Tepláky pro kluka do školy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41798
7.4.21 19:36
@matkabagristy píše:
V pondeli by mely otevrit obhody s detskym zbozim. Prckovi uz davno dosly ponozky, ma nohu 39. Kdyz bylo kratce otevreno, bylo jeho cislo zapaskovane. Nosi moje, nektere do skoly nevhodne, bo genderove mimo :mrgreen:

Tak mu holt nedávej silonky. 8o Já teď manželovi objednala asi 15 párů pracovních fuseklí, vel. 47, dceři silonky a sobě nízké bílé do práce. Drahý už má na fuseklích víc děr než látky. :mrgreen: A dcera se teď dala na sukně a šaty (zlaté kalhoty).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
7.4.21 19:38
@matkabagristy píše:
V pondeli by mely otevrit obhody s detskym zbozim. Prckovi uz davno dosly ponozky, ma nohu 39. Kdyz bylo kratce otevreno, bylo jeho cislo zapaskovane. Nosi moje, nektere do skoly nevhodne, bo genderove mimo :mrgreen:

Moje ponožky nosí mladší. Starší má též 39-41. Taky mu musím koupit nové. A i ty obyč tepláky na ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
7.4.21 19:39
@matkabagristy píše:

To je vtipné. U nás stejně. koupila jsem na tchibu v domnění, že jsou chlapecké… a rovnou dvě sady, takže 10 párů. Ale nebylo v čem chodit, takže jedny nahoře kytičkový lem, sice v khaki zelené, nebo pata protkávaná stříbrným luxferem, stříbrné puntíky :roll:, nic jsem neřekla, nikdo si nestěžoval, je se tomu smáli, jaký mám prý vkus. Kdyby kluci věděli… :mrgreen: Na doma se to snese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
7.4.21 19:42
@tulipán píše:
To je vtipné. U nás stejně. koupila jsem na tchibu v domnění, že jsou chlapecké… a rovnou dvě sady, takže 10 párů. Ale nebylo v čem chodit, takže jedny nahoře kytičkový lem, sice v khaki zelené, nebo pata protkávaná stříbrným luxferem, stříbrné puntíky :roll:, nic jsem neřekla, nikdo si nestěžoval, je se tomu smáli, jaký mám prý vkus. Kdyby kluci věděli… :mrgreen: Na doma se to snese.

to jsi dopadla, jak ja s temi „riflemi“ :lol: Univerzalni rada-tak to kup na internetu, nekdy nevyjde, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
7.4.21 19:48
@matkabagristy píše:
@andelka83 tak jsem mela velkou radost, ze jsem chytla posledni kus. Ted to kuryr dovezl, jsou to teplaky :roll:
https://www.wolf-textil.cz/…t2161-cerne/?…
guma dobra

Tak jak jsem psala dříve, tepláky do školy nepovažuji za vhodné.
Ale to, co jsi koupila, je, podle mě, naprosto v pohodě. To já bych tepláky nenazvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
7.4.21 19:49
@matkabagristy píše:
to jsi dopadla, jak ja s temi „riflemi“ :lol: Univerzalni rada-tak to kup na internetu, nekdy nevyjde, no.

No mohla jsem je zdarma vrátit, kdybych nebyla líná. A hlavně kdybych nevejrala do tabletu po nocích a četla popisky, tak bych se dozvěděla, že jsou dámské :roll:. Zpětně jsem se dívala, nešlo se splést :oops:. To je úplně celé moje vina. Já jsem spěchala spát, vidím super sleva, dodání zdarma, khaki odstíny, druhá sada do modra, a bylo vymalováno. Jak školačka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
7.4.21 20:08

@sloninka takže tepláky ve vzhledu riflí jsou ok. Tepláky ve vzhledu tepláků jsou problém.
To je stejný jako u žen. Legíny jsou blbě. Dzeginy jsou ok.

Ale ty wolfy se mi líbí. Mrknu na ně na příští rok. ( Teď na těch pár týdnů to nebudu hrotit, ale snad v novém školním roce je užijí víc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
7.4.21 20:10
@sloninka píše:
Tak jak jsem psala dříve, tepláky do školy nepovažuji za vhodné.
Ale to, co jsi koupila, je, podle mě, naprosto v pohodě. To já bych tepláky nenazvala.

musela bys to videt. Rifle to opravdu nejsou. Prcek ma vetsi hromadu s teplaky a vedle jedny rifle. Material je stejny jako ty teplaky. Ale pisu, nemam problem prcka v tom do skoly vypravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
7.4.21 20:21

@matkabagristy prosím tě, jak ti připadá ta tabulka? Měřila jsem syna, má výšku 141 cm, vnitřní délku by měl mít tak 56 cm, celkovou délku 79 cm. Normálně mu kupuju 152 ( protože 146 má už tak akorát), ale tady to mají dost dlouhé.. Vycházela by vel 134, ale to by měl dost těsné v pase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
7.4.21 20:45
@andelka83 píše:
@matkabagristy prosím tě, jak ti připadá ta tabulka? Měřila jsem syna, má výšku 141 cm, vnitřní délku by měl mít tak 56 cm, celkovou délku 79 cm. Normálně mu kupuju 152 ( protože 146 má už tak akorát), ale tady to mají dost dlouhé.. Vycházela by vel 134, ale to by měl dost těsné v pase.

koupila bych ty vetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
7.4.21 20:50

@matkabagristy Ale jak moc větší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
7.4.21 20:54
@andelka83 píše:
@matkabagristy Ale jak moc větší?

cislovani odpovida beznemu standardu. Bezne kupuju 158, ted jsem vzala 164, ma trochu rezervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
7.4.21 20:59

@matkabagristy No podle nich by měl mít 134. Já mu kupuju 146 nebo 152. To je velký rozdíl. Tak proto jsem zmatená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18107
7.4.21 21:11

@andelka83 A nechceš počkat do pondělí, když už mají otvírat obchody s dětským oblečením? Moje nejmladší dítě je taky baculka a kalhoty takto bych si nelajzla koupit. Ale ona je holka a řešíme to legínama a bavlněnýma šatama nebo tunikama, to vypadá dobře, u kluka je to horší. Já bych počkala a šla to vyzkoušet, určitě někde u vás Wolf prodávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
7.4.21 21:17
@bigl píše:
@andelka83 A nechceš počkat do pondělí, když už mají otvírat obchody s dětským oblečením? Moje nejmladší dítě je taky baculka a kalhoty takto bych si nelajzla koupit. Ale ona je holka a řešíme to legínama a bavlněnýma šatama nebo tunikama, to vypadá dobře, u kluka je to horší. Já bych počkala a šla to vyzkoušet, určitě někde u vás Wolf prodávají.

No já z toho nejsem nadšená, ale v obchodech jsem takové kalhoty ještě naživo neviděla! Já už prostě nevím kde co schopného sehnat. Je to věčný boj. A obvykle ztráta energie a času a skončíme u tepláků z pepca. V lepším případě Bonprix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková