K čemu mám manžela?

Anonymní
25.10.23 23:24

K čemu mám manžela?

Poslední dobou si tak říkám, k čemu mám toho mého manžela? Moc se se mnou nebaví, peněz moc nenosí, kytky nenosí - že prý je to drahé, sex bývá tak jednou za měsíc, poličku nepřibije, žárovku nevymění, před svými rodiči se mě nezastane… jediné co, tak si hezky hraje s dcerou a ráno dělá snídaně. A je hodnej. Stačí to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1655
25.10.23 23:29

No, a ty se s nim bavis? Penize nosis? Darky nosis? K sexu se hlasis? Pribijis policky a menis zarovky? Ma se te proc zastat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
25.10.23 23:52

Uf, to bych radsi byla sama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.23 23:59

A ty nechces brat dceri tatu? Rikas si, ze to staci? Jenze dcera jednou odejde z domova a ty s nim zustanes sama. A co pak dal? Budete jako dva spolubydlici? Nebudu to vic rozvadet, nektere diskuterky zde by se do mne pustily a o to nestojim. Jen ti napisu, ze mam podobnou zkusenost a dnes vazne uvazuju, ze odejdu.

• Citovat
  • Upravit
26.10.23 00:35

Tohle je tezka otazka, kterou za Tebe nikdo nezodpoví. Kde je spravna vyvazenost obetovani se pro rodinu vs sobeckosti?
Podle me clovek musi byt castecne sobecky, aby pak mohl existovat a fungovat pro druhe… Ale kazdy to ma jinak, kazdy ma unikatni fyzicke a psychické potreby a vztah s okolim…
Kazdopadne hodne sily a stesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
26.10.23 03:30

A proč sis ho tedy brala? To takový nebyl? Za on se zase změnil s dítětem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.10.23 04:23
@Mall126 píše:
A proč sis ho tedy brala? To takový nebyl? Za on se zase změnil s dítětem :think:

No co furt máte s tím to takový dřív nebyl?
Jasně, že nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
26.10.23 04:36
@g.sandova píše:
No co furt máte s tím to takový dřív nebyl?
Jasně, že nebyl.

Tomu úplně nevěřím. Nemyslím si, že 90% chlapů se jen tak změní. Jeden, dva možná, ale všichni? Určitě ne. Podle mě to ženská neřeší do chvíle, kdy ji ten chlap nezačne štvát a pak má „důvod, co proti němu použít“.
Vždyť se tu opakuji stále stejné scénáře - je věčně v práci, sedí a hraje, chodí s kamarády po hospodách… Ve většině případů takový chlap prostě je. A najednou mají dítě a ženská se diví, že je na to sama. I když vlastně doteď na všechno sama taky byla. Chlapů se nezastávám, ženská má ty situace řešit hned a ne po dvou dětech. Prostě teď je potřeba předělat/udělat, žijeme tady dva a pomůžeme si. Když na něco sama nestačím (třeba já na výměnu žárovky, jelikož jsem malá a ani na židli na ni nedostanu), řeknu chlapovi, že je potřeba to udělat. A on jde a udělá to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17027
26.10.23 05:19
@Mall126 píše:
Tomu úplně nevěřím. Nemyslím si, že 90% chlapů se jen tak změní. Jeden, dva možná, ale všichni? Určitě ne. Podle mě to ženská neřeší do chvíle, kdy ji ten chlap nezačne štvát a pak má „důvod, co proti němu použít“.
Vždyť se tu opakuji stále stejné scénáře - je věčně v práci, sedí a hraje, chodí s kamarády po hospodách… Ve většině případů takový chlap prostě je. A najednou mají dítě a ženská se diví, že je na to sama. I když vlastně doteď na všechno sama taky byla. Chlapů se nezastávám, ženská má ty situace řešit hned a ne po dvou dětech. Prostě teď je potřeba předělat/udělat, žijeme tady dva a pomůžeme si. Když na něco sama nestačím (třeba já na výměnu žárovky, jelikož jsem malá a ani na židli na ni nedostanu), řeknu chlapovi, že je potřeba to udělat. A on jde a udělá to. :nevim:

Taky bych to tak viděla, že do určité doby je plno věcí prehlizeno, ale pak už najednou ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
26.10.23 06:53

Já bych si položila otázku. Je to pro mě tak nesnesitelný, že mi to stojí za to, že přijdu o půlku času s dcerou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
26.10.23 06:55

Nepíšeš nic o tom, jestli se máte rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.10.23 07:18
@Anonymní píše:
Poslední dobou si tak říkám, k čemu mám toho mého manžela? Moc se se mnou nebaví, peněz moc nenosí, kytky nenosí - že prý je to drahé, sex bývá tak jednou za měsíc, poličku nepřibije, žárovku nevymění, před svými rodiči se mě nezastane… jediné co, tak si hezky hraje s dcerou a ráno dělá snídaně. A je hodnej. Stačí to?

A co děláš pro partnerskou spokojenost ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
26.10.23 07:32

Nevím. Mně by to nestačilo. Můj dělá všechno co jsi napsala. Ale i já se snažím. Snažíme se oba, abychom měli hezký vztah a bylo nám v něm dobře. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.10.23 07:35
@Anonymní píše:
Poslední dobou si tak říkám, k čemu mám toho mého manžela? Moc se se mnou nebaví, peněz moc nenosí, kytky nenosí - že prý je to drahé, sex bývá tak jednou za měsíc, poličku nepřibije, žárovku nevymění, před svými rodiči se mě nezastane… jediné co, tak si hezky hraje s dcerou a ráno dělá snídaně. A je hodnej. Stačí to?

Dovedu si to představit i z druhé strany: K čemu mám tu mojí ženu?
Moc se se mnou nebaví, nesedne si se mnou večer k vínu, jediný, kdo vydělává, jsem já, sex bývá maximálně jednou za měsíc, když se o něco pokusím, odbyde mě, vařit neumí, doma všechno rozbíjí a po mě pak chce, ať to opravuji, je hnusná na mé rodiče :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.10.23 07:40

Tak záleží, jestli potřebuješ doma údržbáře nebo partnera. To, kam jste se dostali, je vina vás obou, tak bych s takovými výroky byla opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí