Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@maja45 píše:
I když Adidas, pořád tepláky. Pro mě snad ještě horší než jednobarevné kvalitní tepláky. Tepláky do školy ne.
A tyhle nejsou jednobarevné
?
@boball píše:
Bez vyzkoušení pro klučíka silnější postavy je to docela risk. Všude prodávají samé nudle.
Tak možností, kde si člověk určí i vedlejší míry nebo se na přesné rozměry zeptá, je celá řada. A pokud by byly delší, tak zkrátit kalhoty snad není nepřekonatelný problém, ne?
@Tereza Z píše:
Je blbí dát klukovy do školy tepláky? Jak byl dlouho doma, tak přibral a teď se do kalhot nevejde…
My máme takový problém už dlouho. Kromě toho, že je málo pohodlných kalhot. Oba nosí do školy tepláky. Slušné, čisté, pěkné, nic výrazného. Chodí do 3 a 4 třídy, takže v družině dělají blbiny a rifle a pod nejsou na to vhodné.
@MiaBea píše:
Tepláky jsou pořád tepláky a je jedno, jestli mají 3 pruhy nebo 5 pruhů.
Cim vic pruhu tim vic adidas
![]()
@zrcadlo píše:
Tak možností, kde si člověk určí i vedlejší míry nebo se na přesné rozměry zeptá, je celá řada. A pokud by byly delší, tak zkrátit kalhoty snad není nepřekonatelný problém, ne?
Nám se těžko kupují kalhoty i z vyzkoušením. A na internetu jsem zatím neobjevila obchod co by prodával přesné rozměry. Pokud víš, tak dej odkaz.No a stříhat, co jsem pořádně neviděla, to u některých kalhot také nejde. každému prostě nákup přes internet nevyhovuje.Snad ty obchody otevřou.
@zrcadlo píše:
Je to problém mnohdy. Pak totiž zas nesedí jinde. Není to jen o zkrácení nohavic. Můj do nich kolikrát nevejde ani přes nárt. A když by se koupily o dost větší, tak by zas třeba neseděly v kolenou nebo jinde. Občas u některých druhů kalhot to jde, ale je to tak u jedněch z mnoha. Většinou zkrácení nic nevyřeší. ![]()
@andelka83 píše:
Je to problém mnohdy. Pak totiž zas nesedí jinde. Není to jen o zkrácení nohavic. Můj do nich kolikrát nevejde ani přes nárt. A když by se koupily o dost větší, tak by zas třeba neseděly v kolenou nebo jinde. Občas u některých druhů kalhot to jde, ale je to tak u jedněch z mnoha. Většinou zkrácení nic nevyřeší.
Je to bohužel tak ![]()
@Havlova píše:
Kalhoty na silnější děti mají na Bonprix.
Ty kalhoty jsem aktivně koupila, ale jsou větší, delší ( no asi jako všechno v Bonprix), nechala jsem je, že doroste. Ale nechce je.
Ale v Bonprix mají super elastické rifle. Kdysi měli úplně tenké, ty byly parádní. Ale už je nemají.
@Hanka1 píše:
Tvl teplaky do skoly, no to je konec…![]()
Kdyby šli nahati bylo by to lepší? ![]()
Podívat se v Tescu, jestli nemají kalhoty mezi oblečením. Běžně se mi ty tepláky do škol nelíbí. Ale teď je celkově velmi zvláštní doba. Taky nerada dětem kupuji oblečení.
na netu a to ani nejsou oplácaní.
Budeme všichni šťastní, že děti se vrátí do lavic. To je nejdůležitější. A snad se otevře i obchod (za nějakých opatření), ale otevře se a dětem se oblečení koupí.
Co něco takového?
https://www.olsakovi.cz/…vel--98-128/?…
Je to na gumu a vypadá to určitě lépe než tepláky…
@andelka83 píše:
Kdyby šli nahati bylo by to lepší?
Teplaky jsou na doma, na sport a na praci. Do skoly je nosi jen burani bez zakladni znalosti etikety.
@Hanka1 píše:
Teplaky jsou na doma, na sport a na praci. Do skoly je nosi jen burani bez zakladni znalosti etikety.
Ona ta maminka do školy asi taky moc nechodila.