bude za páskou. Že? To mi nedošlo.
Byla jsem tam ve středu pro sladkosti do balíčku dětem.
Prolítla jsem obchodem, jak ho moc nemusím.
Tak někteří kluci nosí tepláky do školy už delší dobu běžně ( druhý stupeň ZŠ, malá škola). A nejedná se jen o pěkné tepláky (nové, čisté, značkové, „riflové“), ale někteří klidně vezmou i s vytahanými koleny, špinavé- z včerejší lítačky
.
@topazio píše:
Chtěla jsem napsat to samé. Tepláky nepatří do školy, jen na hodiny TV.
Opět.. A nahati by byli lepší?
Ať vyrábí schopné pohodlné dost široké kalhoty, za které nedám 900 za kus a ok.
@Kelsey píše:
Vidíš, to taky bude za páskou. Že? To mi nedošlo.
Byla jsem tam ve středu pro sladkosti do balíčku dětem.
Prolítla jsem obchodem, jak ho moc nemusím.
Já už tam právě slídila, co kdyby, ale nekoupíš ani ponožky. ![]()
Prostě teď bych byla celkově tolerantnější.
Vzhledem k šílené době a situaci.
@Tereza Z jestli chodí do malotřídky v horní dolní, tak asi ok, ale obecně jsou tepláky jen na tělocvik a na ven, do školy vážně ne. To by i paní učitelka mohla přijít v teplákách…
@andelka83 píše:
Opět.. A nahati by byli lepší?Ať vyrábí schopné pohodlné dost široké kalhoty, za které nedám 900 za kus a ok.
Tak ono je nejhorší, že i když dáš tolik peněz, tak žádné kvalitní kalhoty nemáš. Kluk je roztrhal mezi nohama záhy, měly nízký sed a jiné jsme nesehnali.
@Havlova píše:
Já s tím nemám zkušenosti, dcera se vešla do konfekce, syn byl hodně vysoký a hóóódně hubený, tomu jsem kupovala dívčí nebo šila. Ale viděla jsem tam i ty větší.
No, hubené děti už bohužel nemám. Jo, kdysi, to jsem hledala věci s nastavitelným pasem nebo šňůrkou..ale to jim byly 3 roky, ne 9 a 11. A dnešní móda slim věcí je fakt na pytel. Děcka do toho nevlezou ani přes nárt a lýtko. ![]()