Tepláky pro kluka do školy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
5.4.21 19:05
@MiaBea píše:
Tak zakladatelka se ptala, jestli je blbý dát do školy tepláky. Ano, za mě to teda blbý je a to dost. Argument, že v tom chodí vystajlovaný maminky neobstojí. To je přesně ono. Co si z toho po tom ty děti odnesou, když to vidí u rodičů? Že je možný nosit tepláky vždy a všude. Pak se člověk diví, že lidem připadá normální chodit do divadla v riflích atd. Úplně vidím tu scénu z Románu pro ženy :D

Přesně, spousty argumentů proč tepláky ano. Jasně do školy ho pustí a učitelka bude zvyklá na kde co. Ale trapný to je a hanbou bych se propadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.4.21 19:11
@MiaBea píše:
Tak zakladatelka se ptala, jestli je blbý dát do školy tepláky. Ano, za mě to teda blbý je a to dost. Argument, že v tom chodí vystajlovaný maminky neobstojí. To je přesně ono. Co si z toho po tom ty děti odnesou, když to vidí u rodičů? Že je možný nosit tepláky vždy a všude. Pak se člověk diví, že lidem připadá normální chodit do divadla v riflích atd. Úplně vidím tu scénu z Románu pro ženy :D

Vystajlované maminy jsou většinou pipiny, které toho v hlavě moc nemají. Myslím ty, které nosí tepláky skoro ke všemu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
5.4.21 19:16

Tak oblečení je teď asi to poslední, co bych řešila. Týden dopředu nikdo neví, jestli vůbec půjdou, jaké třídy. Poslala bych kluka na těch pár týdnů klidně v teplakach Přes léto to vyběha, navíc pravděpodobné ze všeho vyroste a v září stejně budeš kupovat kalhoty nové.
Malej nosí pohodlné džíny, tepláky taky nosí, ale vzhledově vypadají jako kalhoty, ale pokud bych teď nesehnala, kašlala bych na to, pokud nemají díry na kolenou. To opravdu teď bude učitelka strašně zkoumat, jestli má Pepíček džíny a Anička sukýnku. :roll: všechny teď bohužel akorát zajímá, co mají na hubě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
5.4.21 19:18
@Any9 píše:
https://www2.hm.com/…6300007.html
Něco na tenhle způsob třeba? A až otevřou obchody s dětským, vyzkousite co mu sedí. Jestli z toho co má doma vyrostl, není důvod aby sedel ve škole x hodin v dzinach co ho budou škrtit, klidně bych tepláky dala…

to jsou teplaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
5.4.21 19:21

Holky, díky za názory, objednala jsem tepláky vzhled džínů. Zkoušela jsem mu teď ty kalhoty, co nosil, než se školy zavřeli, sice se do nich nasouká, ale leze mu prdel, když si sedne. Takže nějak to musim ještě vymyslet.Syn chodí do 3.třídy a má 40kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
5.4.21 19:41
@topazio píše:
Vystajlované maminy jsou většinou pipiny, které toho v hlavě moc nemají. Myslím ty, které nosí tepláky skoro ke všemu. :zed:

No mně to nepiš, já to vím. Ale někdo jiný tady argumentoval tím, že ony to nosí a u dítěte je to bráno jako problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
5.4.21 19:53
@vendulaaa píše:
Pokud jiná možnost není… ale já bych ty jedny jediné kalhoty klidně denně prala, aby na tepláky nedošlo.

pak by tě zas pomluvili (nebo dítě) že máš jen jedny a chodíš pořád v tom samém (resp posíláš do školy). Se nezavděčíš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
5.4.21 19:56
@Tereza Z píše:
Holky, díky za názory, objednala jsem tepláky vzhled džínů. Zkoušela jsem mu teď ty kalhoty, co nosil, než se školy zavřeli, sice se do nich nasouká, ale leze mu prdel, když si sedne. Takže nějak to musim ještě vymyslet.Syn chodí do 3.třídy a má 40kg.

Můj též tak. Zrovna jsem se dívala co má ve skříni, vytáhla jsem dvoje elastické rifle na gumu (jedny nové, jedny po bráchovi ale pěkné) a rovnou mi řekl, že v tom chodit nebude. Že jedině tepláky :zed: Vysvětlovala jsem mu, že se to moc nehodí, že tyhle jsou pohodlné, na gumu..ale prostě nic. Obleče si to výjimečně, na nějakou akci, konec školy apod. Ale denně v tom do školy chodit nebude prý. Chce mít volnost pohybu. Chápu, normální akční třeťák. Mám ho donutit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
5.4.21 19:58
@MiaBea píše:
No mně to nepiš, já to vím. Ale někdo jiný tady argumentoval tím, že ony to nosí a u dítěte je to bráno jako problém.

To jsem byla já. A je to rozdíl. Ženy mají fakt mraky možností, a kolikrát kvůli stylu přežijí i nepohodlnost, nebo protože musí. Ale dítě na prvním stupni..fakt nevidím problém, zvlášť když jiná možnost skoro není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
5.4.21 20:00

@andelka83 jo, pro mě je stejný stres shánění bot, deti mají strašně široké nohy, nesedí jim vůbec nic. Oblečení naštěstí neřeším, to většinou šiju nebo aspoň opravím nesedící koupené, jinak bych blaznila taky. Dvě děti jak z koncentráku, všechno jim je široký.. a třetí naopak puclik, do ničeho se nevejde. No je to legrace zvlášť teď, když se nic nedá vyzkoušet nebo aspoň prohlídnout v obchode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
5.4.21 20:02
@matkabagristy píše:
to jsou teplaky

Ale pěkné. Kam bys tyhle „tepláky“ dítěti dávala? Mně jich teda na písek, hřiště přijde škoda :nevim:
Nicméně problém bývá, že tyhle kalhoty/tepláky bývají jen v malých číslech. My potřebujeme 146/152 a 158/164.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
5.4.21 20:04

@Midaku ani nemluv. To je další věc. Já už jsem z toho zoufalá..furt shánět a řešit oblečení a boty..a 2× (3× ale nejmladší je ještě poměrně standartní batole a dědí po starších). Těsně před zavřením jsme stihli koupit jarní boty a tenisky (pro staršího pánské 39, pro mladšího normální 36, v Decathonu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
5.4.21 20:09

Víš co je blbý? Napsat BLBÝ s měkkým I :lol: Tepláky do školy už jsou jen třešničkou na dortu :potlesk: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21714
5.4.21 20:09

Holky, když ty děti máte doma pod dohledem, proč jste dopustily, že vám tak šíleně ztloustly? Vždyť tím těm dětem zdravotně děsně škodite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
5.4.21 20:10

@andelka83 decathlon je skvělá věc, zrovna tam se da pohodlne i objednat, ale nasim dětem jsou všechny boty z tama úzký. Smůla. Je jim úzký všechno. I papuce jsem jim už šila a asi budu zase. My nemáme nohy, ale ploutve. A nejmladší mi po starších moc nededi, jednak je mimo sezónně a pak taky velikostí. Teď v roce a půl má tepláky, co v nich prostřední nastupoval do školky… všechny boty, bundy, kombinézy… to nehrozí, kupuju nove. Dědí jen trička a tepláky, tak aspoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková