Tepláky pro kluka do školy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32867
5.4.21 18:19
@boball píše:
Já už tam právě slídila, co kdyby, ale nekoupíš ani ponožky. :?

Ponožky jdou objednat přes ITesco ( ale to jsme odbočili)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
5.4.21 18:19

Tepláky do školy fakt nepatří. To by tam za chvíli mohli chodit v plavkách… přece není problém kalhoty koupit. Jo bohužel teď přes net, ale tak objednej víc a po vyzkoušení nevhodné vrať. Dělají se i rifle pružné, s pasem do gumy. A taky existují kalhoty plátěné, mansetrove… nějaké vhodné určitě najdete. Nebo pokud jde jen o to, ze ty, co máte doma, nedopne v pase, tak dej na knoflík gumicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.4.21 18:21
@andelka83 píše:
Opět.. A nahati by byli lepší? :zed: Ať vyrábí schopné pohodlné dost široké kalhoty, za které nedám 900 za kus a ok.

Kup mu pánské rifle a nech je zkrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
:think:
@EvulinkaH píše:
Tak někteří kluci nosí tepláky do školy už delší dobu běžně ( druhý stupeň ZŠ, malá škola). A nejedná se jen o pěkné tepláky (nové, čisté, značkové, „riflové“), ale někteří klidně vezmou i s vytahanými koleny, špinavé- z včerejší lítačky :roll:.

U nás nosí tepláky kde kdo, od první do deváté třídy. Takže fakt nechápu to pohoršení. Zvlášť u puberťaku jsou oblíbené. Anebo nosí takové ty moderní upnuté kalhoty, že vypadají jak hajzlovy pavuk ( říkala kdysi moje babička). :pankac:

Příspěvek upraven 05.04.21 v 18:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996

Slusne kalhoty doma mam pro deti vzdy. K lekari jim teplaky taky nedam :nevim: Me tedy vic stvou prezuvky. Dite z nich vyrostlo a nechce se mi kupovat nove, kdyz nevim, jak dlouho do skoly bude chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
5.4.21 18:22
@andelka83 píše:
No, hubené děti už bohužel nemám. Jo, kdysi, to jsem hledala věci s nastavitelným pasem nebo šňůrkou..ale to jim byly 3 roky, ne 9 a 11. A dnešní móda slim věcí je fakt na pytel. Děcka do toho nevlezou ani přes nárt a lýtko. :nevim:

Těch 11, nešlo by v dámském? Takové ty „úpletové“ rifle? Velikost 32, 34? Jinak bohužel štíhlé : sežeň kalhoty na drobečka 190 cm a 65 kg (to měl v 15). Vešel se do 1 nohavice a ušité od mamky už nechtěl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21504

Já jsem před pár dny objednávala velký balík věcí pro syna na cocodrillo. Mají u kalhot rozměry v pase, přes boky i vnitřní délku nohy. Podle toho se dalo krásně nakoupit. Uvidíme, jak to sedne, až dorazí. Já bych dítě v teplejších do školy neposlala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
@topazio píše:
Kup mu pánské rifle a nech je zkrátit.

O 30 cm? Asi ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
5.4.21 18:23

Teplaky byly naprosto beznym oblecenim ve skole ve vyloucene lokalite, kde jsem ucila. Ale v soucasne dobe chapu, ze musime hledat ruzna reseni. Mam v podstate stejny problem. Prcek pribral, zadne kalhoty nezapne, ma jen jedny dobre. Zkousela jsem se divat po netu, rozmery uvadeji napr. na mimibazaru, ale bojim se, ze by stejne nepadly. Az bude skola, s klidnym svedomim ho poslu v teplakach. Ja si tule chujovou situaci nevymyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
5.4.21 18:24
@Midaku píše:
Tepláky do školy fakt nepatří. To by tam za chvíli mohli chodit v plavkách… přece není problém kalhoty koupit. Jo bohužel teď přes net, ale tak objednej víc a po vyzkoušení nevhodné vrať. Dělají se i rifle pružné, s pasem do gumy. A taky existují kalhoty plátěné, mansetrove… nějaké vhodné určitě najdete. Nebo pokud jde jen o to, ze ty, co máte doma, nedopne v pase, tak dej na knoflík gumicku.

Kdyby to nebylo problém, tak bychom jich asi měli plnou skříň a neřešili to částečně teplakama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16082
@andelka83 píše:
Opět.. A nahati by byli lepší? :zed: Ať vyrábí schopné pohodlné dost široké kalhoty, za které nedám 900 za kus a ok.

Nezlob se na mě, ale mlátit hlavou do zdi za to, že by měla být nějaká kultura oblékání, mi nepřijde úplně ok. Tepláky fakt do školy nepatří, škola je zaměstnání dětí, a do většiny zaměstnání taky nechodí lidi v teplákách. Pokud někdo nemá na nové, má možnost koupit něco z té tuny oblečení po bazarech a sekáčích, případně má možnost se naučit šít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
@luci.no píše:
Slusne kalhoty doma mam pro deti vzdy. K lekari jim teplaky taky nedam :nevim: Me tedy vic stvou prezuvky. Dite z nich vyrostlo a nechce se mi kupovat nove, kdyz nevim, jak dlouho do skoly bude chodit.

zakladatelka také měla pro kluka slušné kalhoty, ale za dobu zavření škol z nich vyrostl, a také je možnost, že než přes net objedná a získá slušivé a sedící kalhoty, tak školy budou zas zavřeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
5.4.21 18:25

Co nějaká šikovná maminka v okolí? Neušila by něco? A když neseženeš, tak holt půjde v teplákách. Přeci ho nepošleš v malých gatích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
5.4.21 18:25
@Havlova píše:
Těch 11, nešlo by v dámském? Takové ty „úpletové“ rifle? Velikost 32, 34? Jinak bohužel štíhlé : sežeň kalhoty na drobečka 190 cm a 65 kg (to měl v 15). Vešel se do 1 nohavice a ušité od mamky už nechtěl. :mrgreen:

V dámském na výšku 150 nejsou. A zkrácení to nevyřeší. Navíc je to úplně jiný střih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
5.4.21 18:27
@boball píše:
Však čím víc pruhů, tím víc adidas :D

Nechtěla jsem být rýpavá. Ale za mě jsou tepláky Adidas ještě horší než obyčejný nevýrazný tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková