Tepláky pro kluka do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
6.4.21 10:24
@andelka83 píše:
Já teda co se bavím s lidmi, kamarádkami, holkama co mají stejně staré děti, tak přibrali skoro všichni, hlavně děti.

Naše taky pribraly, 2 - 3kg, ale taky vyrostly o pár cm. Takže pořád jak podvyživený. :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18118
6.4.21 11:38
@Maartina7 píše:
Můžu poprosit o odkaz na nějaké trendy tepláky? Klukovi je 15 a mluví o koupi a nošení,,tepláků,, jako běžného oblečení. A já nevím, co si představit. Díky.

Už jsem dlouho nekupovala, naposled před rokem v Coccodrillu a Reserved, co si dobře pamatuju. Teď se synek vytáhl už do dospěláckých velikostí a s jeho výškou a váhou (170/45) asi budeme těžko shánět něco, co mu bude dobré na délku a zároveň mu to nespadne. On je ještě náročný na to, aby to nebylo moc široké, nikde to neviselo atd., tak to bude problém. :think: Už jsem na něco koukala, ale nemůžu nic vybrat, asi počkám, až otevřou obchody, ale on je teda taky teplákonosič. Do školy ne, ale jinak všude, kam to jde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
6.4.21 11:38
@madyb píše:
Naše taky pribraly, 2 - 3kg, ale taky vyrostly o pár cm. Takže pořád jak podvyživený. :( :)

Mluvím právě o těch případech, kdy přibraly víc než by vývojově měly. Obvykle fakt rychle během pár měsíců. A růst standartní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18118
6.4.21 11:39
@andelka83 píše:
Já teda co se bavím s lidmi, kamarádkami, holkama co mají stejně staré děti, tak přibrali skoro všichni, hlavně děti.

Ano, u nás je to problém nejmladšího dítka.
Ti dva starší jsou jak lunt, na těch se Corona nepodepsala, ale na té, která to potřebovala nejmíň, na té jo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
6.4.21 12:23
@andelka83 píše:
@_.Emilyyy to jo no. Ale popravdě my nejsme moc sportovně založená rodina, já sama mám odmala jiný druh zájmů. Navíc k těm klukům mám ještě batole, které je docela brzda a má taky nějaký režim, který se musí akceptovat. A jak člověk nemá danou dobu, režim, tak najednou uteče týden a uvědomí si, že toho pohyby zase moc neměl. Proto mě mrzí, že skončil organizovaný sport, soutěže, kroužky ve škole, plavání.. Sedělo to do týdenního rozvrhu a člověk se nemusel tak přemáhat a aktivně vyčleňovat čas. Navíc to počasí to moc neulehčuje, vnitřní prostory zavřené..No už ať je teplo, sucho, synovi začnou častější venkovní atletické tréninky, letos budou i o prázdninách. TV ve škole nebyl a nebude asi celý rok. Tretak měl letos chodit na plavání, bruslení, měl jet na ŠVP..je mi smutno z toho..

Ja to chapu :hug:.
Je jasny, ze ted je toho sporu mene nez za normalnich okolnosti.. Kdyz je vse zavrene, nejsou treninky..Uz aby bylo vse noŕmalni..
Nastesti ale v zime se dalo na zamrzlem ledu celkem bezky bruslit.

Snad uz ted bude pak zas hezke pocasi, protoze doma se zas tak tolik sportovat neda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
6.4.21 12:29

@_.Emilyyy jako na rybníku? To u nás šlo jen pár dní, a těch lidí..a pak se tam jeden kluk topil, naštěstí přežil. Měli jsme to pod okny skoro. Ne, venku fakt ne.
Já se těším až začnu zas běhat, pomalu, po covidu se zadýchám hned. Bylo mi dost blbě, únava, tak i s tím cvičením doma pomalu. Máme Xbox, tak tam se kluci občas vyblbli. Ale též to nebaví denně. Ani mě ne. Já tam mám cvičení a fitness hry. Už ať pustí aspoň ty kroužky co můžou být venku, sportoviště. Nejmladší ještě nikdy nebyl v bazénu. Ani v herně, na větším hřišti..i na dvoře se udržuje odstup od ostatních dětí..je to smutné fakt. Takhle jsem si poslední RD nepředstavovala. Pozitivní myšlení už dochází.

Příspěvek upraven 06.04.21 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
6.4.21 12:29
@madyb píše:
Tak najde se, jsme hodně sportovní rodina, ale je to prostě vsechno na hraně, tak chápu ty ostatní. Prostě obecně je toho sportu podstatně méně.

Kdyz je hezky, tak je ro na tzry, na kolo atp.
Ale kdz je blbe pocasi, tak je to horsi..

A je mene no, to je jasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76334
6.4.21 12:30
@_.Emilyyy píše:
Je jasny, ze ted je toho sporu mene nez za normalnich okolnosti.. Kdyz je vse zavrene, nejsou treninky..Uz aby bylo vse noŕmalni..
Nastesti ale v zime se dalo na zamrzlem ledu celkem bezky brusli

u nás třeba vůbec letos led nebyl, jen taková krustička tak 2 cm, led na bruslení musí být aspoň 17 cm tlustý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
6.4.21 12:31

@_.Emilyyy už se těším až bude hezky, a hlavně až otevřou okresy. Náš je dost malý, jen město a pár vesnic kolem. Na známých místech mraky lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
6.4.21 13:02
@andelka83 píše:
@_.Emilyyy už se těším až bude hezky, a hlavně až otevřou okresy. Náš je dost malý, jen město a pár vesnic kolem. Na známých místech mraky lidí.

Já se těšila, až budu na očr (jsem od pátku), že budeme aspoň se starším jezdit na kolech, když mladší neumí a nechce.. Tak si starší pro jistotu poslední den u babičky zlomil prst.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
6.4.21 14:01
@Tamtama píše:
Já se těšila, až budu na očr (jsem od pátku), že budeme aspoň se starším jezdit na kolech, když mladší neumí a nechce.. Tak si starší pro jistotu poslední den u babičky zlomil prst.. :zed:

Taky dobrý :zed: :mrgreen: To vloni si přivodil úraz mladší 2.ledna, tak do školy šel s dlahou. Tak celý leden tělocvik a atletika nula, pak pololetní a navazující jarní prázdniny, a od března lockdown. Takže sport měl sotva měsíc, a květen červen teda fungovala venku atletika. Jako fakt ten rok a čtvrt měl pohybově úplně na budku.Leto to nezachránilo a pak už bylo zas jen hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
6.4.21 14:35
@Tereza Z píše:
Když on má břicho, zadek a stehna a na dýlku mu to bude dlouhý. Přemýšlela jsem právě o teplákách v pase na gumu a co vypadaj jako rifle…A neni nic poznat…

Bych mu je dala. vseobecne se ví, že přes e-shop to není ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
6.4.21 17:42
@stinga píše:
@_.Emilyyy píše:
Nastesti ale v zime se dalo na zamrzlem ledu celkem bezky brusliu nás třeba vůbec letos led nebyl, jen taková krustička tak 2 cm, led na bruslení musí být aspoň 17 cm tlustý

To urcize to chce alepson tech 17..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
6.4.21 17:53
@andelka83 píše:
@_.Emilyyy jako na rybníku? To u nás šlo jen pár dní, a těch lidí..a pak se tam jeden kluk topil, naštěstí přežil. Měli jsme to pod okny skoro. Ne, venku fakt ne.
Já se těším až začnu zas běhat, pomalu, po covidu se zadýchám hned. Bylo mi dost blbě, únava, tak i s tím cvičením doma pomalu. Máme Xbox, tak tam se kluci občas vyblbli. Ale též to nebaví denně. Ani mě ne. Já tam mám cvičení a fitness hry. Už ať pustí aspoň ty kroužky co můžou být venku, sportoviště. Nejmladší ještě nikdy nebyl v bazénu. Ani v herně, na větším hřišti..i na dvoře se udržuje odstup od ostatních dětí..je to smutné fakt. Takhle jsem si poslední RD nepředstavovala. Pozitivní myšlení už dochází.

Ano, jako ma rybniku. Tak jasne musi byt ten rybnik dobre zamrznuty. Kdo to nepozna, ta tam radsi nechodi.. to je hrozne..

Ja cvicim doma silove a cardio workouty at aspon neco :).

V zime mi bylo lito, ze jsme si nezalyzovali.., maximlane jsme mohli na xboxu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
6.4.21 18:01

Tak od pondělí se prý obchody otevřou. No jako že by se mi moc akčně chtělo..Ale budu muset. Hlavně malému na boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková