Tepláky pro kluka do školy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18107
8.4.21 09:20

@andelka83 Tak my tu třeba máme paní s textilem, co ti od Wolfu objedná co chceš na prodejnu, ty to tam přijdeš vyzkoušet a když nechceš nebo nesedí, tak nebereš.
Připadá mi, že ten wolf nabízí docela dost prodejců, ale nevím.
Nechceš zkusit to Coccodrillo? Vychytat nějaké slevy, oni mají fakt hezké věci a když to chceš do školy…
Nebo HM, Reserved má teď dost slevy, ale ideálně až otevřou a jít to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
8.4.21 09:34

Teplaky jsem do skoly nosila taky před 5ti lety.. i legíny. Snad jen k maturite jsem sla ve spolecenském. V létě jsem se take neparila v dzinech a nosila kratasy - coz je neco jako ty tepláky… a saty jen občas. Nemohu kalhoty s knoflikem, boli me potom břicho a vadí mi to celkově, takze leda mám ty napůl dziny, kdyz nekam jdu.
Zalezi na tom, jak teplaky vypadaji. Dneska uz jsou fakt pěkný. Hlavne, ze je to pohodlné a čisté na tech xx hodin ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
8.4.21 17:14
@bigl píše:
@andelka83 Tak my tu třeba máme paní s textilem, co ti od Wolfu objedná co chceš na prodejnu, ty to tam přijdeš vyzkoušet a když nechceš nebo nesedí, tak nebereš.
Připadá mi, že ten wolf nabízí docela dost prodejců, ale nevím.
Nechceš zkusit to Coccodrillo? Vychytat nějaké slevy, oni mají fakt hezké věci a když to chceš do školy…
Nebo HM, Reserved má teď dost slevy, ale ideálně až otevřou a jít to vyzkoušet.

U nás nevím že by byl normální obchod s dětským oblečením. Jen buď ty značkové v obchodním centru, nebo pak Kik, Pepco..nebo Vietnamce ( tam jsem jim koupila pár fajn kalhot, na podzim- jaro, takové sportovní, jakoby semišové, nebylo jim zima když šli do školy ani pak moc teplo ve škole. Ale taky přestaly sedět. Kdyžtak sice jsou dlouhé, ale hrozně úzká guma v pase.
No budu je muset vzít do obchoďáku až otevřou. No ti budou nadšeni :roll: Přes internet to je děsný risk.
Teď jsem mu v Bonprix objednala tepláky a bermudy, 158 a 164, no když bude mít tepláky malé, nevadí, unosi brácha, když bermudy velké, tak počkají na další rok/y.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.4.21 23:34

Pro mne jsou teplaky vhodne max do skolky, na doma nebo na sport. Na ven urcite ne, ani do skoly. Vadi mi, jak se rozmohla ta moda kluku a chlapu v teplacich a sportovnich mikinach u kazde prilezitosti. Stejne jako holcicek v leginach a tricku, ktere neprikryva zadek. Ale je to jen muj nazor, kterym se ridim ja a nikomu ho nevnucuji :mavam:
Ovsem na miste zakladatelky bych to vyjmecne neresila, situace je takova, ze si moc vybirat nejde. Na prvni tyden bych poslala v teplacich, ale pak bych se pokusila neco splasit, treba na bazaru obcas nekdo neco prodava noveho i s mirami.
P. S. Dnes jsem videla synovy spoluzaky a hodne z nich melo “protipovodnove” a ruzne nepadnouci kalhoty. Holt je to ted narocne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.4.21 08:49

My zas mame opacny problem, syn se zase hodne vytahnul, ma velmi dlouhe a hubene nohy (geneticky po tatovi). Dvoje dziny, ktere jsem mu ted objednala, ze by meli byt o cislo vetsi nez aktualne potrebuje, jsou delkou tak akorat na ted a hrozne siroke v pase, stehnech a zadku. Regulacni guma to sice castecne resi, ale ten pohled… :roll: A to se snazim kupovat slim a skinny varianty :( No co uz, bude to muset vynosit, i kdyz uz je predpubertak a obleceni zacina resit. Ale stve mne, ze je to investice cca na 2 mesice nez bude leto, pak kratasy, a na podzim uz mu budou kratke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
13.4.21 12:43

@ganaze Celé dlouhé roky jsem kupovala synovi džíny a tepláky jen v C§A…mají tam zvlášť pro hubené kluky…a i tak mají regulaci v pase…ty mu seděly dobře…a mají je až do velikosti 182…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.4.21 15:25
@Monchichik píše:
@ganaze Celé dlouhé roky jsem kupovala synovi džíny a tepláky jen v C§A…mají tam zvlášť pro hubené kluky…a i tak mají regulaci v pase…ty mu seděly dobře…a mají je až do velikosti 182…

Byla jsem zvykla na Next (nekdy i Tchibo, zrovna ty posledni, do kterych by se vesel jeste jeden takovy), vzdy radeji skinny a super-skinny, i ty na nem plandaji :roll: Ale v Nextu me nedavno nastvali s delkou, malem jsem ty kalhoty nad kotniky obrecela :? Objednala jsem mansestraky o 2 velikosti vetsi nez mel nextacke dziny, a takove zklamani. Za vraceni a vymenu do Anglie to fakt nestalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
13.4.21 16:05

@ganaze Tak já mám kousek do Německa, oblékala jsem děti tam ;)…to jsem mohla i bez zkoušení…dneska už má synek 190 cm a fakt dlouhý nohy, sehnat kalhoty je prostě neřešitelný problém, protože je pořád i dost hubený :mrgreen: jeden jedinej obchod v Německu jsme našli a máme smůlu, teď tam nemůžeme…ale v září jsme to stihli a oblékli ho, tak doufám, že už neporoste :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
13.4.21 16:17

@ganaze o objednávání z nextu mi nemluv. Jsem zvědavá, jaké jsou ceny ted na prodejně. Nebylas v obchodě od nového roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41791
13.4.21 16:56

@Monchichik Náš brouček má 210. Teď už je docela chlap, v 16-18 to bývá nohatý pavouk. :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.04.21 v 18:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
13.4.21 17:08

@Havlova No jako to mě vůbec nestraš :cert: :mrgreen: těch 190 cm bohatě stačí…i když jeden z nich je ještě o kousek vyšší :mrgreen: kde se ten váš obléká? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41791
13.4.21 17:31

Když byl „malý“ rifle v dívčím (na 1.stupni, přeci jen to bylo užší), pak v chlapeckém, ale to nebylo ani celou základku. Pak jsem mu nechávala gatě šít nebo přešívat a těšila se, až bude moc nosit kraťasy. Teď už je mu 27, kupuje si sám hlavně na netu. Nejhorší bylo koupit lyžařské kalhoty atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.4.21 18:38
@Havlova píše:
@Monchichik Náš brouček má 210. Teď už je docela chlap, v 16-18 to bývá bohatý pavouk. :mrgreen:

Ideální muž 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41791
13.4.21 18:40
@Tamtama píše:
Ideální muž 8)

Pardon, nohatý pavouk. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit