Tepláky pro kluka do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
6.4.21 20:53

@_.Emilyyy tloušťku ledu nepoznám, na rybník se bojím.. Tuhle tam jedna parta hrála hokej, druhá jezdila na motorkách, jak byly ty velké mrazy. Syn tam vlezl a hned se proboril, naštěstí jen jednou nohou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76415
6.4.21 21:08
@_.Emilyyy píše:
Ano, jako ma rybniku. Tak jasne musi byt ten rybnik dobre zamrznuty. Kdo to nepozna, ta tam radsi nechodi.. to je hrozne..

Ja cvicim doma silove a cardio workouty at aspon neco :).

V zime mi bylo lito, ze jsme si nezalyzovali.., maximlane jsme mohli na xboxu :mrgreen:

jaký paradox, že zrovna letos bylo tolik sněhu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
6.4.21 21:26

U nás byly letos velké mrazy, zrovna v týdnu, kdy byly jarní prázdniny. Rybníků máme víc, takže plno nikde nebylo a my jsme chodili kolem poledne bruslit, kdy rodiny obedvají a prcci spí. Bylo hodně sluníčka a děti si to fakt užily. Led i sníh, i bez pobytu na horách. Máme tu umělé kopce. Takže týden na bobech a bruslích. I bez pobytu na horách. Mysleli na třídu dcery ve školce, která byla celá v karanténě k vůli pozitivnímu dítěti a čekali na PCR testy. A děkovala jsem osudu, že jsem měla možnost dítě do školky nedávat :mrgreen:

V běžných letech máme zimní stadion a umělé kluziště na náměstí. Ale to není ono, toto bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66813
7.4.21 13:59

@andelka83 tak jsem mela velkou radost, ze jsem chytla posledni kus. Ted to kuryr dovezl, jsou to teplaky :roll:
https://www.wolf-textil.cz/…t2161-cerne/?…
guma dobra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32888
7.4.21 14:22

@matkabagristy Díky. Takže guma dole je dost pružná jo? Bezva.
Jako mně je to jedno..rifle teplákového designu nebo tepláky ve vzhledu riflí.. mně by to stačilo ke štěstí. Ale chápu, že ostatní budou :zed: že je to blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32086
7.4.21 16:21

@andelka83 tyhle mi přijdou úplně v pohodě…navíc jsou i pohodlné…a vypadají dobře…proti těm nemůže nikdo nic mít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32888
7.4.21 16:30
@Monchichik píše:
@andelka83 tyhle mi přijdou úplně v pohodě…navíc jsou i pohodlné…a vypadají dobře…proti těm nemůže nikdo nic mít :mrgreen:

Očividně může. Pro mnohé jsou to prostě pořád tepláky. Takže nevhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32086
7.4.21 16:37

@andelka83 No tak já bych to zase tak nehrotila… s tepláky do školy osobně nesouhlasím…ale tohle jsou normální kalhoty… ;)…navíc v téhle době bych byla o trošku víc tolerantní než jindy…dětičky nám přibraly a koupit není co a kde… :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32888
7.4.21 17:02

@Monchichik ja bych to taky nehrotila. Pokud to nejsou vyloženě široké, vytahane tepláky, ve kterých jindy chodí na hřiště a válí se venku. My máme tepláky domácí, venkovní a jiné školní. Ty jsou dole užší, mají třeba i nějaké zdobení, zipy, zvýrazněné švy apod, jsou jednobarevné a tmavé. A vždy čisté, vyžehlené. Žádné zašité díry, nášivky, vytlačené kolena a pod. To pak už jen na zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66813
7.4.21 17:25
@Monchichik píše:
@andelka83 No tak já bych to zase tak nehrotila… s tepláky do školy osobně nesouhlasím…ale tohle jsou normální kalhoty… ;)…navíc v téhle době bych byla o trošku víc tolerantní než jindy…dětičky nám přibraly a koupit není co a kde… :cert: :mrgreen:

jestli je rec o tom, co mi prislo domu, nejsou to rifle, jak jsou popsany v popisku. To je risk nakupu pres internet, ale velikost sedi. Prcek jezdi do skoly na kole (snad od 19.4.), vynosi je. Modni policie mi muze polibit sos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41980
7.4.21 18:44

@matkabagristy Já myslela, že máš starší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32888
7.4.21 18:53

@matkabagristy můj jde už v pondělí. Má jedny kalhoty, jedny elastické rifle a jedny tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66813
7.4.21 19:26
@Havlova píše:
@matkabagristy Já myslela, že máš starší děti.

mam deti vseho druhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66813
7.4.21 19:29
@andelka83 píše:
@matkabagristy můj jde už v pondělí. Má jedny kalhoty, jedny elastické rifle a jedny tepláky.

V pondeli by mely otevrit obhody s detskym zbozim. Prckovi uz davno dosly ponozky, ma nohu 39. Kdyz bylo kratce otevreno, bylo jeho cislo zapaskovane. Nosi moje, nektere do skoly nevhodne, bo genderove mimo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41980
7.4.21 19:30
@matkabagristy píše:
mam deti vseho druhu :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek