Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@tulipán píše:
Já jsem v poslední době neplatila poštovné za dodání oblečení, no, ani nepamatuji. Kromě toho dodání je ted rychlé, hm třetí den doma, stejně tak tchibo, reserved druhý den.Nerýpu, jen informuji, že mám zcela jinou zkušenost. Za papírnictví je to ale za plnou palbu - to jsem ale objevila ameriku, že je skvěle vybavená teta drogerie
, jako papírnictví. čtyři druhy kružítek!
Ani nemluv. Došly nám náplně do per. Obchod co tu má výdejní okénko nemá hrdinou modrou. Takže Alza. 49 poštovné.
A teď u nás proběhl další problém.. papuče. Starší je přinesl v prosinci, ale neví kde je má! Mladší je nechal ve škole, ale bude je mít teď malé! Ha, další komplikace.
@andelka83 píše:
A jaká velikost? U nás dokonce Cocodrillo je obchod ( teď samozřejmě zavřený) ale za výlohou samé předražené věci, a malé. Tak mě ani nenapadlo se tam jít podívat ( když ještě bylo možno).
u nás též je Cocodrillo kamenný obchod, jednou jsem tam vlezla koupit overal, když malá byla malá, z ceny se mi protočily panenky, ale bylo mi blbé říct, že to nechci - ale víckrát jsem tam už nevešla - ceny jsou tam šíleně vysoké a také se mi zdá, že většinou tam mají takové načančané nepraktické věci pro malé děti, těžko se tam něco koupí na většího kluka
@Havlova píše:
https://www.wolf-textil.cz/…t2161-cerne/ Příspěvek upraven 05.04.21 v 20:32
posilam 100
, chytla jsem posledni kusy
@stinga no právě. Proto se ptám na velikost. Školní děti obvykle začínají tak na vel 128 ( aspoň u nás jo), to ještě většinou jde, ale ty větší 146,152,158 už je potíž.
Jinak dojem stejný. Já jsem tam ani nevlezla, stačila mi výloha.
@Monchichik píše:
@bigl No já si myslím, že je důležité, aby věděli jak a kam se obléct…pak se nikdo nemůže divit, že chodí křupani v džínách do Národního…dají se koupit i volné kalhoty…tepláky prostě do školy nepatří…za chvíli by mohli chodit rovnou v pyžamu…
Ale oni asi ví, jak se mají obléct, ale chápeš, že silného člověka ty kalhoty prostě tlačí? A že prostě pro dítě těch možností tolik není? Že silnější děcko prostě ty kalhoty tlačí všude? V pase, na zadku, na stehnách? A že těch volných kalhot se fakt na děti tolik neprodává? Já bych z toho nedělala kovbojku, no tak se kluk vypapkal, do ničeho nevleze, tak mu máma pořídí co nejpohodlnější oděv, aby v tom useděl. Pořád si myslím, že jsou důležitější věci, až půjde se školou do divadla, tak si tepláky určitě nedá.
@matkabagristy píše:
posilam 100, chytla jsem posledni kusy
Ty jsou skvělý. Dá se Wolf koupit někde normálně v obchodě? Až to bude možné? Kluci si to musí zkusit, nebo aspoň já vidět. U nich je problém, že kolikrát to zakončení, guma je moc úzké, ani to neobleče přes nohu. A na těch stránkách to píšou taky, že konce jsou úzké. Koupila bych větší a ustřihla, pokud by to šlo, což mnohdy nejde. Tak si to musí zkusit. Teď už to těch pár týdnů hrotit nebudu, přes léto zase vyrostou, ale na září bych koupila.
Příspěvek upraven 05.04.21 v 21:42
@Havlova píše:
To raději ty tepláky než ty kostkované. Stejně tam bude chodit 10 dní v měsíci.
Mne zase přijdou vhodnější ty kostičkované než tepláky, tepláky tak do družiny, ale ne na vyuku
@andelka83 píše:
To je zajímavé. A co teda nosí silnější děti? Určitě takové ve třídě jsou ne?
Neřeším současnou situaci, ani to, když se dítě poleje/počůrá/zmokne a je třeba se nouzově převléci, ale jinak:
Bejt tlustej je blbý.
Bejt tlusté dítě je horší.
Bejt tlusté dítě v teplácíh je ale vážně špatný.
Jako dítě jsem si kvůli oblečení zkusila dost a to jsem ani nemusela bejt tlustá. Tlustí zkusili taky dost a třeba ani nemuseli bejt nemožně oblečení. Kombinaci obojího jsme, myslím, ve třídě neměli…
@andelka83 píše:
Ty jsou skvělý. Dá se Wolf koupit někde normálně v obchodě? Až to bude možné? Kluci si to musí zkusit, nebo aspoň já vidět. U nich je problém, že kolikrát to zakončení, guma je moc úzké, ani to neobleče přes nohu. Teď už to těch pár týdnů hrotit nebudu, přes léto zase vyrostou, ale na září bych koupila.
nestras, ustrihnu ![]()
@stinga Já mám Coccodrillo ráda, mají pěkné věci a kvalitní až do velikosti 164 myslím, dětem jsem tam kupovala hodně a dost ve slevách a výprodejích. Ty ceny mi nijak závratné po slevě nepřišly a oni nějaké slevy mají furt. A je pravda, že tam se asi obleče i baculatější dítě, ale jen mírně baculaté.
@andelka83 píše:
@stinga no právě. Proto se ptám na velikost. Školní děti obvykle začínají tak na vel 128 ( aspoň u nás jo), to ještě většinou jde, ale ty větší 146,152,158 už je potíž.
Jinak dojem stejný. Já jsem tam ani nevlezla, stačila mi výloha.
tak u nás pro jistotu ve výloze nemají ceny ![]()
@matkabagristy píše:
nestras, ustrihnu
No Wolf to tak píše. Bohužel jsme na tom dojeli u mnohých kalhot, co vypadaly že budou, ale nedaly se. Syn má vysoký nárt. Kolikrát kalhoty neobleče opravdu už přes chodidlo.
@stinga píše:
tak u nás pro jistotu ve výloze nemají ceny
U nás jo. No mám pocit že obchod skončil už vloni v lednu, před krizi. To se tu nemohlo uživit. Malé velikosti a drahé.
No ja jsem se docela divila, kdyz na prvnim stupni sla trida pred vanocema do divadla a ucitelka kazdy rok dopredu musela psat rodicum, aby detem dali vhodne obleceni do divadla. Tak jsem rada, ze aspon ucitelky delaji osvetu - co je vhodne a kam obleci…